Paella besteld , regelrechte ramp

Ik heb voor de eerste keer paella besteld. Gewoon niet te eten! Alles in vuilbak en dan maar brood gegeten. Super jammer. Vraag me af welke spanjaard zoiets eet!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten De eau de cologne bestel ik geregeld Die is ok

Heel goed, aanrader

Vragen worden binnen half uur beantwoord. Producten zijn goed en verzorgd ingepakt. Ibericoham ziet zeer goed uit.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Paleta 100% iberico, amandelen, olijfolie, crackers

Snel en goed ingepakt

Eindelijk een fijne bedrijf met mooie Spaanse producten. Levering Bestelling is goed ingrpakt en snel geleverd. Producten uit Spanje zijn zoals we het hadden verwacht.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Spanje in noord Europa

Mooi assortiment

Ok

Goede kwaliteiten.grtn

Behulpzame medewerkers

Eerlijke mensen, mijn bestelling had een snelle vervaldag en ze hebben dit eerlijk gezegd en ik kreeg het advies om op een nieuwe levering te wachten. Dat vind ik nu echt klantvriendelijk

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Super tevreden

Helemaal naar mijn zin!

Goed assortiment, vlotte levering en deugdelijk verpakt en....... erg lekker!!!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Erg lekker!

Heerlijke Membrillo

Mijn collega's konden er niet genoeg van krijgen. Bovendien heel snel bezorgd.

correct

Altijd alles ok

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Kwaliteit

Muy bien

Muchos graçias.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Muy bien

Blij verrast

Uitgebreide assortiment. Snelle en correcte levering

Perfectie !

Bestelling zeer vlot en correct afgehandeld. Zelfs even een telefoontje van de uitbater om een onduidelijkheid in mijn bestelling te bespreken. Knap werk !

uitstekend

uitstekend

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten correct en snelle levering

Stukje Spanje in eigen huis

Ik miste de Nestea Ice tea passionfruit dermate erg dat ik ging zoeken of het ergens bestelbaar was. En dat was hier en ook nog via een Nederlandse pagina. Beter dan dit kon niet. Enige nadeel, maar dat heeft te maken met de transporteur dat er een lek blikje in zat.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijke ice tea passionfruit

Leuk dat we Spaanse producten hier kunnen bestellen

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Super

Hele goed service Mooi assortiment En snel verzonden.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Mooie producten

Bestelling en levering.. perfect geregeld

Alles zoals het hoort..

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten De gevraagde producten.. excellent

Prima kwaliteit en op tijd geleverd

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Lekker en nog zeer lang houdbaar

Zo snelle bezorging geweldig.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heel goed.

Leuk winkelen, snelle service

Brengt Andalusie een beetje thuis

Fantastisch!!

De bestelling is een cadeau en we hebben dus (nog) niet kunnen proeven helaas, maar de bestelling werd netjes, correct en snel afgehandeld. We waren blij verrast dat het zo soepel verliep. Met vriendelijke groet!

OK in orde

Goede producten, duidelijke webshop, goede verpakking

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Eindelijk een plek waar we Nestea kunnen kopen

Vlotte levering

Vlotte levering van bestelde olijfolie.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten La flor de malaga is een smaakvolle olijfolie

Mooie selectie van Spaanse producten!

Mijn eerste aankoop bij Shopandalucia, dus van alles wat gekocht. Even kijken, proeven, beoordelen. Ik vond de selectie van producten op de site goed. Ook daar geldt: van alles wat. En alle producten die ik heb gekocht waren van goede kwaliteit! Over de prijs van de producten: bedenk de import en verzendkosten en logistiek daaromheen, kwaliteit van de producten: dan zijn de prijzen dus heel goed! Wat mij betreft mag de selectie olijfolie uitgebreid worden… Leuk dat er acties zijn, zoals de Sint-actie (komt er ook een Kerstactie?). Kerstpakketten zijn er ook en die zien er goed uit! Kortom: goed overzichtelijke site, lekkere producten en zeer snelle levering! Leuke persoonlijke boodschap bij je bestelling.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Olijfolie (2 liter Los Omeya) is een zeer betaalbare heerlijke olie.

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela