snel en duidelijk

Ik had een aantal vragen over het omzetten van een eenmanszaak in een BV en werd door Joey erg snel en duidelijk geholpen. Ook het mee denken of een holdingstructuur wellicht ook een optie kan ik waarderen.

Snelle en goede hulp

Goede hulp juiste antwoorden op mijn vragen. Al mijn vragen zijn beantwoord.

Joey wist precies waar die het over had en kon zeer snel antwoord geven en hulp bieden

Goed geïnformeerd en geholpen

Goed geïnformeerd over opstarten van werk bv onder mijn holding

Topper

Duidelijk en helder

Vlotte professionele oplossing van mijn problemen

Erg goed geholpen

Positieve ervaring op basis van mijn vragen en gesprekken met Joey.

Positieve ervaring op basis van mijn vragen en gesprekken met Joey.

Joey Cikovski is uitermate servicebereid

Joey reageert pro actief op mijn verzoeken, denkt goed mee en helpt waar hij kan om het proces te bespoedigen.

Snel en kundig

Ik ben onlangs via de chat geholpen door een medewerker van FIRM 24 en ik kan niet anders dan mijn waardering uitspreken! De service was niet alleen snel, maar ook uiterst professioneel en kundig. De medewerker nam de tijd om mijn vragen grondig te beantwoorden en zorgde ervoor dat ik me volledig ondersteund voelde. Dit soort efficiëntie en vriendelijkheid is tegenwoordig zeldzaam, maar bij FIRM 24 lijkt het de norm te zijn. Bedankt voor de geweldige hulp en service!

Een eerste gesprek gehad met FIRM24 en dat was kundig!

Het eerste gesprek met Fabio van FIRM24 was kundig. Ik krijg nu meer informatie toegemaild en dan kijk ik weer verder welke stappen nodig zijn.

Good experience.

Had a nice chat with Romeo. Cleared up some info and briefed me on the available services. Exactly what I needed. Thanks!

Had en kort maar goede en informative gespreek met Romeo gehad.

Joey was great

Joey answered my questions

Snel antwoord - gerichte oplossing

Gewoon een goede, snelle oplossing - het enige dat beter had gekund, maar dat wijkt allicht af van het supportscript, is dat ik nu zelf de notaris moet gaan bellen terwijl dit duidelijk een dienstverlening vanuit Firm24 is. Snelheid medewerker = 5 sterren klantgerichtheid proces = 3 sterren

Direct to the point, duidelijk en aardig.

Goed geholpen, persoon had veel expertise

Ik heb advies ingewonnen mbt een BV. Persoon heeft me goed te woord gestaan en me veel info gegeven waar ik erg veel aan heb!

Direct een duidelijke antwoord

Kreeg direct iemand in de chat. Joey Civkoski heeft mij keurig geholpen en direct antwoord kunnen geven op mijn vragen.

Positiviteit!

Mijn gesprek met Joey over de mogelijkheden om een BV op te richten met buitenlandse aandeelhouder was een verademing! Had net via andere kanalen vernomen dat het niet mogelijk was en niet aan beginnen etc. Gelukkig geef ik niet snel op en heb ik contact gezocht met Firm24

Goed geholpen en goede service.

Joey heeft mij harstikke goed geholpen en met mij een checklist opgezet.

Prima en snel verder geholpen Door Joey Civkoski

Snel een oplossing gevonden om het contact met de notaris op te starten.

Medewerker Fabio

Top! Goede snelle hulp!

Supercontact, zeer klantvriendelijk

Uitstekende bereikbaarheid, korte lijnen en zeer oplossingsgericht en klantvriendelijk. Prettige communiactie, “Keep up the good work”

Advies op maat

Ik was op zoek naar advies over alles voor het oprichten van een BV en ben correct geadviseerd en heb handige tips mogen ontvangen. Het gesprek was zeer prettig en ik ben ervan overtuigd dat dit gesprek mij in de juiste richriting heeft gestuurd. Het is altijd fijn om te kunnen sparren met mensen die verstand hebben van zaken. Nu is het zorgen voor de uitvoering van het plan, maar met FIRM24 zal dit vlekkeloos verlopen!

Geweldig al mijn vragen heel duidelijk beantwoord.

Er wordt goed met mijn vragen geluisterd, en met mij meegedacht. En ik heb gekregen wat ik nodig had.

Geweldig geholpen ! Net of je thuiskomt leuk gesprek en veel goede informatie !

Omdat wij wellicht een BV willen oprichten heb ik wat informatie opgevraagd en ben zeer goed geholpen

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR