Filtre

Zéér snelle levering, product zoals verwacht.

Het product werd 's avonds besteld en de dag nadien al geleverd. Hier waren we heel blij om want het ging om een bestelling van onderdelen van een zwembadrobot. De robot is met dit (mooie) weer onmisbaar.

goeie prijs..snel geleverd

Geen gezeur..in 1 keer goed....zoals ook de vorige keer...

Juist wat ik nodig had

Verkeerd product geleverd

Heb een product besteld maar verkeerd product geleverd. Heb dan het product terug opgestuurd maar moet wachten tot dit goedgekeurd is door Toppy, product gelijk terug opgestuurd 7 augustus, 9 augustus geleverd door TPD bij Toppy en tot op heden 13 augustus nog steeds niet goedgekeurd. Indien Toppy een fout maakt zou Toppy dit gelijk moeten rechtzetten en het correcte product opsturen en niet wachten tot ze het teruggestuurde product goedgekeurd hebben. Het is niet de fout van de klant maar moet wel zeer lang wachten op het bestelde product. Was wel tevreden over initiele snelheid van levering maar spijtig genoeg verkeerd product.

Top voor Toppy!!!!

Zeer positief

Netjes en snel afgeleverd

Zie hierboven

Toppy

**Uitstekende service en topkwaliteit producten!** Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over mijn ervaring met Toppy. Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, was ik onder de indruk van de overzichtelijkheid en het brede assortiment aan producten. Het bestelproces verliep soepel en intuïtief, wat een verademing is in vergelijking met andere webwinkels. De levering was ook razendsnel. Binnen één dag had ik mijn bestelling in huis, en alles was zorgvuldig verpakt. De kwaliteit van de producten was precies zoals beschreven. Ik heb nu al meerdere bestellingen geplaatst bij Toppy en iedere keer weer word ik verrast door de consistent hoge standaard die ze weten te handhaven. Toppy is zonder twijfel een bedrijf dat zijn naam eer aan doet. Als je op zoek bent naar kwaliteit, betrouwbaarheid, en uitstekende service, dan hoef je niet verder te zoeken. Ik raad Toppy ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze winkelervaring en topkwaliteit producten. **5 sterren meer dan verdiend!**

Topservice van Toppy!

Woordspeling die men hier vast enorm vaak te horen krijgt. Je voelt zelfs aan het mailverkeer dat de medewerkers zich hier uitleven in hun vak en dat ze klanten maar al te graag helpen. Had een Baste Kamado BBQ 18" besteld, door een klein foutje werd deze wat later geleverd maar tijdens dit proces werd ik door verschillende collega's gerust gesteld waardoor ik er alsnog zeker van was dat ik in goede handen was. Ook een paar dagen pas later gemaild dat er een klein detail ontbrak bij levering, namelijk de as opvangbak en na dit te laten weten ook een klaar en duidelijk antwoord ontvangen dat dit pas bij de laatste reeks was toegevoegd en dat ze nog zouden kijken deze los beschikbaar te verkrijgen. Ook werden de woorden op het einde van de betreffende mail "We willen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop!" vermeld dus ik ben helemaal zeker dat dit team alles doet voor de klant om deze tevreden te houden. Dit seizoen loopt stilaan ten einde maar ben er zeker van dat we komende lente en zomer dan ook weer leuke dingen hier zullen bestellen.

Snelle en juiste levering . Geen opmerkingen

Goede uitleg en perfecte verzending van bestelling

Enkel maar goede ervaringen

Snel en op tijd

Snelle levering en product werkt top na de eerste dagen gebruik

Gewoon top !!!

Voor de eerste keer en bestelling geplaats bij Toppy. En de volgende dag was het al bij mij thuis. Het kwaliteit van mijn bestelling was Toppy ......

Echt een dag na bestelling ontvangen

Prima geleverd, product is goed en echt de dag na bestelling geleverd. Top

Dik tevrede

Makkelijk besteld en snel geleverd

Goedkoop en snelle levering

Zaterdag besteld maandag afgeleverd. Dat zie je maar zelden....

Razendsnel geleverd alsof er voor Toppy en Post NL heenweekend bestaat.. Knappe logistiek!

Jammer ????

Bestelling gedaan , verzendkosten betaald ,maar het pakket werd in een post nl shop neergelegd in een ander dorp , zonder eerst aan de deur te zijn geweest . Nu kun je wel zeggen , dat ligt aan post nl . Ja dat is ,maar we hadden contact op genomen met Toppy ( om het voorval te bespreken )maar na 2 dagen geprobeerd te hebben nog geen contact. Dat is dus geen service. We willen eigenlijk een volgende product bestellen , maar door dit hebben we onze bedenkingen , vooral omdat we geen contact kunnen krijgen bij Toppy .

Toppy is toppie!

Zeer snel en correct!

Stevige stoel

Stevige mooie standen tuinstoel ook snel en netjes geleverd, precies zoals op de website en fijne actieprijs zeker aanrader.

Vlotte service

Vlot besteld, en alsook heel vlot geleverd. Producten zoals voorgesteld op het web.

Geen idee meer

Waarom zijn bedrijven altijd zo wanhopig op zoek naar bevestiging ? Moet er nou echt een beoordeling volgen na elke zak tuinaarde die ik koop ? Stop met die onzin,

Mooi apparaat doet wat hij moet doen

Snelle levering.

Blij met mijn aankoop. Was volledig wat wij nodig hadden om ons zwembad te onderhouden. Snelle levering.

Tot de levering goed

De levering was erg snel en overzichtelijk. Heel erg blij mee. Alleen is het netje van een goaltje gescheurd in de boven hoek

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR