Zeer tevreden klein probleem maar rap opgelost

Snelle service! En goed afgeleverd ondanks de aangekondigde vertraging bij post.nl! Top!

Voor het eerst wat besteld

Ik heb bij deze ondernemer voor het eerst wat besteld. En zou het zo weer doen, had alles snel binnen ondanks de drukte. Wat ik besteld had was van hele goede kwaliteit. Durf deze ondernemer aan te raden bij mijn vrienden.

Goede kwaliteit wel ietsjes prijziger.

Lekker mmmm

Alles is superlekker, ik ben heel content!

Snel geleverd, goed ingepakt.

Blij dat ik de overheerlijke koekjes nog voor Sinterklaas in huis had. Bedankt. Wel een noot van kritiek: Hoewel ik toch duidelijk niét had aangeklikt dat ik de nieuwsbrief wilde, kreeg ik direct na de bestelling een mail dat ik me had aangemeld voor de nieuwsbrief. M’n vriend overkwam hetzelfde. Waarom wordt onze keuze niet gerespecteerd? Al die mails wekken irritatie en zorgen er echt niet voor dat ik meer ga bestellen.

Uitstekende service!

Belsteld en erg snel thuis geleverd!

je haalt spanje in huis

goede producten uit spanje snel geleverd goed verpakt kortom een aanrader

Snel geleverd ondanks drukte en mooi assortiment!

Muy satisfecha con el servicio de shopandalucia

el ultimo envio me llego super rapido. me encanta su servicio

Zeer tevreden!

Pakje geleverd zoals beloofd.

Uitstekende waar

Het zijn dezelfde spullen als bij de Spaanse supermarkten verkrijgbaar zijn. Wel wat duurder, maar naar ze in Spanje op gaan halen is nog veel duurder.

perfect

Goede communicatie via e-mail en snelle aflevering + top produkten

Altijd tevreden

Altijd tevreden en supersnel geleverd bestel er al jaren

Super chorizo bellota

Wel de beste chorizo, Spaansr rijst koop ik bij jullie..om een lekkere paela te maken..mmm

Snelle bezorging en netjes!

Mijn bestelling werd zeer snel verzonden en kwam netjes verpakt aan. Bedankt voor de goede service ik ga zeker vaker bestellen! Muchas gracias!

snel geleverd

bij de boquerones mocht er een een uitleg in zitten of opstaan hoelang en temperatuur je nodig hebt om ze te verwarmen

Alles was in orde

Pakje was in orde ben zeer tevreden!

Correcte en snelle service.

Snelle service, prachtige producten

Snelle service, goed verpakt. Prima kwaliteit van de producten

Heel tevreden

Goede service, goed op tijd geleverd .Heel tevrede klant.

Vlugge service.

Jullie doen er alles voor om de bestelling vlug en heel goed verpakt te laten toekomen waarvoor dank. Gracias!!!

snelle service, correcte levering

snelle service, correcte levering

Spanje iets dichterbij

Duidelijke website en snelle levering! Assortiment mag wat mij betreft een stuk ruimer, in zowel de kazen als de charcutterie.

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela