TOP

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Een beetje vakantie in huis

Snel de Spaanse zon in huis

Ik ontving keurig berichtje dat de sherry azijn weer op voorraad was, gelijk besteld, zelfde dag verpakt en verstuurd, dag erna in huis... Sneller dan dat krijg je de spaanse zon niet in jouw keuken:-)

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Avocado honing? In de thee, als glacering, in stoof... ongelooflijk lekker!

Dirk Bedankt voor de snelle levering was een aangename verrasing deze producten was ik al lang op zoek. Muchas Gracias Sonja en Marco

Goede service!

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Magno douche blauw

Snelle levering. Goede produkten.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Super lekkere limonade.

Goede service,duidelijke site

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Gewoon goed

Een website waar je de lekkerste Spaanse producten kan vinden

Normaal moeten we wachten op ons jaarlijkse reis naar Spanje om deze lekkernijen te vinden, maar nu kunnen we deze heel eenvoudig en snel in huis krijgen.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Ines Rosales Olijfolie Crackers Suikervrij : uniek en ongelooflijk lekker

Gewoon goed!

Gewoon een goed product en snel bezorgd !!

Nieuwe klant

Voor de eerste keer besteld en voor herhaling vatbaar. Het is snel geleverd en de producten waren exact zoals op de website aangegeven.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Casera frisdrank en Tinto in blikjes brengen je direct in vakantiestemming.

Snelle levering en uitstekende kwaliteit

Zoals hierboven reeds vermeld.

Zeer snelle levering van topprodukt

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Zoals verwacht

Alles klopt wat had besteld. Alleen er was 1 pak chips stuk met gevolg dat alles verspreid lag in de doos.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Producten zoals ik het ook in spanje koopt

De bestelling ging eenvoudig en levering ok

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Ziet er goed uit

Zeer betrouwbare webshop!

Mijn bestelling werd supersnel behandeld en verzonden. Er was echter een leveringsprobleem. Na signalisatie hiervan werd er door shopandalucia onmiddellijk actie ondernomen en werd al het mogelijke gedaan om alsnog mijn bestelling te helpen traceren en uiteindelijk opnieuw te verzenden. Ik zal met een gerust hart nieuwe bestellingen plaatsen.

alles was correct. 10

het kan moeilijk beter

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten perfect en lekker

Netjes, snel, zorgvuldig en lekker

Helemaal tevreden

Alles klopte van de bestelling en supersnel geleverd!

Mijn 1e bestelling en ben zeer tevreden over zowel de producten als de zeer vlotte levering! Ruime keuze aan artikelen.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Turron Blando El Almendro

Zeer snelle en goede levering.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Verrukelijk lekker

Heel fijn om jullie te hebben gevonden, en razendsnel bezorgd

Toppp

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Heerlijk

Snel en goed verzorgd vooral super goed ingepakt.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Top

Vlotte levering

Vlotte levering

Duidelijke site, snelle levering, netjes verpakt

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Top

Olijfcrème is heerlijk zacht

Olijfcrème is heerlijk zacht en ruikt fris

Goed product

Product kende ik al dus top. Levering follow up mag vlotter maar daar heb ik vertrouwen in voor de toekomst.

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Magno zeep, zeer goed voor zeer droge en gevoelige huiden.

Super service

Besteld.. Vlugge levering.. Prima kwaliteit... Veel goede info

• Beoordeel met een paar woorden één van uw bestelde producten Goede kwaliteit en vlugge levering

Lugar Guerrero 5

29712 Viñuela