Filtre

ok

snelle en correcte levering

Q producten met goede prijzen en aantrekkelijke promo prijzen

Duidelijke site , breed assortiment aan goede prijzen snelle levering . Alleen het betaalsysteem lukte niet , na tussenkomst van een medewerker was er een alternatieve oplossing.

Goede producten met een goede kwaliteit/prijs verhouding. Snelle levering. Handige website. Retouren zijn ook keurig geregeld.

Heel snelle verzending. Goede kwaliteit/prijs verhouding

Mooi assortiment en fantastische service

Gemakkelijk bestellen uit een groot assortiment. Supersnelle levering!

Top, de naam Toppy past precies dit bedrijf!

Zoals gezegd bestellen volgende dag in huis

Telefonische contact gehad Heel goed En duidelijk Alleen post NL is een ramp Stond op de afgesproken tijd op mijn sub te wachten(zaterdag)bij mijn huisadres Kreeg plotseling een melding dat het naar een post nl punt gebracht zou worden Zelf ophalen dus na het weekend Pittig gewicht van 16 kg Geen stijl Mvr.gr Rob Kemme

goede service!

Ik heb een chloor automaat gekocht en wil deze installeren maar kom niet uit de bijgeleverde beschrijving. Een tekening van de aansluitingen zou helpen .

Snel en correct geleverd. Degelijk materiaal

Snel en correct geleverd. Degelijk materiaal

Blij verrast

Komen afspraak perfect na

Top geregeld

Stevig verpakt, snel verzonden. Keurig

Ik bestelde een pizzaoven bij Toppy. Mooi apparaat en zeer stevig verpakt. Ook de pallets en de kolen (voor mijn BBQ) werden keurig geleverd. Het waren 3 pakketten want ik snap dat het niet bij elkaar in een doos ging. Was top!

Bestellingen zo snel mogelijk geleverd

Snelle levertijd.

bestellen is eenvoudig, levering snel en betrouwbaar

bestellen is eenvoudig en overzichtelijk levering is snel en betrouwbaar

Uitstekende koop!

Kinderen zijn niet weg te slaan bij het doel (pa trouwens ook niet) al veel positieve reacties gehad, dus denk dat we binnenkort wel meer grote doelen gaan zien hier in de omgeving.

Perfecte levering in nog geen 24 uur

Goede en snelle levering

Snelle en goede levering

SUPER 88

Top product geleverd zoals beloofd ,om 18.45 besteld de dag nadien oom 12.30 uur geleverd ,de dag nadien warm water in het zwembad TOPPY.

Voldoet volledig aan de verwachtingen!

Correcte levering op de afgesproken datum en plaats

let op de garantie

Mooi apparaat van Intex maar als hij niet meer werkt en 2 jaar oud is, wat al snel is want dan zijn maar twee seizoenen dan moet je een nieuwe kopen. En dat kan bij Toppy heel goed, ze helpen je door verwijzen naar Intex en vervolgens kan je weer terug om een nieuwe te bestellen.

snel en goed

top

Stofzuiger doet wat hij moet doen en eenvoudig in gebruik . Top voor Toppy

Éérste keer besteld, product niet goed maar heel goed opgelost!

De levering vond snel plaats en ik werd goed op de hoogte gehouden over het levertraject van de order. Onder andere een opblaasbootje gekocht, helaas was deze lek. Kan gebeuren., maar dan is de vraag....hoe gaan ze hier mee om? Ik heb op de site, via een kort stappenplan een retour aanvraag gedaan en deze werd snel in behandeling genomen, TOP! Binnen enkele dagen een nieuw product ontvangen, top!

prima online winkel

top zwembadtrap mogen ontvangen nu nog wachten dat ook de cash back terug gestort wordt.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR