snelle levering en goede service

prima kwaliteit en goede verpakking

snel, maar wel slechs 112 stuks geleverd ipv 132

per mail hier melding van gemaakt. Direct reactie dat het uitgezocht gaat worden. Week later nog geen reactie of restitutie van teveel betaalde (wellicht door drukte in december). Ondertussen gelukkig wel opgelost

Por debajo de las expectativas.

Me decidí a comprar unos dulces de Navidad para llevar a la noche de Sinterklaas de la familia de mi pareja. Ponía en la web que en un día llegaba a su destino, así que como tenía cuatro días de ventaja, lo compré aquí. Pues no llegó a tiempo. Y no solo eso. Lo dejaron en casa de un vecino sin ni siquiera dejar una referencia de que estaba en ese número de la calle. El turrón no era de la mejor calidad, los polvorones sí estaban muy buenos, pero extremadamente caros para la cantidad que venían. No puedo recomendar este servicio.

Te Laat

De levering duurde meer dan één week, waardoor het (beschadigde) pakket arriveerde terwijl ik al op vakantie vertrokken was. Inhoud OK. Opgehaald op het postkantoor na verlof.

super

supersnelle levering

vlotte levering.

leuk aanbod van andalusische specialiteiten, vlotte levering.

leuke webshop, super snelle levering en service

UITSTEKENDE SERVICE !!!

Als particulier vrijdagmiddag besteld en zaterdag reeds bestelling ontvangen. Welke shop doet dit na ! Doe zo verder. Ik kende u voordien niet maar zal u zeker aanbevelen. Hopelijk kan u uw assortiment in de toekomst nog vergroten.

Geweldig!

Duidelijke webshop, ruim aanbod en super snelle service!! Zeker een aanrader!!

Nadat de bestelling was geplaatst duurde het naar twee dagen voordat wij het ontvingen. Heerlijk.

snel geleverd

ander product gekregen dan wat ik had besteld

Super! Super!

Overzichtelijk en ik bestelde een paella brander s’avonds vlak voor kerst en de volgende ochtend heel vroeg werd het al gebracht, terwijl andere bedrijven ivm uitbestede bezorging het pas na kerst konden leveren.

Zeer snelle service

Positief

Lekker en snel

heel snel en netjes

Teleurgesteld!!!

Ik heb vorige week 2 turrones besteld: hard en zacht van Primitivo Picó. De harde turron was te dik en niet mogelijk te snijden in stukken en de zachte turron smaakt niet echt aan de echt turron. De service was wel snel. Ik heb afgelopen maand andere product besteld en die was goed, maar de turrones jammer helaas niet.

Mooi product en snelle levering.

Product Cadeau gegeven met Kerst. Ontvanger was er blij mee maar nog niet gebruikt.

Helemaal goed

Snelle levering. Prima kwaliteit.

Snel geleverd, goed verpakt.

Jammer

Was tevreden over deze webshop maar heb nu 2x iets anders ontvangen dan wat op de website staat vermeld (ander merk, ander hoofdingredient waardoor onmiskenbaar anders van smaak en structuur) en de enige reactie is dat het allemaal hetzelfde is. Dat is wel erg gemakzuchtig zaken doen.

zeer verzorgde en snelle levering

Dag na de bestelling alles geleverd. Producten hadden nog een ruime vervaltermijn van 2 jaar.

Netjes verpakt, heel snel geleverd

Bestelling ging gesmeerd, prijs is uitstekend. Dacht dat ik minstens een week moest wachten op mn spulletjes, maar binnen drie dagen had ik de zending binnen. Werd ook goed op de hoogte gehouden van alles rondom de bestelling..Top!

heel goed

Netjes verpakt en heel snel geleverd.

Keurig en snel geleverd!

De bestelling is keurig ingepakt en op tijd aangekomen! Mijn complimenten!

Snel en netjes volgens afspraak geleverd.

Zeker voor herhaling vatbaar.

Zeer correct heel goede producten

Goed verpakt.Heel lekkere producten. En de dag daarna geleverd.

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela