Vraiment bien

Excellent produit et rapidement envoyé beaucoup de choix je retrouve des produits de mon enfance merci shopandalucia

Uitstekende service

Bestelling is makkelijk te plaatsen en te wijzigen als je eenmaal in je winkelmandje bent. Er wordt netjes een bevestiging gestuurd met verschillende updates. Pakket snel en netjes geleverd. Enkele flessen zijn extra voorzien van een seal om lekkage te voorkomen. Helemaal top!!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Brengt mij en familie helemaal terug in Spanje

Erg tevreden, snelle levering.

Goede prijs kwaliteit verhouding

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goede prijs kwaliteit verhouding

Parfait.

Colis reçus très rapidement et tout bien emballé, produit conforme, je suis très satisfait.

Snelle levering en goede producten

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Perfect

snel geleverd, goede kwaliteit producten

voor een etentje was ik op zoek naar Spaanse producten. ik vond precies wat ik nodig had. De producten werden binnen enkele dagen geleverd. Alles top.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten perfecte paella rijst

Gemakkelijk te bestellen

Ruime keuze aan producten Je brengt het zonnige Spanje op je bord in het druilerige België

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten De Tortas de aceite van Ines Rosales zijn overheerlijk, zowel zoet als hartig

A l'ecoute des besoins et des produits demande

Colis arrive rapidement ,produits,informations concernant le produit commande donne une sensation que notre demande est bien prise en charge.

shop en service perfect, post nl probleem

ik zou een 5 geven aan de shop, ze reageren snel en correct. jammer genoeg loot het fout bij post NL en is er een gedeelte van mijn bestelling al een week ergens onderweg.

Livraison hyper rapide. Top

Livraison hyper rapide. Top

Snel geleverd, precies wat ik besteld had

Wat de titel al zegt, prima webwinkel

Snelle verzending en goede producten

De producten waren de volgende dag al binnen. Ook waren de producten erg goed en nog lang houdbaar

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Nestea, cacaolat

Livraison rapide et soignée

Très bon accueil sur le site internet

Levering conform afspraak en bij vragen ook goede service. Prima webshop!

Levering conform afspraak en bij vragen ook goede service. Prima webshop!

Makkelijk bestellen, goed verpakt en snelle levering!

Prettig

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Precies wat ik wilde hebben

Snelle zorgvuldige zending

Lang gezocht naar Spaanse knoflook olijven nu gevonden en ze zijn erg lekker.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Gewelig

Hele fijne winkel en uitgebreide selectie

Top winkel Spaanse producten

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Zeer tevreden

Snelle levering, alles met zorg ingepakt en vooral dat kaartje persoonlijk met je naam in de box geeft een erg goed gevoel

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Ik heb diverse producten besteld. Waaronder een paella pan. Hebben nog niet gebruikt. Dus kan nog niet beoordelen. De rijst en tomaten saus en kruiden ook nog niet. De koekjes waren top. Maar dat wist ik. Daarom had ik ze besteld.

très bon produit

Envoi de la marchandise super rapide

zie onder

Goed assortiment en service,

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Kwalitatief o.k.

Prijs/kwaliteit zeer goed. Goede website, snelle levering.

Prima, voor herhaling.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Magno douche supergoed

Zeer goed!

Snelle service, vriendelijk… producten tip top in orde.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Zeer goed

ALTIJD in orde

Net mijn 4de pan geleverd gekregen. Bestellen en twee dagen later perfect aan je deur. Dirk is ook super bereikbaar. Gewoon top.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Paëllapannen top

Zeer snelle levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijke creme

Kontakt en product van de verkoper liep prima, alleen over de dienstverlening van Post NL ben ik niet tevreden,geen communicatie bij niet leveren op afgesproken dag en de dag erna geleverd maar àlles gewoon afgezet zonder aanbellen.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Prima

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela