Adequaat

Kort en bondig advies gehad ten aanzien van mijn vragen

Duidelijk

Kort en bondig en duidelijk verstand van zaken. Erg hulpzaam

UItstekende en bondige informatie

Goede informatie die ook werd gegeven zonder dat ik de vraag stelde. Ook de vragen naderhjand goede en duidelijke info.

Fijn gesprek en duidelijk

Mijn vraag/kwestie betreft portretrecht. Ik ben snel teruggebeld en goed geholpen. Daaropvolgend heb ik een mailbericht ontvangen waarmee ik mijn acties kan opvolgen. In mijn kwestie gaat het over tijd en de juiste stappen nemen. Dat kan ik nu doen. Wordt vervolgd. Groet, Ester Latama Zangeres

Prettig gesprek met direct concrete informatie en offerte

Ik had een kort maar krachtig telefonisch gesprek met Firm24. Mijn voorinformatie was al voldoende om direct inhoudelijk over zaken te spreken. Tijdens het gesprek werd al direct een voorstel gevormd met een concrete oplossing met bijbehorend prijsplaatje.

Prima.

Duidelijke antwoorden op mijn vragen.

Excellent!

Very knowledgeable and clear. interaction.

Heldere informatie

Vraag over BV structuur (holding/werkmaatschappij) helder beantwoord, inclusief fiscale consequenties.

Mega snelle chatservice!!

Ik had een vraag en wilde snel een antwoord. Binnen een paar seconden had ik Fabio in de chat die mijn vraag prima kon beantwoorden en mij verder heeft geholpen met advies en informatie. Hierdoor kon ik snel verder met mijn werk.. Thnx Fabio!

Snel en duidelijk

Snelle, duidelijke reactie

Ik had een vraag gedurende het proces van fiscale analyse en de volgende stap naar oprichting. Marije heeft mij een snelle en duidelijke reactie gegeven.

prima geholpen

prima geholpen

Uitstekende communicatie

Ik ben super geholpen, hele fijne communicatie en duidelijke uitleg. Aanrader!

Bij twijfel raadpleeg Firm24!

Joey heeft mij perfect geholpen met de afweging tussen een eenmanszaak en BV.

Ben goed geholpen

Ben goed geholpen

Great!

Joey was helpful

Helder advies t.a.v. oprichting BV

Ik ben tevreden over het adviesgesprek. Had een paar vragen over juiste juridische entiteit om op te richten, werkzaamheden van Firm24 en bijbehorende kosten. De quotes die ik kreeg voor oprichting wijken wat af van de website (nieuwe prijzen nog niet doorgevoerd?). Het was een kort en bondig gesprek, passend voor wat ik wil: snelle en betaalbare oprichting van een simpele BV constructie voor mijn bedrijfsactiviteiten als bedrijfsadviseur (voor oprichting van een bedrijf met meer uitgebreidere activiteiten en meer complexe structuur zou ik me wenden tot een andere club, maar voor deze straight-forward activiteit is Firm24 denk ik goed passend).

Snel, duidelijk en professioneel

Bedankt Joey, Snel en duidelijk mijn vragen beantwoord. Ook nog ongevraagd geattendeerd op de 2 schijven mbt de dividend uitkering.

Duidelijk, transparant en vlotte service. Top!

Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met Firm24 en besloten voor meerdere projecten samen te gaan werken. De transparantie, competitieve prijzen en snelle service hebben de doorslag gegeven.

Goed advies gehad

Ik heb een zeer vakkundig advies gehad

Top. Snelle reactie en geweldige services.

Top. Snelle reactie en geweldige services.

Very good

Got the right information quickly. It was very helpful.

Super waardevolle info op een proactieve manier

Ik stelde 1 vraag en Joey had meteen door wat ik allemaal wilde weten. Hij gaf al proactief tips die heel waardevol waren voor mij.

Snelle reactie op mijn vragen en kreeg duidelijke antwoorden.

Snel en goed antwoord

Snel en goed antwoord

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

Over FIRM24

Let op: Firm24 en Online Flex BV (741 beoordelingen) https://www.kiyoh.com/reviews/1047049/online_flex_bv zijn sinds Juli 2020 samengevoegd. Dit is waarom je een hoger aantal reviews op de website ziet staan. Voor vragen kan je altijd bellen op 020 30 80 675 of stuur een mail naar [email protected]