Juiste informatie. heel vriendelijk en behulpzaam. kan niet beter!!!!
Beste Victor, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Al mijn vragen zijn naar tevredenheid beantwoord, maar door de beperkte tijd ben ik enkele vragen vergeten te stellen en voelde ik ook niet de ruimte om over een aantal zaken door te vragen. Dit is niets ten nadele van Joey, die mij prima hielp, maar eerder een aspect van de organisatie.
Beste Nicky, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Romeo nam alle tijd en nam al mijn vragen uitgebreid door. Deskundig en klantgericht. Hierdoor kon ik mijn opdracht aan FIRM24 starten voor het opheffen van de BV.
Beste Kees, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Snel duidelijk wat de verwachtingen en de kosten zijn.
Beste PL, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Helder en makkelijke taal !!
Beste Arnold, Bedankt voor je review en de positieve waardering, fijn dat je tevreden bent! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Ik werd duidelijk door Joey te woord gestaan over de vragen die ik had. Fijn om zo te kunnen sparren!
Beste Johan, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat Joey je op een efficiënte manier heeft kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Afspraak is afspraak en daar houden zei zich aan. Duidelijke uitleg gekregen en aangeboden om mij in de toekomst ook te kunnen helpen. Erg vriendelijk allemaal
Beste Max, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Heel duidelijk antwoord op al onze vragen gekregen. Heel eerlijk ook als er iets onduidelijk was aan hun kant. Goed verstand van zaken.
Beste Adil, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Bedrijf functioneert als tussen persoon en maakt het proces niet makkelijker maar moeilijker alleen maar ruis op de lijn. En die paar dagen alles rond is komen ze zeker niet na.
Beste N Elk, Wij helpen u heel graag verder met de oprichting van de voorgenomen oprichting van een nieuwe BV (franchise). U heeft alles netjes aangeleverd op 24 januari jl. Het enige waar we nu tegenaanlopen (en daar kunnen u, wij en de notaris niets aan doen) is dat er nog een bestaande BV in het handelsregister staat met dezelfde naam en activiteiten op hetzelfde adres. Deze dient eerst uitgeschreven te worden, omdat er niet twee dezelfde ondernemingen met exact dezelfde activiteiten en naam op één adres ingeschreven kunnen staan. De KvK kan dit verzoek dan ook niet registreren. We verzoeken u spoedig contact op te nemen met de franchisegever om hier duidelijkheid over te scheppen. Zodra dit duidelijk/opgelost is helpen we u graag verder. We blijven graag met u in contact via [email protected], Live Chat of 020 30 80 675. Met vriendelijke groet, Ondersteuningsteam Firm24
Romeo heeft echt goed meegedacht in de opzet zonder sturend te zijn. Prettige gesprekspartner die vertrouwen en expertise uitstraalde.
Beste Merijn, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
top
Beste Jim, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Vriendenlijk en snel
Beste Anoniem, Bedankt voor je review, goed om te horen dat we je goed hebben kunnen helpen bij je vragen. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Prima ervaring. Het antwoord is duidelijk een de wachttijd op een reactie is minimaal. Werkt erg prettig. Geholpen door Joey Civkoski
Beste Nico, Bedankt voor je review en de positieve waardering, fijn dat je tevreden bent! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Positieve en persoonlijke aanhef. Snelle reactie. Mijn vraag was ook niet heel ingewikkeld maar evengoed naar tevredenheid geholpen
Beste Rob, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een efficiënte manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Kreeg super snel een reactie vriendelijk persoon en ik ben goed beholpen
Beste Nikky, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
snel, gerichte vragen worden door Joey direct beantwoord
Beste Kees, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Beste Mark, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
zie hierboven
Beste Paul, Wat goed om te lezen dat we je hebben kunnen helpen bij je vragen, en dat je weet wat je van ons mag verwachten. Heel veel succes! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week of een kijkje nemen in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Easy to deal with. Appreciated the advise I was given.
Dear VP, Thank you for your review, good to hear that we were able to help you with your questions. We wish you every success in your business. If there is anything else we can do for you, feel free to contact us, we are also available via our Live Chat 7 days a week. Regards, Support Team Firm24
Met beperkte kennis over holdings, werkmaatschappijen en de voordelen of nadelen die een omzetting met zich meebrengt heeft Romeo alles goed inzichtelijk gemaakt.
Beste Tim, Bedankt voor je review, goed om te horen dat Romeo je goed heeft kunnen helpen om alles goed inzichtelijk te maken. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Heel erg goed geholpen. Vakkundig en neemt de tijd om je zo goed als mogelijk is te informeren.
Beste Guido, Bedankt voor je review en de positieve waardering, fijn dat je tevreden bent! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Het gesprek was prima. Ik kon in korte tijd veel vragen stellen, maar het moest wel een beetje gehaast, 15min zijn heel snel voorbij. Goed advies gekregen!
Beste Tobias, Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat we je op een efficiënte manier hebben kunnen helpen. We stellen het op prijs dat je voor Firm24 kiest! Mochten wij nog iets voor je kunnen doen, dan kunt je altijd contact met ons opnemen, bijvoorbeeld via onze Live Chat 7 dagen per week of neem een kijkje in onze kennisbank. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Professioneel en vriendelijk
Beste Sander, We zijn blij met je review, goed om te horen dat we je verder hebben kunnen helpen en dat je weet waar je aan toe bent. Wij wensen je veel succes bij het ondernemen. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
vriendelijk, duidelijk en snel
Beste Ruben, Dank je wel voor je waardering, daar zijn we erg blij mee! Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Beste Sjaak, Dank je wel voor je feedback en dat je onze online dienst weet te waarderen. Weer een tevreden ondernemer, dat maakt ons blij! Wij wensen je een succesvolle onderneming. Mochten we nog iets voor je kunnen betekenen, dan kan je altijd contact met ons opnemen, onder andere via onze Live Chat 7 dagen per week. Met vriendelijke groet, Support Team Firm24
Kingsfordweg 151
1043 GR Amsterdam
Let op: Firm24 en Online Flex BV (741 beoordelingen) https://www.kiyoh.com/reviews/1047049/online_flex_bv zijn sinds Juli 2020 samengevoegd. Dit is waarom je een hoger aantal reviews op de website ziet staan. Voor vragen kan je altijd bellen op 020 30 80 675 of stuur een mail naar [email protected]