Filtre

Snel en op tijd

Snelle levering en product werkt top na de eerste dagen gebruik

Gewoon top !!!

Voor de eerste keer en bestelling geplaats bij Toppy. En de volgende dag was het al bij mij thuis. Het kwaliteit van mijn bestelling was Toppy ......

Echt een dag na bestelling ontvangen

Prima geleverd, product is goed en echt de dag na bestelling geleverd. Top

Dik tevrede

Makkelijk besteld en snel geleverd

Goedkoop en snelle levering

Zaterdag besteld maandag afgeleverd. Dat zie je maar zelden....

Razendsnel geleverd alsof er voor Toppy en Post NL heenweekend bestaat.. Knappe logistiek!

Jammer ????

Bestelling gedaan , verzendkosten betaald ,maar het pakket werd in een post nl shop neergelegd in een ander dorp , zonder eerst aan de deur te zijn geweest . Nu kun je wel zeggen , dat ligt aan post nl . Ja dat is ,maar we hadden contact op genomen met Toppy ( om het voorval te bespreken )maar na 2 dagen geprobeerd te hebben nog geen contact. Dat is dus geen service. We willen eigenlijk een volgende product bestellen , maar door dit hebben we onze bedenkingen , vooral omdat we geen contact kunnen krijgen bij Toppy .

Toppy is toppie!

Zeer snel en correct!

Stevige stoel

Stevige mooie standen tuinstoel ook snel en netjes geleverd, precies zoals op de website en fijne actieprijs zeker aanrader.

Vlotte service

Vlot besteld, en alsook heel vlot geleverd. Producten zoals voorgesteld op het web.

Geen idee meer

Waarom zijn bedrijven altijd zo wanhopig op zoek naar bevestiging ? Moet er nou echt een beoordeling volgen na elke zak tuinaarde die ik koop ? Stop met die onzin,

Mooi apparaat doet wat hij moet doen

Snelle levering.

Blij met mijn aankoop. Was volledig wat wij nodig hadden om ons zwembad te onderhouden. Snelle levering.

Tot de levering goed

De levering was erg snel en overzichtelijk. Heel erg blij mee. Alleen is het netje van een goaltje gescheurd in de boven hoek

toppy

netjes geregeld

Goeie en snelle service!

Goeie en snelle service. Stevig verpakt . Goeie prijskwaliteit.

SUPER SLECHT!!!

IK HEB MIJN PRODUCT NIET ONTVANGEN!!!

Makkelijk gevonden en snelle verzending

Zullen zijn snel geleverd

Alle spullen zijn snel geleverd, alleen de korrels zou ik voor mijn lay-z spa nooit meer kopen. Ik heb alleen bubbels en geen jets en dan komen er een witte laag op het water, dus dan koop ik wel de chloortabletten. Maar voor de rest erg goed

verrassend dat dit product mijn "probleem" zo simpel heeft opgelost !

Al jaren een lekke Jaccuzi, geen vertrouwen in de oplossing met een halve liter Fix a Leak, toch uiteindelijk maar geprobeerd en het werkt !!!

Snelle levering en goed verpakt!

Het artikel (opblaasbaar familie zwembad) was snel gelverd en zeer goed verpakt! Ik ben tevreden over de kwaliteit van het artikel!

Gelukkig was er geen haast bij deze bestelling en werd alles eindelijk opgelost

Na een foutief huisnummer/postcode en een daaropvolgende retourreis naar de afzender, kwam het pakketje eindelijk aan. Gelukkig was er geen haast bij en werd alles eindelijk opgelost Bedankt Toppy.

Snel en goed geleverd

Besteld en volgende dag al binnen...

Super producten, correcte levering

Super producten, ruim assortiment en correcte levering, top.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR