• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Producten zijn hetzelfde als spanje

Top geregeld

De bestelling is keurig de volgende dag geleverd. Netjes verpakt en uitstekende kwaliteit .

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Mooie kwaliteit

Snelle levering, goede service en topproducten

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Kwalitatieve olijfolie aan scherpe prijs

¡Muy bien!

Duidelijke website. Snelle levering (douchegels). Wil wel als tip het volgende meegeven: de dop van 2 van de 4 douchegels was niet met tape dichtgeplakt. 1 fles is daardoor open gegaan. Gelukkig is dit pas bij de levering gebeurd. Ik had het pakket aangenomen zonder direct te openen (zat in een teamsvergadering). Opeens drong er een bekende lucht in mijn neusgaten..... Er is niet veel verloren gegaan, maar het is zonde.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten verzorgend en een heerlijke geur

leuke ontdekking

overzichtelijke site , snelle levering , goede waar . bestel zeker nog eens .

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten olijfkoeken waren erg lekker

Correcte uitvoering van de bestelling

Goede producten, correcte levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Mooie olijfolie

Goede winkel

Shop Andalucia is een beetje Spanje in je huis ontvangen met hun producten.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Super goed

Gewoon goed

Alles snel encorrect geleverd, goede communicatie.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Kwaliteit

Snelle levering, goed assortiment

Snelle levering en ruime keuze.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Nenuco douche, lekker fris en heerlijke geur

Bestelling snel thuis

Goeie producten ,snel antwoord en snelle levering

Lekkere producten uit mijn favoriete streek.

Lekkere producten, authentiek en snel geleverd

Snel geleverd, netjes verpakt

Snel geleverd, goed geïnformeerd en netjes verpakt

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Origineel voordelig authentiek

Slechte kwaliteit

Alles van bestelling tot levering ging supervlot. De kwaliteit van de hesp is ontgoochelend. Ze is niet lang genoeg gedroogd en doorlopen van vet.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Slechte kwaliteit

Goede spullen en snelle levering!

Lang gezocht naar een goede Paellapan voor inductie...en gevonden! Daarnaast ook nog leuke nieuwsbrieven met heerlijke Spaans recepten. Heel blij mee!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Kwaliteitspan

Prima service ‼️

Makkelijke webshop Prima levering binnen de 2 dagen.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Prima

Heel knappe klantenservice

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Ik zou ze niet bestellen moest ik ze niet graag hebben. Ik was en ben fan

Goede service. Bij problemen word het direct goed opgelost. Toffe producten.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goede kwaliteit

Snelle correcte levering

Nvt

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Voldoet aan de verwachtingen

Snelle en zorgvuldige levering

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Sofrito is lekker

Lekkere producten

Het lekkers van Spanje in 1 dag bij uw thuis geleverd! Zeer snelle en correcte afhandeling bij een online bestelling! Zeer tevreden!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten lekkere confituur

Ben zeer tevreden van jullie dienst en Levering Proficiat.

Ben zeer tevreden van jullie dienst en Levering Proficiat. Ik raad het al mijn vrienden aan .

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten zeer goed 10/10 Agua Lavanda Puig

Super snelle levering

Producten waren zeer lekker..

Snel en goed

Betrouwbare webshop

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goed product

Suozr

Super snel geleverd

Eerste bestelling werd snel en goed uitgeleverd. Ik ben zeer tevreden.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Tulipan Negro Original: prima deostick!

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela