Filtre

Tevreden snelle levering

Voldoet aan de verwachting.

goede service

goede service

Is keurig voor elkaar gekomen. Ga zo door!!

Ik was zelf niet in het afgesproken tijdslot beschikbaar, maar het pakket is de volgende dag keurig bij het afleverpunt van POST.nl bezorgd en kon het daar afhalen. Super!!

Fantastische service!

Twee jaar geleden een complete zwembad installatie gekocht met warmtepomp. Helaas was na iets meer dan twee jaar de warmtepomp kapot. Deze terug gestuurd en ondanks dat het net buiten de garantie was, is deze toch snel en zonder kosten gemaakt. Ook het contact was fijn, snel en ik werd steeds op de hoogte gehouden. Ook had ik nog wat andere onderdelen nodig die niet op de website stonden. Hiermee werd ik wederom snel geholpen. Top service Toppy!

Hele goede producten

Beste dank voor het overzicht van wat je in het spawater nodig hebt. Ik heb het op deze site allemaal geleerd , zoals mijn leverancier van een spa het ook gezegd had. Dank u daarvoor. Levering was OK. Een eigenaardige mail (voor jullie binnencommunicatie) maakte bij mij echter alle alarmsignalen ààn. Het is nodig dat jullie interne communicatie niet uitgaat naar de klant. Ik reken daarvoor deze eerste keer niets aan. Toch 5 sterren. Jullie excuseerden zich daarvoor Hele vriendelijke groeten Marc Desmet

Prima prijs en goede aflevering

Bestelling van de banden is een fluitje van een cent. Was benieuwd naar de productiedatum van de banden want die info haal je niet van de website. Bleek 11de week van 2024 te zijn. Super toch!

Alles naar wens

Zoals het hoort

Supersnel

Supersnel

Teleurstellend

Helft bestelling niet geleverd. En dat voor mijn vakantie. Klantenservice vervolgens hele weekend niet bereikbaar. Veel mails robdom bestelling maar geen contact.

Professioneel

zeer tevreden over de bestelling en de de afhandeling daarvan. jammer dat de zomer van 2024 nog niet op gang is gekomen maar wij hebben al heerlijk genoten van ons, door jullie geadviseerde SPA. Ook bij telefonisch contact netjes en professioneel geholpen.

Perfect !

De naam alleen al.... Word je toch blij van!

Ik geloof echt dat dit hele concept van dit bedrijf helemaal toppy is. Breed assortiment Gemak en betrouwbaarheid Goede prijs Van a tot z T.O.P.P.Y.

Snelle service en goede klantenservice

Goed geholpen naar verkeerde levering

Verkeerde levering werd snel en goed opgelost. Prima service

Waterpretparkje

Duidelijk advies. Weet wanneer iets binnenkomt en ook netjes geleverd.

besteld en geleverd volgens omschrijving

prima service

Altijd tevreden met Toppy

Altijd tevreden met jullie

Mijn ervaring is heel goed!

Het hele logistieke proces verliep uitstekend, ook toen de retourzending problemen ondervond! Deze werden door de Klantenservice goed en efficient opgelost. Het telefonische contact was fijn. In trefwoorden: hartelijk, deskundig en meelevend. Inmiddels dus geregeld en opgelost. Ik ga weer bij Toppy bestellen.

Snel voorzien van

Snel keuzes kunnen maken mbt wat ik nodig heb voor ons opzet zwembad, het staat en draait naar behoren. Heb wel een fout afdekzeil gekocht op basis van fout / incomplete info op de site ( gelukkig was het een goedkoop artikel ). Staat op de site: zeil voor zwembad 3,05 diameter en op de doos staat diameter 2,80….

Snelle levering, top service

Zoals beloofd de volgende dag al geleverd. Perfect product, helaas voor mij toch niet geschikt. Retour sturen erg gemakkelijk, en 2 dagen later retour volledig verwerkt.

Super service

Bestelling zeer goed ontvangen tot onze volle tevredenheid

geweldig

het was een hele snelle levering

Snel goed prijs / kwaliteit oké

Snel geleverd Kwaliteit goed en degelijk Wel krachtige pomp nodig , anders komt die slecht vooruit in het water Verder geen op of aanmerkingen

Top, zoals steeds

Gemengd

De bestelprocedure verliep soepel. De bezorging echter niet. Ondanks dat de melding kwam dat het pakket op een bepaald tijdstip aan huis werd bezorgd en ook de melding dat de zending vanwege drukte was vertraagd en een nieuw tijdstip werd vermeld , werd het pakket bij een postNL afhaalpunt bezorgd. Er kwam een melding dat het pakket niet bezorgd kon worden. Ik weet 100% zeker dat PostNL niet aan huis is geweest maar de pakketten standaard naar een postnl afhaalpunt brengt. Ik oordeel dit als een slechte sevice voor een thuiswinkel. Ik zou voor een andere bezorger kiezen.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR