Ik vond het een heel fijn gesprek met Joey. Hij kon heel snel, goed en duidelijk advies geven. Bedankt!
Beste Jonathan, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat Joey je op een efficiënte manier heeft kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Niels is een topper. Duidelijke uitleg en snelle communicatie.
Beste Bryan, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Niels je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Dit is al mijn 5de BV en het is telkens top geregeld duidelijk en snel.
Beste Maarten, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Maxime heeft mij via chat snel en duidelijk geholpen! Perfecte service
Beste Thomas, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Duidelijk, ik weet welke stappen ik nu moet zetten en daar ga ik mee aan de slag. Je hoort zsm van mij!
Beste Jolanda, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Net met Joey gesproken, moet zeggen dat hij bijzonder goed weet waar hij het over heeft, daarnaast kan hij het goed uitleggen, en is staat om oprecht te adviseren zonder eigenbelang.
Beste R, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Joey je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ruim voldoende. Goed en duidelijk geholpen met mijn vragen
Beste Diem, Bedankt voor je review en de positieve waardering, fijn dat je tevreden bent! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Amina was heel behulpzaam en meedenkend. Heb een goede service ervaring gehad. Zou haar zeker ook aan anderen aanraden.
Beste Issa, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een efficiënte manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Onduidelijkheden zijn opgehelderd dus zinvol gesprek. Als het idee meer vorm krijgt en ik meer van firm24 nodig heb zal ik weer contact opnemen.
Beste Max, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Prettige en snelle manier van communicatie. Met name het gemak om op deze manier een bedrijf op te richten is geweldig.
Beste Cindy, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
I found the introduction talk really helpful. It brought a perspective i did not consider. Thank you!
Dear Ron, Thank you for your review. It’s great to hear that we were able to help you in an efficient way. We appreciate that you choose Firm24! We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, you can always contact us, for example via our Live Chat 7 days a week or take a look at our knowledge base. Regards, Support Team Firm24
Top, kort en krachtig!
Beste Hicham, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Beste Michiel, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Have enjoyed working with FIRM24 and Romero very much. It is straightforward and simple. A great combo!
Dear Mickelle, Thank you for your review, good to hear that Romero was able to help you with your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, feel free to contact us, we are also available via our Live Chat 7 days a week. Regards, Support Team Firm24
Goede uitgebreide kennis van zaken wat mij goed op weg heeft geholpen waar ik moet beginnen. U zult mij een van deze dagen horen. Prettig zaken te doen!
Beste Adil, Bedankt voor je review en de positieve waardering, fijn dat je tevreden bent! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Perfecte manier van communicatie Zeer vriendelijk en duidelijk
Beste Rens, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een vriendelijke en duidelijke manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Zojuist ben ik bijzonder goed geholpen door Joey Civkoski. Hij is heel klantgericht en kan goed uitleggen, dus een dikke 10 voor Joey en ik zou Firm24 zeker ook bij anderen aanbevelen.
Beste Petra, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Joey je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
snel een holding en BV opgezet, vroeg nog even wat aan de live Chat en Joey kon me meteen helpen. Super service!!! aanrader
Beste Serkan, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Supersnel en kundig geholpen door Maxime!
Beste Stephanie, Dank je wel voor je feedback en dat je Maxime en onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Duidelijke antwoorden en prima geholpen.
Beste Patrick, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
zeer prettig dat ik direct antwoord kreeg en duidelijke uitleg.
Beste Ellen, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Bente je goed heeft kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
zeer fijne medewerker
Beste Remco, Bedankt voor je review en de positieve waardering, fijn dat je tevreden bent! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
duidelijk
Beste P, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een duidelijke manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik wil mijn eerste bedrijf beginnen net 18 geworden letterlijk vandaag, met Romeo gesproken en al mijn vragen zijn beantwoord.
Beste Andrew, We zijn blij met je review, goed om te horen dat Romeo je verder heeft kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Prima ervaring met Bente. Ik had een vraag en zij kon mij direct helpen. Waarom (nog) geen 10? Dat vraagt dat mijn verwachtingen serieus overtroffen worden. Het was boven verwachting (vandaar 9), de 10 bewaar ik voor herhalend verrast te worden
Beste Jerry, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Bedankt voor de expliciete uitleg, we zullen uiteraard ons best blijven doen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24