Goede duidelijke service

Van het idee tot de uitwerking heb je goed begeleiding van de mensen van Firm24. Heb je een vraag dan beantwoorden ze die snel en vakkundig.

Snel en nauwkeurig

Direct antwoord, snel geholpen

Vriendelijk en kundig

Erg vriendelijk in de omgang. Kundig, kon mijn vragen goed beantwoorden. Erg behulpzaam.

Fijn gesprek, een hoop info in 15 minuten!

Fabio heeft mij prima geholpen!

Fabio heeft mij prima geholpen!

Keurig te woord gestaan.

Prima uitleg gehad, binnen enkele uren de offerte op de mail.

Helemaal top en snel!

Maxime Moorman heeft ons super geadviseerd bij de opzet van onze gehele nieuwe bedrijfsstructuur inclusief meerdere houdingen en BV's.

Super fijn begeleid

Soepel verlopen en dank voor de hulp Maxime!!

Super goed geholpen!

Maxime had veel verstand van zaken en was erg fijn om door haar geholpen te worden.

Zeer klantvriendelijk

Super goed geholpen. Bedankt Fabio!

Super leuke manier

Super leuk manier om te adviseren Goed oriënteren. Ik ben super tevreden

Fijn geholpen door Joey!

Zeer behulpzaam en kundig

De collega wist goed waar hij het over had en wist mij op een deskundige manier te adviseren.

Direct geholpen

Ik had een zeer deskundige medewerker gesproken. Met zijn adviezen kon ik direct verder met het opzetten van onze BV

Duidelijk gesprek over de vereisten voor omzetting eenmanszaak naar BV (geruisloos)

Duidelijkheid over kostenstructuur.

competent

Goed advies

Fijn gesprek met professional

Kort maar helder eerste gesprek over de mogelijkheden met betrekking tot het opstarten van een nieuwe firma. Krijgt zeker zijn vervolg.

Helder, bondig en vriendelijk.

Erg fijn gesprek gehad, en snelle follow-up mail. Goede representatie voor Firm-24

prima, snelle communicatie

wordt meegedacht

Duidelijk en volledig

Professioneel

Kort gesprek gehad dat direct naar de kern van het advies ging dat ik nodig had, geen onnodig lang verhaal met informatie die ik ook op de website had kunnen lezen. Bedankt!

Professioneel en volledig

Professioneel, zorgvuldig en volledig.

Super advies gekregen

Er wordt tijd voor je gemaakt, en er wordt goede uitleg gegeven.

helder gesprek

Er werd mij in een paar minuten duidelijk gemaakt dat mijn optie van een bv geen meerwaarde zou hebben voor mijn situatie.

Snel en kundig

Fijne soepele samenwerking en kundig advies

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR