Snelle en prima service!!!

Alles altijd correct verlopen na bestelling en ontvangst!

Snelle levering.

Snelle levering. Ik bestel hier de Spaanse producten die niet in Nederland te koop zijn. Wel prijzig.

Eerlijke verkoper

Goede communicatie en eerlijke betaalbare producten en rechtaan rechtuit geeft eerlijke antwoorden op de vragen zeker aanrader om van te kopen

alles naar wens

snel geleverd

Altijd snel in huis.

Bestel altijd de MAGNO produkten overgehouden van onze vakanties in Spanje. Een klein beetje Spanje in de Achterhoek.

Snelle bezorging

Hele fijne winkel. Snelle bezorging. Wel prijzig, maar ze moeten hun producten helemaal uit Spanje halen en hier opslaan, zullen we maar zeggen! Ik kom zeker terug!

Gewoon goed.....

De aangeboden producten zijn van uitstekende kwaliteit.... levering snel en zonder problemen.

Goed en snel geleverd, prima service.

Alles oke

Fijne spullen snelle levering!

Fijne spullen ,snelle levering!

Een zeer goede ervaring.

Het pakket werd op voorziene datum afgeleverd en alles was zo als men gezegd had ik vind alleen niet of men ook Spaanse wijn kan kopen aangezien ik daar een liefhebber van ben.

Heel correct in communicatie en levering

grandioos

Bestellen, drie dagen later thuis. Meer moet dat niet zijn

Goede levering en producten

De echte spaanse producten en vlotte levering.

subliem, tijdig geleverd, duidelijke site

Zeker een aanrader

Snelle service en goede producten

Uitstekend en correct

Altijd mooi op tijd met uitstekende keuzes en kwaliteit en als er een probleem was zonder problemen opgelost in dezelfde dag,,,een aanrader

Site is duidelijk en overzichtelijk. Als je vragen hebt zijn ze heel vriendelijk en behulpzaam. Levering correct en snel. Hopelijk binnenkort nog meer producten 😉

Superservice en zeer goed produkten

een beetje Andalusie in Belgie!

geweldig lekker

alles prima ,spijtig voor de betaling problemen via Pay Pal

Goed assortiment voor redelijke prijzen

Fantastische winkel

Doen wat ze zeggen!

Prettig bestellen en een snelle levering!

Heerlijke Spaanse producten, snel geleverd

Wij kopen hier o.a. Heno de Pravia. Factuur wordt direct gemaild, 2 dagen later is het al thuisbezorgd! Goed en stevig verpakt.

Liep zeer vlot

Liep zeer vlot Goede producten

Goed & snel

Dank voor de Fanta Naranja!! Bijna onmogelijk verkrijgbaar buiten Spanje. Op vrijdag besteld en op zaterdag al geleverd, dus het Grote Genieten kon direct beginnen... Muy bien! Gracias!!

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela