Filtre

Bestelling gedaan week later nog niet geleverd

Mijn eerste bestelling gedaan bij jullie. Alles zou een dag later bezorgd worden, ivm de hete dagen zwembad met alle toebehoren besteld. Heb zwembad na enkele dagen pas binnen, maar alles wat ik ervoor nodig heb na een week nog steeds NIET binnen. Erg jammer.

Past niet

Graag terug sturen

Levering

Het correct en goed leveren van het product , maar wat ik een paar dagen later zag is dat de prijs al 10€ goedkoper was van wat ik betaald heb en dat vind niet goed voor de klanten en mij .

Snel geleverd en top verpakt! Duidelijke website en goede kwaliteit!

Snel geleverd en top verpakt! Duidelijke website en goede kwaliteit!

Eindelijke geleverd

O jee door allerlei drukte met het weer. Is eindelijk vandaag na behoorlijke chaotische post nl sortering ons filter aangekomen. Top Wat blijkt is ons bad intex is lek ☹️ tweede liner sinds aankoop wel bij ander aanschaf.

Alles verliep vlot van bestelling tot levering

Alles verliep vlot van bestelling tot levering. Traceerbaarheid van bestelling vind ik ook een toegevoegde waarde als service

Snelle nette levering

In de avond besteld en de volgende dag geleverd. Netjes verpakt.

Toppy !

Blij mee

Snel en goed geleverd

Savond om half 9 besteld en volgende middag al in huis

Super toppy !!!!

Alles zeer snel tot bij ons gebracht. Bedankt.

Zeer moeilijk te contacteren en op te volgen.

Op dit moment is mijn bestelling (sinds afgelopen weekend) nog niet in beweging. Artikels zijn op voorraad, maar helaas geen levering op korte termijn mogen ontvangen (nochtans boodschap op website: voor 22h00, next business day). Status is "Bedankt voor je bestelling! We gaan deze verwerken." Dus ook magazijn is nog niet in actie geschoten. Via specifieke vragen die je online kan vinden, is er geen mogelijkheid om een status update te vragen en/of na te gaan wat er mis loopt. Telefonisch nog niet binnen geraakt; lange wachttijden (meer dan 30 min.) en via formulier ook nog geen reactie mogen ontvangen op de eenvoudige vraag waarom er geen beweging is. Nochtans betaling ook onmiddellijk uitgevoerd en staat bevestigd in het systeem. Ik heb "aanbevelen" op JA laten staan, want dat wilt niets zeggen over hun algemene kwaliteit.

top

prima en snel gedaan

Prima afhandeling van mijn bestelling

Mijn vraag per e-mail over mijn bestelling werd snel en correct beantwoord.

Snel besteld, en snel in huis.

Een speelhuisje bestel, dat was de volgende dag al in huis. Mijn kleinzoon is er erg blij mee...! Top

Snelle levering,goede communicatie en kwaliteit

Altijd top met Toppy

Alles goed gegaan

Sterk aanbevolen

Uitstekend service

Probleem super opgelost.

Levering oke en robot werkt goed

Levering in orde, produkt ok.

Alles volgens het boekje.

Prima prijs kwaliteit

Vijverpomp defect en bij Toppy een nieuwe besteld. Prima pomp, de vijver is weer helder en de zuurstof voorziening is weer in orde. Goed op de hoogte gehouden van de levering en op tijd; algemeen Toppy is een aanrader.

Paella pan niet geleverd, klantenservice niet bereikbaar

Status van bestelde Paellapan blijft al 6 dagen op vandaag verzonden en onderweg naar sorteercentrum staan, maar niets ontvangen. Ben ook niet van plan dit te betalen zolang er niets ontvangen wordt, maar dat is vanzelfsprekend lijkt mij Update; de klantenservice heeft zich prima ingezet om de pan alsnog bezorgd te krijgen waarvoor dan en geupgrade naar een voldoende. Mvg,

Fijne shop .. snelle levering...

Hebben veel plezier van onze intex 5 persoons boot voor een hele mooie prijs .... Kortom echt Toppy

Niet conform gestelde tijd

Tot teleurstelling een mail met de melding uw zending komt een dag later. Terwijl er een dag ervoor uw bestelling is gepakt en onderweg vanuit de bezorgdienst. Dus m’n vrouw bleef thuis werken. Het andere deel van de zending staat nog op de dag van vandaag tijdens dit schrijven. Wat spannend wanneer zou het worden

Precies wat ik besteld heb

Keurig geleverd volgens apspraak

Super snel geleverd en een mooie pomp

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR