De medewerker heeft mij goed geholpen.

Ik had een paar specifieke vragen over de BV. Hij heeft dat duidelijk uitgelegd. Ondanks het kwartiertje tijd werd alle tijd goed genomen.

Perfect!

goed uitgelegd

Goed en snel geadviseerd

Joey heeft mij uitstekend geholpen door een contractenpakket aan te bieden en advies voor het verdere verloop van de oprichting van de bv. Hartelijk dank!

Snel en to the point

Snelle en to the point antwoorden op onze vragen. Ter zakekundig.

Helder en duidelijk

Goede communicatie

super service

Snelle en duidelijke antwoorden, ook op de wat meer complexe vragen over het oprichten met buitenlandse investeerders.

Professioneel en vriendelijk

Duidelijke antwoorden op al mijn vragen.

Duidelijk en helder advies

Joey heeft mij goed en snel geholpen.

Uitstekend en vakkundig geholpen!

Vriendelijke hulp van Nasim

Snelle hulp en goed idee waar ik aan toe ben.

prettig gesprek

prettig en duidelijk gesprek

Zeer tevreden over de kennismaking

Geduldig en kwam professioneel en gedreven op mij over, alle vragen netjes beantwoordt

Top service!

It's the first time, I used they incorporation service in the past. Now I am looking into their accounting and tax services.

Zeer vriendelijk geholpen

Ik ben zeer vriendelijk en deskundig geholpen door Romeo. Dankjewel voor alle informatie.

Meedenkend en geduldig

Romeo geeft duidelijke uitleg en heeft begrip voor het feit dat ik niet volledig op de hoogte ben van al de regels. Hij denkt mee over wat het beste is voor mij.

absoluut verhelderend en fijn

Ik werd enorm goed geholpen en ik heb veel geleerd!

Goed geholpen

Ben goed geholpen

Goed gesprek

Dank Romeo. Ik kan nu verder :)

Concreet gesprek over de inhoud.

Goed voorbereid en ter zaken komend. Prettig te woord gestaan.

Mijn vragen zijn beantwoord

Fijn contact er wordt naar mogelijkheden gezocht in complexe situatie

Nu eerst verder met door Hr Rene Boogaard aangereikte info. Dank en zo mogelijk tot een volgende keer.

Duidelijk !

Duidelijke informatie, niks op aan te merken.

Geachte mevrouw, heer, Hierbij zou ik aan ieder deze Notaris van harte aan willen bevelen. De service is uitmuntend ! Naast de goede service neemt men uitgebreid de tijd voor je en krijg je een heldere uitleg / antwoord op de vragen die je hebt. Kortom ik ben zeer tevreden. Zeker aan te bevelen !

Erg prettig en informatief

Dank Joey, ik had veel aan de duidelijke informatie die je met me deelde. Groet, Jordi

Great help

Joye was very helpful and answered all questions I had. He also sent me more information after our call via email right away

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

Over FIRM24

Let op: Firm24 en Online Flex BV (741 beoordelingen) https://www.kiyoh.com/reviews/1047049/online_flex_bv zijn sinds Juli 2020 samengevoegd. Dit is waarom je een hoger aantal reviews op de website ziet staan. Voor vragen kan je altijd bellen op 020 30 80 675 of stuur een mail naar [email protected]