Snelle reactie

Prima, gevraagde werd snel geleverd

Goed gesprek

Aantal goede pointers gekregen voor mijn specifieke situatie

Duidelijk en overzichtelijk

Consultant heeft me duidelijk inzicht gegeven naar wat ik opzoek was en uiteindelijk een voorstel gedaan wat ik zeker ga overwegen met mijn accountant.

Prima snelle hulp

Prima snelle hulp

Snelle, persoonlijke ondersteuning

Tobias reageert snel en adequaat, geeft het gevoel dat mijn vraag is begrepen en wordt direct opgepakt. Dank!

Goed gesprek

Eenvoudig een afspraak maken en een gedegen advies terugkrijgen. Dus dat is helemaal conform verwachting!

Kort,helder en vriendelijk

Kort,helder en vriendelijk. Kan het beter dan dit?

prima en snel contact.

Vraag is naar tevredenheid beantwoord.

Very helpful and informative

Very helpful and informative. Answered all my queries.

Werd duidelijk uitgelegd

zeer tevreden

goed gesprek, duidelijke antwoorden op mijn vragen en advies

excelent support

excelent support

Voortvarende reactie, helder en vriendelijk

Duidelijke toelichting op mijn vragen; prettige en vriendelijke communicatie

Prima uitleg

Prima uitleg

Joey heeft mij heel goed geholpen

prima hulp

prima hulp via de chat

Uitstekend geholpen doorJoey Civkoski

Quick response

The answers were quick and references were shared for further learning regarding the process.

Geweldige service, paar kleine missers

De algemene ervaring met Firm24 is uitstekend. Ze zijn professioneel, leveren uitstekende hulp en zijn over het algemeen zeer duidelijk in hun communicatie. Er waren tijdens het proces enkele kleine onduidelijkheden, zoals mails die elkaar kruisten en het verzoek tot volmacht dat niet correct naar mijn compagnon werd gestuurd. In het bijzonder complimenten aan Bo en Tobias. Dank aan beiden! Ook dank aan Joey voor het aanbod om het contractenpakket te upgraden. Heel fijn!

snelle en uitstekende begeleiding

Duidelijke uitleg, snelle reacties op mijn vragen. Gestroomlijnde online manier van werken.

Goed geholpen

Duidelijk uitleg

Mr.Boogaard is een Aanrader

Snelle goede informatie

niet te wachten en kreeg snel de antwoorden die ik nodig had.

Veel kennis en snel geholpen

Kon zelfde dag een gratis bel afspraak inplannen en Joey was kundig en behulpzaam.

Vriendelijk, to the point met opening voor nadere afspraken of in behandeling nemen oodracht

Je denkt goed mee, mail is snel binnen met linken naar verder info. Je wekt het vertrouwen dat firma 24 een betrouwbare instelojg is om snel en accuraat met in zee te gaan

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

Over FIRM24

Let op: Firm24 en Online Flex BV (741 beoordelingen) https://www.kiyoh.com/reviews/1047049/online_flex_bv zijn sinds Juli 2020 samengevoegd. Dit is waarom je een hoger aantal reviews op de website ziet staan. Voor vragen kan je altijd bellen op 020 30 80 675 of stuur een mail naar [email protected]