Vriendelijke service met concrete informatie
good service with perfect attitude
We hebben een leuk en goed advies gesprek gehad, ook fijn dat je vragen kunt stellen zonder gelijk aan een contract of andere verplichting te hangen.
Heeft knowhow over de processen . Betrouwbaar.
Duidelijk uitleg en begeleiding
Hij was nog even druk met iemand anders, maar heeft mij vervolgens perfect in de afgesproken tijd verder geholpen met al mijn vragen. Daarnaast een overzichtelijke mail gestuurd met nogmaals alle informatie. Heel duidelijk!
Snel en behulpzaam
Goed geholpen.
Zeer vakkundig en right to the point
Goed geholpen aan de telefoon en duidelijk gemaakt wat het proces is
Firm24 presenteert zich als een efficiënte en transparante dienstverlener, maar mijn ervaring schetst een heel ander beeld. Zonder duidelijke onderbouwing worden aanzienlijke kosten in rekening gebracht, terwijl cruciale beslissingen eenzijdig en zonder instemming worden genomen. Dit roept serieuze vragen op over hun werkwijze en integriteit. Zo werd er €450 gerekend voor een vermeende “voorrangsbehandeling,” zonder enig bewijs dat mijn dossier daadwerkelijk met prioriteit is behandeld. De notarisbeoordeling – de kern van de dienstverlening – bleef immers uit, waardoor er feitelijk geen sprake was van enige versnelling. Daarnaast werd mijn aanvraag zonder overleg geannuleerd, waarna €250 aan annuleringskosten werd ingehouden, ondanks dat de notaris er nog niet eens naar had gekeken. Op herhaalde verzoeken om onderbouwing volgden ontwijkende antwoorden en algemene reacties, zonder enige concrete rechtvaardiging voor deze kosten. Transparantie lijkt hier niet meer dan een marketingterm, terwijl de praktijk iets heel anders laat zien. Mijn advies: wees uiterst waakzaam bij Firm24. Lees alles nauwkeurig door, eis schriftelijke bevestigingen en accepteer geen onduidelijke kosten. Wat als een professionele en efficiënte service wordt gepresenteerd, kan in werkelijkheid een frustrerende en financieel nadelige ervaring worden. Nour Eddine Azahaf
Beste Nour, We vinden het jammer om opnieuw een negatieve review van je te zien, vooral omdat het verhaal dat je schetst wederom een eenzijdige weergave van de situatie is. Transparantie werkt twee kanten op, dus wij delen nogmaals ons kant van het verhaal: 1. Spoedprocedure = voorrang, maar geen garantie op goedkeuring Je hebt extra betaald om je aanvraag met voorrang te laten behandelen. Dat betekent dat de notaris jouw dossier als eerste oppakt en onderzoekt. In jouw geval vond de notaris (met een poortwachtersfunctie) dat er extra documenten nodig waren, wat bij bepaalde bedrijven en sectoren vaker voorkomt. Dat betekent niet dat er niets met je dossier is gedaan, het betekent dat je aanvraag werd beoordeeld, maar nog niet compleet was. 2. Annulering en kosten Omdat je ervoor koos de gevraagde extra documenten NIET aan te leveren, konden we niet anders dan de procedure annuleren en een deel van de kosten verrekenen voor het werk dat al was verricht. 3. Transparantie werkt twee kanten op We hebben alles netjes uitgelegd in meerdere reacties op je reviews, maar je blijft doen alsof er zomaar willekeurig kosten in rekening zijn gebracht. Dat is niet het geval. We snappen dat dit frustrerend is, maar dit is hoe het proces werkt. En dat geldt voor iedere ondernemer die een BV opricht. Meerdere keren een negatieve review schrijven verandert de feiten niet. We begrijpen dat dit niet de uitkomst is die je wilde, maar we staan volledig achter de manier waarop wij en de notaris deze zaak hebben afgehandeld. Met vriendelijke groet, Thomas van FIRM24
Had een aantal vragen, Fabio heeft de antwoorden daarna duidelijk op de mail gezet.
Romeo is een fijne adviseur met kennis van zaken.
Was prima gesprek. Had een paar vragen en deze zijn beantwoord.
Prettig gesprek en goede en nuttige informatie
Duidelijk op weg geholpen en een juiste uitleg gekregen binnen de kennis en kunde van romeo!
Na telefonisch contact duidelijke en relevante informatie ontvangen welke heeft geholpen bij het maken van een onderneming
Recensie voor Firm24 *“Mijn ervaring onlangs met Firm24 is teleurstellend en verre van de transparante en efficiënte dienstverlening die ze beloven. Wat mij het meest stoort, is dat er kosten in rekening worden gebracht zonder duidelijke onderbouwing en dat belangrijke beslissingen eenzijdig en zonder mijn instemming worden genomen. Ondanks meerdere verzoeken om uitleg, kreeg ik standaardantwoorden en werd mijn bezwaar niet serieus behandeld. Uiteindelijk is mijn aanvraag zonder mijn goedkeuring geannuleerd, waarbij kosten werden verrekend zonder overleg. Dit is niet hoe je zorgvuldig met klanten omgaat. Als je overweegt met Firm24 te werken, raad ik aan om alle kleine lettertjes goed te lezen en te zorgen dat alles zwart op wit staat voordat je akkoord gaat. Transparantie en klantvriendelijkheid zijn in mijn ervaring helaas niet wat Firm24 prioriteit geeft.”*
Beste Nour, Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, maar eerlijkheid werkt twee kanten op. Even wat context, want je review laat een deel van het verhaal weg: je startte een versnelde procedure, wij faciliteerden dit, maar de notaris beoordeelde je aangeleverde documenten als onvoldoende. De notaris heeft een wettelijke poortwachtersfunctie om risico's te voorkomen, helemaal in specifieke sectoren, dit kan dus gebeuren. Daarna hebben we je netjes gevraagd aanvullende documentatie aan te leveren om alsnog je BV op te richten. Helaas koos je ervoor dat niet te doen. Daardoor konden we niet anders dan de procedure annuleren en een deel van de kosten verrekenen voor het werk dat al was verricht. Dat noem jij "eenzijdig handelen," maar feitelijk is het gewoon ons werk doen binnen de spelregels van de notaris. We begrijpen dat dit niet de uitkomst is die je wilde, maar dossiers open laten staan zonder medewerking is simpelweg geen optie voor ons. We wensen je alsnog veel succes met je ondernemingen. Mocht je vragen hebben, neem gerust contact op. Met vriendelijke groet, Thomas van FIRM24
Doortastend advies. Snelle en professionele aanpak en analyse.
Romeo heeft mij fantastisch geholpen! Hij gaf een duidelijke uitleg en kwam met een behapbaar plan van aanpak, waardoor ik precies wist waar ik aan toe was. Wat ik vooral waardeerde, was hoe hij echt met mij meedacht over de structuur die het beste paste bij mijn businessplan. Zijn expertise en inzicht gaven me veel vertrouwen in het proces. Ook de opvolgmail was helder en to the point, wat me hielp om alles nog eens rustig na te lezen. Al met al een hele fijne en professionele ervaring! Zeker een aanrader.
Ik ben snel en goed geholpen en kom later graag terug.
...
Romeo is erg vriendelijk geduldig en zeer behulpzaam, ik werd voor de tweede keer snel en deskundig geholpen, Romeo geeft heldere uitleg en toont veel geduld en empathie. vriendelijke groeten, Lahouaria
Efficient, fast, and pleasant