Altijd op tijd en conform de bestelling

Veel keuze, perfecte levering en steeds conform de bestelling. Altijd een plezier om te bestellen en nadien te genieten!

Prima snel geleverd

Heerlijke producten ,snel geleverd.

Keurig op tijd geleverd

Zeer tevreden qua levering en netjes een track&trace ontvangen.

Optyd geleverd SUPER

top

bestelling geplaatst en dag erna reeds geleverd op mijn werk, alles tiptop in orde

serrano ham

absoluut niet wat we er van verwacht hadden

Heel snelle levering. Topproducten

Zoals ik zei alles zeer goed, bestellen, communicatie en bezorging

Niets op aan te merken

Bestelling geplaatst en dag daarna had ik het in huis.

Supersnelle levering, ‘s avonds besteld, ‘s morgens al geleverd

Supersnelle levering, ‘s avonds besteld, ‘s morgens al geleverd

perfect

correcte en snelle levering aan te raden

Meer dan tevreden

Desde principio de este año estoy haciendo pedidos a shopandalucia, Se los recomiendo. El contacto con el servicio al cliente de Maravilla. Con los envios igual, una vez hubo un problema con la aduana y devolvieron el envio pero muy rapido lo soluciono shopandalucia y recibimos nuestra horchata.. Le recomiendo shopandalucia a todo el qua extraña los productos españoles. Cada vez que me llega un pedido de shopandalucia digo " si no puedes ir a españa, traete a españa para casa.

goed en snel

Nadat ik mijn iberico ham besteld had, had ik hem na 2 dagen binnen. Een zeer goede kwaliteit voor een normale prijs.

Precies zoals de advertentie aanggeft.

Ik kende aloe vea reeds van vroegere bestellingen. Daar ik oud ben, 80, en reizen omwille van wankele gezondheid er niet meer in zit. Zal ik mij bij shopandalucia houden, waar ik nog geen tegenvallende ervaringen mee heb gehad.

Prachtige service

vlugge levering, goeie producten.

Excellent

Heerlijk om deze winkel te kopen, echt Spaanse producten. Mojama, horchata etc die je niet ergens anders in Nederland kan kopen. Snelle bezorging en alles komt netjes verpakt.

snelle en vlotte levering

snelle en vlotte levering

Subliem

Alles netjes verpakt en snel geleverd

Mooi gamma en snelle levering

We hebben een beetje Spanje in huis gehaald nu we de Spaanse vakantie moeten missen!

Het is een fijne samenwerking geweest ik miste alleen de communicatie dat het product vertraagd was had het prettig gevonden als ze een mail gestuurd hadden

Heel keurig allemaal.

Ik vind de service heel goed, en de levertijd viel ook mee vanwege de corona! Kan het echt aanbevelen! Ook de prijs natuurlijk!

Prima kwaliteit snel geleverd !

Had voor paella avond dringend nieuwe pan nodig daar de oude helemaal verroest was. Besteld en 2 dagen erna prachtige geëmailleerde paellapan en wat kruiden mooi aan huis geleverd. Zeer tevreden van kwaliteit en levering !!!

Super blij met mijn aankoop

volledig ok

Steeds snelle onberispelijke levering

Zowel de schoonheidsproducten.als de.lekkere ham, chorizo en zoveel méér vinden de weg naar ons en si het steeds een snelle levering

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela