Filtre

snelle levering, mooiprodukt

De levering kwam zoals gepland. Produkt Lay-Z Spa Milan Airjet Plus opblaasbare spa - 6 persoons stevig materiaal, makkelijk op te zetten na uitleg video. 6 persoons....als het om volwassenen gaat is wat aan de krappe kant. Makkelijk bedieningspaneel. Bijpassend zonnescherm (Lay Z Spa Canopy zonnescherm) eenvoudig te bevestigen op de spa, niet alleen voor de zon maar ook voor wat privacy zeker aan te raden.

PRIMA GELEVERD

snel geleverd artikel

topper

mijn ervaring is super lekkage luchtbed wat ik besteld had super opgelost 5 * ze moet de naam veranderen van toppy naar topper !

Perfecte totaal leverancier

Voor onze opzet spa levert Toppy tot nu toe alle benodigdheden. Het INTEX spa tafeltje voor op de rand was wederom een “TOPPERTJE”!

Voor mij zeker een aanrader

Vlotte levering

Top product

Met deze chloorgenerator de hele zomer tot oktober heel zuiver en fris water. Gemakkelijk in gebruik. Aanrader.

Vlotte klantenservice en klantentevredenheid is belangrijk

Mijn zwembadje was stuk aangekomen. Na contact met de klantendienst meteen een nieuw opgestuurd gekregen. Ze vroegen me foto’s maar die had ik niet genomen. Ze deden niet moeilijk.

Goede ervaring

Goede ervaringen met dit bedrijf. Meerdere keren besteld en vlot geleverd.

Snelle reactie en bezorging

Op mijn gestelde vraag een duidelijk antwoord gekregen. Bezorging binnen de aangegeven tijd netjes bezorgd en degelijk verpakt. Toppie hoor Toppie

Nog niet tevreden

Niet alle bestelde materialen geleverd??

Toppy

Moet het nog uitpakken als het droog is dan weet ik of alles werkt ga van het positieve uit

Top goed en snel geregeld

Ondanks de vertraging van de levering van mijn jacuzzi prima opgelost.

onduidelijke handleiding

De handleiding is onduidelijk. Er zit één rubber ring bij, maar er zijn twee koppelingen die lekken... de handleiding zegt hier niets over...

Makkelijk besteld. Goeie communicatie

Prima service!

Wat ik nodig had heb ik heel vlot gevonden op de website.

tevreden

Pomp in een mum van tijd geplaatst een technieker laten komen had ons zeker 300 euro meer gekost en dan ben ik nog mild.

geweldige service wat ze beloven doen ze ook

wat je koopt krijg je makkelijk en snel , heel tevreden

Zeer slecht

De gevraagde én betaalde bestelling niet ontvangen! Iets anders gekregen, teruggestuurd en juist bestelling nog steeds niet ontvangen..

Prima geregeld, goed op de hoogte gehouden en snel bezorgd

Was de eerste keer bij Toppy. Eerst uiteraard uitgezocht, maar de reviews logen er niet om, even als de betrouwbaarheid, dus hebben we een aantal bestellingen gedaan ....we werden goed op de hoogte gehouden van de verzending en het werd, goed verpakt supersnel verstuurd.

Snel

Snelle levering. Zeer tevreden

Goedkoop en snel geleverd

Het product werkt zoals omschreven en voldoet ook zeker aan mijn verwachtingen. Dus zijn geld zeker waard

Scherpe prijzen

Groot totaalaanbod tegen scherpe prijzen

Levering

Er ontbrak een stuk

Zeer vlugge levering

Zeer vlugge levering. En goedkoopste dan op andere sites

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR