Goed en duidelijke informatie
Beste Dana-Maria, Bedankt voor je review en de positieve waardering, fijn dat je tevreden bent! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik heb al meerdere ondernemingen opgericht via Firm24. Allemaal vlot en simpel geregeld. Nu laat ik ook een aantal contracten opstellen, en als ik daar een paar vragen over heb word ik goed geholpen door Nasim.
Beste Anoniem, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat Nasim je op een efficiënte manier heeft kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
The support team is good and available.
Dear P Tatar, Thank you for your review. It’s great to hear that we were able to help you in an efficient way. We appreciate that you choose Firm24! We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
Ik kreeg een email melding dat mijn verificatie mislukt was voor een van mijn 2 werkmaatschappijen. Dat bleek onjuist. In het chat contact met Nasim zocht hij uit hoe het zat en kwam er snel en duidelijk op terug. Ik was gerustgesteld. Dank daarvoor.
Beste Sjaak, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je nu wel weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Heel erg constructief chat-gesprek gehad met duidelijke uitkomst over vervolg stappen.
Beste Tako, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Super goed
Beste Gabi, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik had ad hoc informatie nodig m.b.t. mijn onderneming. Hiervoor heb ik Joey benaderd en al binnen een kwartier een afspraak kunnen inplannen om dieper op de vraag in te gaan op dezelfde dag. Joey heeft veel parate kennis en heeft mij prima geholpen!
Beste Barry, Wat goed om te lezen dat Joey je heeft kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Positief!
Beste Jerrel, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik ben zojuist heel adequaat geholpen door Maxime. Ik had iets niet goed gedaan en ze heeft het direct opgelost en doorgezet naar de Notaris.
Beste Remco, Bedankt voor je review en de positieve waardering, fijn dat je tevreden bent! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
snel kunnen schakelen!
Beste Sebastian, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een efficiënte manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Deskundig advies en meedenkend / proactief
Beste Nico, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Joey je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
I explained my situation. Maxime helped me to fill the form and answered all the questions. She was very kind and very Knowledgeable. I am very happy with her service. Thank you very much :)
Dear Soujanya, Thank you for choosing Firm24! It's great to hear that Maxime was able to help you and answer your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
Als hiervoor
Beste Leo, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Yusuf heeft mij heel goed op weg geholpen met de beantwoording van mijn vragen. Het is zeker een aanrader om met Firm24 zaken te doen ! Met vriendelijke groeten, Risha
Beste Risha, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst en Jusuf weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Kort en bondig gesprek. Je wordt vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan als client. Maar ik wordt niet concreet geholpen met mijn vragen maar wordt doorverwezen naar de partner fiscalisten. Positief is de prijsopgave die ik uit het gesprek ontvang. Over het algemeen een positief gesprek, echter voor concreet hulp en advies als ondernemer vindt ik persoonlijk het 15 minuten gesprek geen toegevoegde waarde, maar dit kan ook aan mijn specifieke vragen liggen.
Beste Robert, Bedankt voor je waardering, daar zijn we erg blij mee. We bespeuren veel ruimte voor verbetering, dat vernemen we graag van je! Onze support medewerkers staan je graag te woord via [email protected], Live Chat of 020 30 80 675. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Beste S, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik kreeg snel opgestuurd waar ik naar opzoek was
Beste Mehmet, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik had vragen over de oprichting en hoe te werken. ik ben goed begeleid, stap voor stap en de oprichting loopt.
Beste A Stitou Laaroussi, Bedankt voor je review en de positieve waardering, fijn dat je tevreden bent! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Contact gehad over een oprichting van een BV, al dan niet met holdingstructuur. Dachten erg goed mee ook in verschillende scenarios. Fantastische klantvriendelijk model om naast je digitale dienstverlening zo’n goede adviseurs in te zetten in de ondersteuning hiervan!
Beste Joris, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een klantgerichte manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Behulpzaam oude factuur opgezocht die ik kwijt was uit 2021
Beste Afa, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Jusuf je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
FIjn om te praten met iemand die de zak kent.
Beste Dominique, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Heel prettig. Er werd goed geluisterd en hij wist ook nieuwe informatie te vertellen over een nieuwe rechtsvorm die in de politiek nog goedgekeurd moet worden. Heel waardevol voor onze startup.
Beste Frederique, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst en onze collega Romeo weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Fijn gesprek en bedankt voor het advies!
Beste Iris, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
10 met een griffel
Beste Minevitus, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen en je een prettige ervaring hebt gehad. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Hij geeft een duidelijke uitleg en je krijgt de ruimte om meer vragen te stellen. Erg vriendelijk en dienstbaar. Ik werk al jaren in de dienstverlening en zoals hij zich heeft gepresenteerd is voorbeeldig.
Beste Margaretha, Bedankt voor je review en de positieve waardering, fijn dat je tevreden bent! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24