top!

goed!

Goed geregeld

Duidelijkheid met bestellen en betalen ook goed geregeld. Alleen met het pakket volgen een beetje raar want er word niet aangegeven welke dag of anders welk tijdvak je je pakket kan verwachten. Bij gewoon post nl staat bij de dag dat je het kan verwachten ook een tijdvak van bv tussen 15.15u en 17.30u en word de tijd ook tussen tijds nog aanRoel gevraagd gepast. Nu was alleen de dag maar geen tijdvak bekend. Zou toch beter moeten kunnen.

Alles netjes ingepakt , snelle levering, geweldige service .

Blij de ik Shopandalucia gevonden heeft .

Kwaliteit producten snelle bezorging en groot assortiment . Ik wordt hier blij van.

Super !

Zo een snelle levering! Producten van heel goede kwaliteit! Zalig om Andalusië in huis te halen op die manier.

Bestelling is snel verwerkt en goed verpakt verzonden

Netjes en correct

Makkelijk bestellen, correcte begeleiding, correcte afwerking

FANTASTISCH

SNELLE TELEFONISCHE HULP BIJ BESTELLING (IETS VERGETEN AAN TE VINKEN), 's ANDERENDAAGS REEDS GELEVERD

Alles tiptop in orde en super snel geleverd

Top service!

Heel tevreden snelle levering goede produkten

Vlugge levering .Goede produkten

Uniek

Goede snelle service

Alleen jammer dat 1 fles douchegel voor de helft leg was dop was gebroken

Goede ervaring

Goed product, makkelijk te bestellen en erg snelle levering.

Goed mail contact Snelle levering Prima verpakt Uitstekend dus Enige kleine minpuntje zijn de verzendkosten

Fantastisch!

Als wij niet naar Spanje gaan komt Spanje naar ons toe! Producten waren 2 dagen later in huis: laat de zomer maar komen: salud!

superservice

Zoals steeds bij elke bestelling loopt alles zeer vlot. Producten worden heel snel geleverd. Tevreden over de kwaliteit van de items.

Beste ham, in jaren!

Al jaren koop ik een ham met de feestdagen. Nu we nog niet direct naar Spanje durven, halen we Spanje in huis. Eerste keer ham gekocht bij jullie. Deze jamon Serrano is gewoonweg SUPER lekker! Lang geleden die smaak nog gehad. Zelfs niet in Spanje. Smelt op de tong. Kan er niet afblijven.....

Betrouwbaar

Vlotte en correcte levering van het gevraagde product.

Prijzig maar super snel geleverd

blij dat we het zo kunnen bestellen maar wel aardig aan de prijs

perfect

Geen opmerkingen.

snel en uitstekende service

snelle verzorgde verzending en uitstekende produkten

snelle levering.

zeer tevreden .

Levering volgens afspraak. Heel tevreden

snel leuke producten

makkelijke website mooie spaanse producten en snelle levering

Alles mooi op tijd geleverd,en goede spaanse producten thuis bezorgd,wat wil een mens nog meer,in deze coronatijden. Ga zeker nog bestellen.

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela