Duidelijk antwoord op mijn vragen

ik heb duidelijk antwoord gekregen wat ik moet doen en wat ik niet moet doen en kan nu verder met het optuigen van een holding

Snel en duidelijk.

Hebben de nodige expertise om jou verder te helpen.

Samir , is snel en vriendelijk met het beantwoorden van mijn vragen.

Prettig en professioneel.

Excellent

Very prompt reply and quick response

Gewoon top helder tot nu toe en een fijne benadering en uitleg. Goed team ga zo door.

algemeen tevreden

algemeen tevreden

Behulpzaam en juiste info

Behulpzaam door de benodigde informatie te delen. Ik kon dezelfde dag nog een afspraak inplannen. Goede dienstverlening.

Snel en behulpzaam!

Goed geholpen

Duidelijk en alert

Joey heeft op een duidelijke wijze geadviseerd hoe de BV structuur voor ons op te richten bedrijf er optimaal uit kan zien.

prima service wel snel snel

een keten van 3 BV's opgericht, alles werd redelijk snel geregeld. het updaten van het online dossier verliep niet helemaal vlekkeloos, maar gaf geen problemen. Goed advies gekregen. Je kiest natuurlijk voor een online service als deze als er (nog) geen geld is, en als de snelle afhandeling goed uitkomt. Dan is de prijs/kwaliteit bij Firm24 super goed. Mocht je meer tijd hebben en minder de hand op de knip, denk ik dat er beter maatwerk te krijgen is.

Fijn!

Nam de tijd om mijn verhaal goed te lezen en duidelijke antwoorden te geven. Heeft goed mee gedacht met mijn probleem/vraagstuk.

Uitstekend geholpen!

Brengt informatie helder en professioneel over. Heeft veel kennis en kan vraagstukken voorzien van juiste informatie.

Zeer goed met Joey

Zeer goed en prettig

Goede inhoudelijke ondersteuning

Prettig contact, snelle hulp en inhoudelijk goed geholpen.

Nesim is een Toppppppper

Nasim heeft mij geholpen met een probleem met een upload issue. Hij was kalm en meedenkend. Ga zo door Nesim!

Snelle en goede service

Nassim heeft me zeer snel antwoord op mijn vragen gegeven, bedankt hiervoor Nassim.

Fijn gesprek, duidelijk en snel advies

Zeer tevreden over het gesprek met Joey. Vriendelijk met verstand van zaken. Gelijk duidelijk advies gekregen en een mail met een samenvatting van de punten met links.

Prima en snel gepland

Ikhad een paar vragen die kreeg ik vlot beantwoord

Thijmen heeft me goed geholpen met een duidelijke uitleg over het opzetten van een bv en een holding

Thijmen heetten helder uitgelegd wat het betekent om een bv op te zetten versus een eenmanszaak.

Super gesprek

Goed duidelijk gesprek waarin goed en snel werd doorgepakt. Well done!

snelle reactie

Ik had een simpele vraag die vooral snel en adequaat werd beantwoord

Snel en goed geholpen. Antwoorden direct paraat

Snel en goed geholpen. Antwoorden direct paraat

Vriendelijk en doeltreffend

Ondanks dat ik af en toe een aantal minuten reageerde, wegens calls tussendoor, ben ik heel vriendelijk en doeltreffend geholpen. Gerichte vragen en een snelle oplossing. Top, bedankt.

Ik heb de nodige informatie snel ontvagen

Mijn ervaring was goed, ik ben snel en goed geholpen door Nasim.

Heldere uitleg en snel van reageren

Snelle en heldere uitleg. Zowel via de chat als telefoon goed bereikbaar .

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR