Alles klopt

Bestelling/ aflevering perfect.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Zijn kado’s

Vlugge correcte levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Top

Snel en netjes geleverd. En jullie hadden de kerst koekjes! En jullie hadden meer dan 1smaak! Super tof. Afgelopen jaren zonder succes iedere webshop afgezocht.

Snelle levering. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend.

Goed maar te veel aan nieuws brieven

De producten die ik heb besteld waren zeer goed. Heerlijk van gegeten.

Goede side binnen 3 dagen geleverd dat wat ik zoek

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Zo al waneer je het in Spanje koopt

De ham werd geleverd volgens verwachting. Snelle en goede service en heerlijke ham.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Ham

Voldoende

Voldoende

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Kapot messen handvat geleverd

Meer dan uitstekend

Echte Spaanse producten in zeer korte tijd thuisbezorgd

Correcte levering

Voor mij de eerste bestelling bij Shopandalucia nu nog alles proberen en hopelijk dan een nieuwe bestelling

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Spaanse rijst en paella kruiden

super!!!

Ik bestelde mijn spullen op donderdag en zaterdag had ik ze binnen, snel goed en goede kwaliteit. Ps: een klein positief kritiekje: ik zou graag nog meer spaanse spullen bij jullie zien. M.v.g. J. Morán

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Het gevoel van Navidad zonder mi familia en toch thuis gevoel hebben met deze producten! Dank je wel....

supersnelle levering

nog geen vierentwintig uur na bestelling was mijn bestelling thuis en de bestelde producten zijn top

Bestelling was ok.

Goede kwaliteit van de producten en redelijke levertijd.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Prima product,startpakket paella

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Fabada

Na de eerste bestelling komen er meerdere..

Bestelling Mooi op tijd geleverd en deze shop heeft vooral een goed uitgebreid Spaans assortiment

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten De nougat (turron) was heerlijk en lekker churros maken.

Vlot en correct bezorgd

Snel geleverd en stevig verpakt. Keurig.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Paella ingrediënten

Prima shop

Pas één maal order geplaatst, dit is naar de volle tevredenheid uitgevoerd.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Voldoen aan verwachting

Goed assortiment en snelle levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Ruikt lekker, gebruik het al 50 jaar

Snel bezorgd goede kwaliteit

We zien in weer effe terug in Spanje

Uitstekende service

Zowel de bestelling, de levering alsook het product was volledig naar wens.

Professionele webshop met kwalitatief hoogwaardige producten!

Goede communicatie omtrent de levering; producten worden goed verpakt en zijn van goede kwaliteit!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijke koekjes!

Snelle levering, goed verpakt

We waren jaren op zoek naar ons product en hier gevonden hoop dat ik het hier nog lang kan bestellen

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Geweldig

Scherpe prijs en snelle correcte levering.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goede prijs - kwaliteit verhouding.

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela