Correct gesprek met de juiste informatie, fijn dat het kan.

De afspraak kon ik snel inplannen en ik werd op de minuut nauwkeurig teruggebeld, een prettig gesprek waarbij direct de juiste informatie werd gedeeld en voor mij al een eerste stap was om een juiste keus te maken, Firm24 zeker een aanbeveling.

Goed, prettig, snel en duidelijk

Goed, prettig, snel en duidelijk

Heel prettig gesprek met duidelijke uitleg

Romeo was heel behulpzaam en nam (ondanks dat we maar 15 minuten hadden) iets ruimer de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Hij heeft mij zeer goed geholpen om een goed beeld te geven zodat ik een juiste beslissing kan nemen.

Goed geholpen.

Heel snel, en heel vriendelijk geholpen.

Heel erg fijn! Heel snel, en heel vriendelijk geholpen door Marije. De notaris heeft na oprichting per ongeluk de verkeerde documenten geüpload, Marije heeft binnen een paar minuten geregeld dat dit gecorrigeerd wordt. Bedankt!

Fijn en inhoudelijk gesprek

Wist, al dan niet te diep vanwege de korte tijdsduur, inhoudelijk mij te helpen met de gestelde vragen. Dit op een fijne en overzichtelijke manier.

Snel en duidelijk!

Met contact met Joey was uitermate snel, duidelijk en betrokken. Aanrader dus!

Was top

Vlot en duidelijke aanwijzingen en tips gehad.

Duidelijk en enthousiast gesprek gehad. Ook duidelijke aanwijzingen gehad over lopende zaken.

Firm 24 kan ik nog niet over oordelen.

Daarentegen heeft Nasim heeft mij prima geholpen met het beantwoorden van mijn vragen. Firm24 heb ik te weinig contact mogelijkheden mee gehad om een eerljk antwoord te geven.

Snel en goed afgehandeld

Had hulp nodig met mijn bedrijfsstructuur en ben snel doorverwezen naar een goed alternatief. Uitstekend gehandeld!

Denken mee en vragen door. Prettig contact en snelle service!

Top top top

Helder en duidelijk volgt je netjes geeft ook antwoorden wat je wilt weten ik was snel klaar

Goed geholpen

Bij het oprichten van de bv ben ik telefonisch super goed door Joey geholpen gedurende het online proces, Joey liep alle stappen met me door waardoor de oprichting snel en makkelijk geregeld werd.

Duidelijk

Sprak op een nette en beleefde manier nam alle punten goed door van wat ik het best kan doen

Prima geholpen

Romeo dacht mee en kwam zelf met goede vragen. Zo kwamen we er samen uit.

prima gesprek

Joey heeft duidelijk verstand van zaken, kon goed antwoord geven op de vragen die ik had. Erg snel in de zaken op een rijtje te zetten waarmee we verder kunnen. Het gesprek inleiden zou hij iets meer kunnen doen qua voorbereiding misschien ipv direct de bal bij ons neer te leggen.

Vakkundig

Denkt mee in mogelijkheden, heeft kennis van zaken

Hartelijk dank voor het goede gesprek

Ik zou hierbij een groot compliment willen maken, goede informatie en gaf me duidelijkheid!

Bedankt voor het fijne gesprek, erg interessant en leerzaam. Toch grappig dat je nog best veel informatie kunt delen in 15 minuten. We houden contact!

Eerlijk en open advies

Er wordt door Firm24 goed meegedacht. Door het stellen van de juiste vragen komt de specialist van Firm24 er snel achter welke rechtsvorm het beste bij jou past en ook wordt er gelijk gekeken naar toekomstige scenario's. De volgende keer neem ik weer contact op om te sparren met Firm24!

Duidelijk en helder gesprek

Hij wist alle vragen goed te beantwoorden en de opvolging was goed.

Uitstekend geholpen

Romeo heeft mij uitstekend geholpen wat betreft mijn vragen over het oprichten van een stichting.

ok

eerste advies een paar maanden geleden was dat we even moesten wachten en nu moeten we iemand anders vinden. Ik begrijp dat er bepaalde dingen zijn die jullie niet kunnen doen maar dan had ik wel Romeo in februari willen spreken om de oplossing meteen te vinden.

Perfect geholpen door Romeo

Meer dan tevreden! Romeo is erg behulpzaam en klantvriendelijk. Hierdoor gelijk de keuze gemaakt om voor FIRM24 te kiezen. Top!

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

Over FIRM24

Let op: Firm24 en Online Flex BV (741 beoordelingen) https://www.kiyoh.com/reviews/1047049/online_flex_bv zijn sinds Juli 2020 samengevoegd. Dit is waarom je een hoger aantal reviews op de website ziet staan. Voor vragen kan je altijd bellen op 020 30 80 675 of stuur een mail naar [email protected]