Filtre

Intex spa jet intex pure spa jet & bubble deluxe opblaasbare spa - logo laat direct los

Na jaren sparen, eindelijk een jacuzzi kunnen kopen. Voor maarliefst 850 euro! Toppie zou je denken. Bestellen ging vlot en ook de levering verliep prima. Aardige chauffeur en alles leek mooi. Direct installeren en 's avonds de jacuzzi showen aan mijn vrouw. Die valt direct op dat de logo’s van intex erbij hangen. Heb je een 2e hands jacuzzi gekocht. Nee, een splinternieuwe ter waarde van 850 euro. Zou je toch mogen verwachten dat het allemaal goed is. Wat zegt dit over de kwaliteit van dit product. Toppy reageerde snel. Had volgens hun geen invloed op de werking. Dit beweerde ik ook helemaal niet. Als van een Samsung tv de logo’s afvallen, werkt je tv ook nog. Maar zou je niet verwachten van dure producten. Maar goed gekozen voor financiële compensatie van 50 euro

Top, snelle levering en nette prijzen

Bestellen gaat erg makkelijk, levering en opvolging simpelweg Top :-)

een zeer correcte na service

we hebben voor het eerst een nieuw product aangekocht voor onze jacuzzi en hebben daardoor soms wat vragen, ze zijn steeds heel snel en vriendelijk om ons een antwoord toe te sturen

Goede info, snelle verzending!

Ik was nieuw in zwembadland maar met de instructies van Toppy, wist ik snel welke stappen te nemen en welke producten hier voor nodig zijn. En de bestellingen zijn altijd binnen 2 werkdagen bij mij thuisbezorgd.

Vlotte bestelling en tijdige levering Toppy!

Prima gegaan

Eerst keer te maken gehad met deze thuiswinkel, het is een duidelijke winkel, ik heb advies gekregen van een deskundig persoon. voor mijn bestelling dat was fijn. Bezorging ging prima alleen jammer dat zei niet bezorgen buiten Nederland en België om. Aandachtpunt blijft toch vaak de levering door post.nl/ DHL. Verpakking was beschadigd en geleverd bij de buren, welke buren denk je dan nou dat klopt een paar huizen verder op. Het is toch handig als de bezorger een kaartje in je deur doet, of kunnen zei niet schrijven?

prima en compleet

Heel goede en duidelijke site! Snelle en correcte levering.

Ik kocht een fietshelm en door de goede website kon ik de juiste maat bestellen. Was heel handig en correct. Ook de prijs was zeer goed. Mooie korting op de officiële prijzen. Toppy is een aanrader!

Vlotte levering

Pomp werkt prima. Ook installatie clot verlopen. Alle nodige onderdelen zaten bij de pomp, dat was niet echt duidelijk zodat ik een kabel en 2 koppelingen teveel heb besteld.

Fijne site

Duidelijk en fijne site en een snelle levering

Snel en goed gekeverd

Netjes en snel geleverd Goede beschrijving van de producten

waadeloos bedrijf

eenmaal de pomp uit gepakt, bleek een slang kapot, direct gemeld. sturen ze je gewoon door naar waar hun het kopen , kan je daar zelf je garantie gaan halen, toch maar achter aan gebeld dat ik dit niet normaal vond, houden ze je lang aan de telefoon om vervolgens gewoon opgehangen te worden, en je wordt niet eens terug gebeld

Toppy XD

Niks om op aan te merken super goede dienst top gewoonweg Toppy

Snelle en correcte service

Toppy communicatie en service!

Toppy communicatie en service! Speeltoestel besteld en volgende dag geleverd.

Snelle levering goede spullen.

Was binnen notime binnen. Netjes verpakt. Erg netjes allemaal

Super opgelost !

De verpakking was van binnen en van buiten beschadigd! Foto’s gestuurd, 2 dagen later een nieuw product ontvangen!! Bedankt

Goed en snel geleverd

Makelijk op de site opgezocht en besteld en dat ging allemaal prima ,verder nog geen ervaring met Toppy

Voor herhaling vatbaar

Perfecte afhandeling van het gekozen product en dit de dag later al geleverd echt top

Gewoon TOP

Snelle levering van de warmtepomp. De chauffeur was SUPER vriendelijk. Wij hebben kiezeltjes liggen, dus met de transpalet kon hij deze niet afzetten. Was allemaal geen probleem. Zijn woorden... Maakt niet uit... Ik help ze wel even dragen. Hij heeft me de pomp zelfs helpen dragen tot op de plek waar ze moest komen. Dus kortweg... De firma Toppy ... is gewoon toppy ;-)

Helemaal toppy

snel geleverd

dik tevreden

Zeer snelle en nette levering

Zeer snelle en goede levering

Mooie prijzen, snelle levering

En aanrader, goede prijs, snelle levering en ruim aanbod

Toppy zeer goed maar levering was minder

De levering voor te werken was in twee pakketten een pakket geleverd de tweede vergeten te leveren een PVC buis. Om verder te kunnen werken een buis moeten koppen op een ander.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR