Zoals gezegd, snelle levering, leuk assortiment, goede site met recepten. Ik hoop dat ze meer producten van El Paeller gaan opnemen (er zijn nog twee pakketten zag ik).
Beste Paella liefhebber, We sluiten niet uit om ook de andere versies van El Paella in ons assortiment te gaan opnemen. Vriendelijke groeten, Dirk
Alleen als particulier heb ik een probleem bij een aankoop vanaf 55€ om gratis verzendkosten, daardoor moet je soms te veel aankopen om producten waarvan de houdbaarheidsdatum te kort is. ( zoals bouillon, rijst enz..) Voor de rest lekker koken.
Kwaliteitsproducten. Snel verstuurd Helaas was een potje in mijn pakket gebroken, maar dit werd snel en correct opgelost.
Beste Petra, Op 26 maart hebben wij meteen een mail naar jou gestuurd ,misschien is hij in de spam terecht gekomen ? "Spijtig dit te vernemen. We zullen een potje sofrito en de kruiden toesturen alsook een betaallink. Heb je eventueel nog opmerkingen over de verpakking? Was de omdoos stevig genoeg of misschien te groot? Onze excuses alvast voor het ongemak." Spaanse groeten, Dirk
Originele beoordeling
Kwaliteitsproducten. Snel verstuurd Helaas was een potje in mijn pakket gebroken. Grote smurrie boel. Zelf schoongemaakt, ging best. Maar op mail dat van het pakket dus een artikel onbruikbaar is wordt helaas niet gereageerd.
Snelle levering. Goed verpakt. In deze tijd toch een beetje Spanje thuis. Heel tevreden! Zeker een aanrader!
Ik ben altijd heel tevreden met mijn bestelling. De volgende dag al en keurig verpakt.
Geweldige service e producten
Perfecte service. Na lang zoeken voor een specifiek product uit Spanje op deze webshop terecht gekomen. Kon het nergens vinden behalve op vage websites die ik niet vertrouwde. Deze webshop kende ik niet maar alles leek te kloppen en dus het risico genomen en besteld. Binnen een minuut bevestiging, zelfde avond nog track en trace en de volgende dag 13:00 pakket in huis en dat alles ook nog voor een zeer vriendelijke prijs. Vanaf nu dus voor dit product mijn vaste webshop!
Goede communicatie voor de levering Goed verpakt zeker aanrader voor online te bestellen
Gemakkelijk bestellen op de website, veel uitleg over de produkten, en veel keuze. De bestelling ging vlot, en de levering was heel snel. Lekkere Spaanse produkten!
Echt super tevreden. Fijne Spaanse spulletjes en levering ging super snel.
Voor mijn zus een leuk Spaans pakket samengesteld. Wij zijn er heel blij mee.
Bij de bestelling is er een goede en duidelijke website, die alles duidelijk omschrijft van bestelling tot de aflevering. Ga zo door, dan houdt en krijgt u veel vaste klanten. Groet, Ria.
Mijn goederen waren zeer snel geleverd en waren volledig naar wens
Leuk om echte Spaanse producten te kunnen bestellen. Duidelijk webshop en snelle levering. Ik zou hier zeker nog eens bestellen.
Er was iets misgelopen met de verzending maar ik kreeg een persoonlijk telefoontje dat ze het zouden oplossen en de volgende dag al in dik in orde, bedankt
Originele beoordeling
Het zou fijn zijn als er enige reactie kwam op mijn mail van 20 maart waarin ik vraag om zorgvuldiger te verpakken omdat ik kruimels ontvang ipv koeken. Mvg
Zeer Goed
Fantastisch om mijn geliefde Spaanse producten hier geleverd te krijgen!
Snelle levering, goeie producten
ik heb bij mijn bestellingen via FB reeds verschillende malen tec problemen gehad die zowel bij mij of U lagen de producten echter zijn gewoonweg geweldig en de variiteit mag nog stijgen
de verpakkingsdoos was heel groot daardoor de olijven geblutst
Juiste afspraken, verzending wel duur
Vandaag besteld en een dag later in huis,super
De olijven zijn heerlijk. Er waren wel een paar blikken ingedrukt.
Altijd uitkijken naar de top kwaliteit en zeer top service
Lugar Guerrero 5
29712 Viñuela