Duidelijk en professioneel

Fijne gesprek

Geeft goede aanbevelingen en helpt goed

Maxime heeft mij goed voorzien van de juiste informatie. Haar reactietijd was goed en de uitleg was duidelijk.

Meedenken

Meedenken en praktisch advies

Perfect!

Erg behulpzaam en denkt mee!

Geweldig geholpen door Nasim!

Zelfs op zaterdag goed geholpen door de klantenservice, Nasim wist veel was erg vriendelijk!

positief

ik kreeg snel en duidelijk antwoord op mijn vraag, hierbij was sprake van klantvriendelijkheid en toegankelijkheid.

Uitermate goed geholpen

Een van de beste ervaring qua hulp via chat boxen. Snelle en duidelijke reactie ontvangen van Samir. Binnenkort een Holding + BV oprichten via Firm24. Mijn dank is groot.

Snel geholpen!

Samir heeft mij snel kunnen helpen, dank!

Wat kun je nog meer toevoegen aan alle positieve reviews die al gegeven zijn. Kortgezegd: niets. Vriendelijk te woord gestaan, snapt waar het om draait, goede informatie gevolgd door een e-mail waarin alle stappen vermeld staan, welke doorgelopen kunnen/dienen te worden, om een BV op te richten. Als alle bedrijven zo naar hun klanten reageerden zou het een stuk prettiger zijn voor iedereen.

Perfect!

Samir heeft de tijd genomen om mijn partner en ik secuur en vriendelijk te helpen bij het oprichten van een holding!

Samir heeft uitstekend geholpen!

Uitstekend geholpen!

Ik ben goed geholpen, positief gesprek gehad en ik weet waar ik aan toe ben nu!

Snelle kordate actie

Mijn vragen werden direct beantwoord.

super

Ben zeer tevreden over jullie . Heb al 4 BV's naar jullie gestuurd

top

duidelijk uitleg, en snel geschakeld

Duidelijke informatie!

Zojuist een adviesgesprek gehad met Romeo. Heel duidelijk en geduldig al mijn vragen beantwoordt! Top service!

Bente heeft mij uitsteken van informatie voorzien

Alle gevraagde informatie kon door Bente van antwoord worden voorzien. Zij was erg behulpzaam en vriendelijk.

Prima antwoord gekregen op mijn vragen

Romeo heeft mij op een duidelijke en nette manier geholpen

Goed en volledig advies waarbij goed breed werd gekeken

Ik had een oriënterend gesprek met Romeo Boogaard. Romeo ging eerst goed na wat mijn wensen waren en hoe de situatie momenteel is. Vervolgens gaf hij op een korte maar zeer overzichtelijke manier weer wat de mogelijkheden waren. Dat alles op een zeer prettige manier. Dank !!

Goed advies gegeven, netjes optijd.

Ja bedankt

Een uitstekende ervaring

Vandaag heb ik een adviesgesprek gehad met Otto, over de oprichting van een BV. Ik ben door hem uitstekend geadviseerd, waardoor ik nu een definitief besluit heb genomen. Met de adviezen van Otto kan ik verder gaan. Ik zal binnenkort weer contact maken over fiscale adviezen, zoals door hem geadviseerd. Firm24, een goed bedrijf

Gewoon goed.

Gewoon goed.

Snel en duidelijk

Top dat je in een paar zinnen duidelijkheid kon geven. FIjn

151 Kingsfordweg

Amsterdam 1043 GR