Duidelijke service

Goede service en snelle levering

Muy satisfeco!

Kwaliteitsvolle producten en steeds een snelle service!!! Toppie! Muchas gracias!

GEWELDIG, in alle aspecten !

- super snelle levering !! (vandaag besteld, morgen in huis) - heerlijk lekkere producten !! - vriendelijk contact via mail

Fijn

Had problemen met mijn betaling en vriendelijk opgelost, bestelling netjes geleverd

super snelle levering van een mooi product

Mijn zoon is erg blij met zijn Spaanse Cola Cao chocolade drankje. Dag een besteld en volgende dag geleverd.

Het was perfect

slecht

De laatste hesp die ik besteld hebt was teveel rood hard vlees ; de vorige waren veel beter en malser

Service zoals het hoort

Service met Spaanse gastvrijheid

perfecto

De artikelen waarnaar ik op zoek was zijn een dag later perfect afgeleverd.

Goede ervaring

Onmiddellijk geholpen bij een probleem

topproducten super service

haal Andalucia in huis ..... alle producten werden correct en snel thuis geleverd I love it !!!!

Altijd stipt en correct

Prima bedrijf met heerlijke producten die supersnel geleverd worden.

Fijne producten, snelle service!

De Spaanse geuren en smaken zo snel thuisbezorgd, voor een redelijke prijs. Dat is een aanrader!

Uitstekend, klantvriendelijk en snelle levering.

Zeer snel, site goed gemaakt.

Zeer snel, site goed gemaakt.

Fantastisch !

Makkelijke en overzichtelijke webshop. Veel aanbod voor goede prijzen. Na het plaatsen van mijn bestelling kreeg ik een mailtje die erg netjes excuses bood voor de vertraging van mijn bestelling omdat het niet op voorraad was. In de mail werd duidelijk aangegeven dat de voorraad de aankomende maandag aangevuld zou zijn en dat dan mijn bestelling verzonden zou worden. Zo gezegd, zo gedaan en kreeg ik mijn bestelling op woensdag keurig ingepakt geleverd. Ben heel erg tevreden en jullie hebben er een vaste klant bij ! Dankjewel X0X0

Top en snel geleverd

Fijn

Gesucht und gefunden . Danke

War mein erste Einkauf. Alles gaanz doll.

Correct

Heerlijke producten

Geweldige service

Effectief geleverd de volgende werkdag zoals op site vermeld,lekkere producten en zeker voor herhaling vatbaar

Uitstekend!

Spullen goed verpakt en snel bezorgd!

Super snelle service

Contact is super Ze houden je op de hoogte en levering is snel Absoluut een aanrader

tevreden

Zeer tevreden met mijn bier die ik heb besteld En ook zeer snel bezorgd

Ik vind het een goede site om lekkere Spaanse dingen te bestellen aangezien ik dol ben op buitenlands eten.

Heel goed!!

Heerlijk, dat ik mijn Spaanse douche-gel gewoon thuis kan laten bezorgen!!

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela