Prettig gesprek en deskundig advies

Heeft de tijd genomen om mij te woord te staan en zo ver mogelijk antwoord gegeven op mijn vragen.

Vriendelijke en deskundige medewerker met goed antwoord op mijn vraag

Ik had een korte vragen over de aandeelverhouding voor een nieuw op te richten BV, waarbij gebruik gemaakt wordt van sweat equity. Ik kreeg duidelijke en concrete tips waar ik aan moest denken en advies over de vervolgstappen.

Great

fast support

Uitstekende klantenservice

Uitstekende en vlotte klantenservice. Goed geholpen door Niels!

Prima geholpen.

Goed advies en perspectief op een oplossing voor mijn probleem.

Goede en heldere uitleg

Snelle mogelijkheid tot een advies gesprek, erg fijn en goed geholpen!

Zeer deskundig

Contact gehad met Romeo die mij op een zeer prettige en deskundige wijze heeft geïnformeerd. Dankzij zijn deskundigheid heb ik keuzes kunnen maken om verdere stappen te ondernemen. Romeo bedankt!

Laagdrempelig en open

Het gesprek met Romeo was zeer laagdrempelig, ik kon terecht met al mijn vragen en ik heb advies gekregen waar ik echt iets aan heb.

Perfect, duidelijk, kort en bondig.!

- Stipt op tijd; - Duidelijk/verhelderend; - Kundig; - Adviserend; - kort en bondig daar houdt ik wel van. Lekker zo doorgaan, goeie ervaring.

Pleasent

Nice conversation and informative

Uitstekend!

Geweldig gesprek.. ik ben zeer goed geholpen en legde het ook goed uit! Kreeg niet het gevoel dat ik domme vragen stelde, ook al dacht ik van wel. Legde het ook uit in Jip en Janneke-taal, super fijn, haha! Na het telefoontje kreeg ik gek genoeg een flinke motivatie-boost om snel te beginnen. Diegene die twijfelen bij wie ze moeten zijn voor een bv of wat dan ook.. this is the place! Geloof mij I’ve been there!

Great, Friendly and to the point

Romeo was great, understood all that was required and informed me of the best way to move forward. So really happy and will be makin use of your servies to complete what he has suggested.

Good comunication

I had a question about the status of the company , the conversation was nice and productive , i hope to have a feedback soon .

Snel en duidelijk en zeer behulpzame info!

Enige wat ik kan zeggen over Romeo, dankjewel kerel... Klasse!

topper

Snel en duidelijk, echt aanrader...

Heldere uitleg, meedenken over (on)mogelijkheden

Na het aanvragen van het adviesgesprek werd ik dezelfde dag nog geholpen. Fijn dat Firm24 meedenkt over de (on)mogelijkheden van mijn bedrijf.

Romeo .. Top medewerker! helder uitleg en behulpzaam

Romeo .. Top medewerker! helder uitleg en behulpzaam

Duidelijk, to the point en in klare taal

Duidelijk, to the point en in klare taal

Prettig gesprek

Prettig gesprek met Joey, goed geluisterd naar onze situatie en onze vragen beantwoord.

Fijn eerste gesprek

Vakkundig en snel geholpen!

Romeo heeft ons goed in kunnen lichten over onze mogelijkheden. Wij komen absoluut terug!

Top gesprek

Was een duidelijk en fijn gesprek. Ben wijzer geworden en verder geholpen in mijn volgende keuze.

Gevoelsmatig zit ik op de juiste plek

Momenteel in het buitenland en kan middels een joint venture met lokale spelers een flinke opdracht binnenhalen. Het betekent dat ik zsm een holding moet zien op te richten. Na het speuren op het net ben ik gestuit op FIRM24. Joey heeft mij geadviseerd om de volgende stappen te volgen om uiteindelijk de juiste keuze te maken...Het ziet er zeer goed uit en kan op deze manier meteen doorstoten naar de volgende stappen.

Voortreffelijk, snel en goed.

Ik werk jaarlijks met Firm24 tezamen. Bij iedere cycle zijn er altijd wel vragen. Deze worden via de chat snel beantwoord. Indien het niet via de chat lukt wordt je gebeld en geholpen. Dit geeft rust en vertrouwen.

Snel en goed geholpen!

Ik ben geholpen door Joey en deze heeft mij op weggeholpen. Vervolg komt zeker!

Kingsfordweg 151

1043 GR Amsterdam

Over FIRM24

Let op: Firm24 en Online Flex BV (741 beoordelingen) https://www.kiyoh.com/reviews/1047049/online_flex_bv zijn sinds Juli 2020 samengevoegd. Dit is waarom je een hoger aantal reviews op de website ziet staan. Voor vragen kan je altijd bellen op 020 30 80 675 of stuur een mail naar [email protected]