Tijdens de chat heb ik van de eigenaar van het bedrijf goede informatie gekregen over de producten die mij interesseerden. Tevens een link ontvangen om de producten ( Spaanse kruiden) te volgen en de verwachte aankomst via Post NL. De producten heb ik in goede orde ontvangen. Groet, Angélique van Leur

zeer snelle verzending. Pakket was in 2 dagen in huis.

Mooie keuze in spaanse producten om thuis van te genieten. Zeer snelle orderafhandeling en verzending.

Snelle levering en netjes verpakt

Goed advies snelle en correcte levering en adequaat geprijsd

Snel en goed geholpen online; mooie set uitgezocht en snel in huis. Prima!

Fantastisch...

Ik stel het op prijs dat ik bij telefonisch contact onmiddellijk geholpen wordt. Vriendelijk en perfecte klantenservice.

Redelijk te vrede!,

Snelle levering maar niet compleet ,waren er niet van op de hoogte dat een artikel niet voorradig was. Na veel zoeken zagen wij op de pakbon dat dat in backorder stond . Maar prettiger zou zijn dat je dat artikel niet zou kunnen bestellen of dat je beter geïnformeerd wordt dat het niet op vrrd is.

Altijd goede service en zeer snem geleverd .

Perfecto

Netjes op tijd geleverd, alles in orde.

Bestelling goed aangekomen

Mooie producten

Gewoon alles perfect in orde

Goede producten

Prima service, snelle bezorging, goed product!

Voor ons de eerste keer dat we hier iets besteld hebben. Uitgebreid assortiment aan Spaanse producten. Goede uitleg over de producten via Messenger chat. Vanwege het paasweekend kregen we een pak Caldo Casero de Pescado kado. Ik zal hier zeker nog vaker producten bestellen.

Topservice en snelle levering !!!

Zelfs tijdens corona crisis top service en snelle levering!!! Dank u Dirk en Karin !!!

Leuke spaanse winkel online.

De bestelling was supersnel in huis. Helemaal top.

Heerlijke producten

Vooral de chorizo worst en paella producten,en de ronde crackers.

Super snelle service

Donderdagavond besteld en zaterdagmorgen al in huis! Alle Spaanse producten snel in huis. Hier een blije klant!

Alles perfect verlopen en vlot.

Heel vriendelijk en vlotte behandeling en levering aan huis.

1e Bestelling gedaan. Keurig en snel verwerkt en verzonden.

Zo blij met nenuco!

op de site stond voor 21:00 besteld morgen in huis, maar het was 1 dagje later. Verder goede service ook via de chat!

Snelle levering en lekkere producten

de bestelling was snel geleverd, het waren hele lekkere olijven. Als de produkten op zijn bestel ik weer. #😀

Snelle levering, goed verpakt.

Producten die je thuis het vakantie gevoel geven. Voor het eerst hier een bestelling gedaan. Zal niet bij 1 keer blijven. Aanrader!!

Heerlijke mojama

Twee stukken mojama besteld. Volgende dag in huis en 's avonds al van gesmuld.

Supersnelle levering, prima product

Zondag besteld, Dinsdag in huis (Nederland) fantastisch! Mijn favoriete Spaanse drankje lekker in eigen tuin drinken!

Geweldige service en geweldige producten

Geen min punten snelle levering

Goef

Levering van flessen was niet helemaal goed gegaan...Heb toezeggingen dat de helft van het geld terug gestoord wordt.....nog niks geziennop mijn rekening, maar dat komt wel goed...denk ik...

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela