Kregen duidelijke vragen op al onze vragen.
Beste Toanja, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik word altijd snel en correct geholpen met mijn vragen. Joey met wie ik meestal contact heb, helpt mij echt. Ik ben een leek in deze digitale wereld. Maar geen enkele vraag is teveel voor hem. Ben heel blij met mijn keuze voor firm 24 en de hulp en antwoorden die Joey mij geeft. Altijd snel, altijd correct, altijd even vriendelijk!
Beste Geraldine, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Joey je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snelle reactie en behulpzaam!
Beste Micheal, Bedankt voor je review en de positieve waardering, fijn dat je tevreden bent! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik zat met enkele vragen en na een kort gesprek via chat met Joey Civkoski was ik al heel snel geholpen geweest. Hij heeft mij alle nodige informatie doorgestuurd.
Beste Mohamed, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of bekijk een van onze andere 100+ zakelijke diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Got the details from Google and communicate regarding registration of firm, Joey Civkoski provide the details & they are enough professional and cooperative.
Dear Abdul, Thank you for your review. It’s great to hear that we were able to help you in an efficient way. We appreciate that you choose Firm24! We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
Vraag was zeer snel beantwoord en probleem opgelost. Ben vriendelijke geholpen.
Beste Jasper, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen bij het beantwoorden van je vragen. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of maak gebruik van onze andere 100+ zakelijke diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Heel helder en duidelijk verhaal!
Beste Marc, Hartelijk dank voor je positieve review, we stellen het zeer op prijs! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Als je weet wat je ongeveer wil, is oprichting een fluitje van een cent.
Beste Maarten, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service! We doen ons best om onze klanten een uitstekende ervaring te bieden. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Tobias wist snel en concreet antwoord te geven op mijn vraag.
Beste Julián, Bedankt voor je positieve feedback, daar worden we blij van! We zijn blij dat we je van dienst hebben kunnen zijn. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Quick answer
Dear R, Thank you for your review. It’s great to hear that we were able to help you in an efficient way. We appreciate that you choose Firm24! We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
we appreciate the professional live-chat - was very helpful.
Dear Martin, Thank you for your review, good to hear that we were able to help you with your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
Bedankt Bo voor het goede advies.
Beste Pim, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent met onze service! We doen ons best om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Quick and professional answer of my question
Dear Alexander, Thank you for your review. It’s great to hear that we were able to help you in an efficient and professional way. We appreciate that you choose Firm24! We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
ik werd heel snel geholpen heel fijne service van de medewerker!
Beste B Kocebas, Bedankt voor je positieve feedback, we zijn blij dat we aan je verwachtingen hebben voldaan! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Het opzetten van een besloten vennootschap kan vaak aanvoelen als een complexe puzzel. Echter, toen ik Bo bij Firm24 ontmoette, veranderde dit geheel. Bo combineert professionaliteit met een persoonlijke benadering, wat mij direct op mijn gemak stelde. Bo nam proactief contact op om te zien of ik hulp nodig had, een simpel gebaar dat haar toewijding aan klanttevredenheid toonde. Ze had het vermogen om complexe procedures te vereenvoudigen en beantwoordde geduldig elke vraag die ik had, waardoor het proces naadloos verliep. Haar klantenservice was voortreffelijk. Het ging niet alleen om het afronden van de taak, maar om ervoor te zorgen dat ik me elke stap van de weg gesteund voelde. Bo's bereidheid om te helpen was niet alleen geruststellend, maar gaf me ook het vertrouwen om het proces aan te gaan. Bo onderscheidt zich door haar vermogen om op menselijk niveau te verbinden, wat haar diensten zeer aanbevelenswaardig maakt voor iedereen die het bedrijfsvormingsproces soepel wil doorlopen. Haar uitzonderlijke service is een glanzende aanbeveling voor Firm24, en ik kijk uit naar toekomstige interacties, wetende dat ik met Bo een betrouwbare ondersteuning heb.
Beste Olusegun, Bedankt dat je voor Firm24 hebt gekozen! Goed om te horen dat Bo je op deze manier heeft kunnen helpen en je vragen hebben kunnen beantwoorden. Wij wensen je alle succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week, een kijkje nemen in onze kennisbank of maak gebruik van onze andere juridische en fiscale diensten. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
De tijd genomen om alles uit te leggen en verschillende opties te bespreken. Ook eerlijk over wat wel en niet handig is via Firm24. Wordt erg gewaardeerd!
Beste Danny, Wat mooi om te horen dat je een positieve ervaring hebt gehad met ons! We streven er altijd naar om de juiste service te bieden en het is fijn om te weten dat we hierin zijn geslaagd. Bedankt voor de positieve feedback en we kijken ernaar uit om je in de toekomst opnieuw van dienst te zijn! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Wij worden altijd uitstekend geholpen en zijn dus ook zeer tevreden met de samenwerking.
Beste Rocco, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een efficiënte manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Alle vragen beantwoord en heel behilpzaam en meedenkend
Beste Alexander, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel en duidelijk. Kan weer verder
Beste Danny, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bo van Firm24 hielp mij echt direct toen ik de conceptakte niet goed kon zien door een broncode fout. Zij stuurde mij direct een mail en nu heb ik toch heel snel akkoord kunnen geven! Props voor Bo! Topservice!
Beste Dick, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Very helpful with questions and giving detailed answers. also helped me to delete a wrong document I have uploaded ( however the experience seems a bit strange , I should be able to edit what I upload)
Dear Nargess, Thank you for your review, good to hear that we were able to help you with your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
Joey heeft me prima geholpen
Beste David, Wat goed om te lezen dat Joey je heeft kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
The exchange with Joey Civkoski was very informative. I got quick and direct replies to all of my questions.
Dear Jihen, Thank you for choosing Firm24! It's great to hear that Joey was able to help you quickly and answer your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
Snelle reactie terug met waardevolle informatie
Beste Renaar, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Na enig gezoek online bij FIRM24 beland. In een chat in contact gekomen met Joey, uitleg ontvangen, vervolgens heeft hij mij door het proces begeleid. Resultaat, een half uur later zijn zowel mijn holding als werk bv in de steigers gezet. Grazie Mille
Beste Joey, Bedankt voor je review en de positieve waardering, fijn dat je tevreden bent! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24