Filtre

Besteld, betaald en gekregen

Besteld, betaald en gekregen

Echt een Top online shop

Uitgebreid assortiment aan zeer concurrentiële prijzen , zeer goede klantenservice met raad en daad. Steeds perfect op tijd leveringen.

Alles ging super snel

Alles ging super snel Echt Toppy dus

snel geleverd top bedrijf.

goed bedrijf snelle levering.

Zeer snelle levering

Pomp besteld en twee later al in huis echt Toppy ook een keer telefonisch contact gehad zeer goed en snel geholpen prima zaak

Goed en mooi product

Klantvriendelijk en servicegericht bedrijf :) Wij raden Toppy zeker aan!

Goede, uitgebreide informatie over producten, goede prijzen en snelle levering.

Product werd dag na bestelling geleverd

Ontgoocheling deze keer

De verwachte leveringstijd werd ruimschots overschreden , maar 't product is niet geleverd ondanks er staat geleverde status niet dus ?! Jammer kan gebeuren blijkbaar maar hoop mijn product snel te krijgen heb t dringend nodig hie klein het ook is Mvg

snelle levering de volgende dag in huis goed verpakt.

Toppy is TOP.

Vlotte en vriendelijke service. Ik was heel aangenaam verrast na telefonisch contact. Bedankt!!!

Toppy

alles zo als afgesproken en lekker snel

Vlotte levering. Verwarming werkt prima

Uniek

Goed ingepakt, leveringstijd kwam niet overeen met track and trace. Koerier heeft me opgebeld en 10 minuten willen wachten tot er iemand aanwezig was. Super service, Dankjewel nogmaals!

Toppy

correcte communicatie en levering

Alles was netjes en snel geleverd.

Goed en snel geleverd

Telefonisch contact gehad met het bedrijf. Ik werd keurig geholpen. En levering was snel.

Product volledig zoals verwacht en snelle levering, top service!

Fijne en duidelijke website. Product snel gevonden, duidelijke omschrijving en informatie. Snelle en goede levering.

top

top

zeer snelle levering, goeie prijs en alles in orde

zeer snelle levering, goeie prijs en alles in orde

Snelle levering, goede site met duidelijke uitleg

W'eau Compact Pool Chloor doseer systeem voor zwembad, Makkelijk besteld en snelle levering, aparaat eenvoudig en makkelijk geïnstalleerd en nu zonder omkijken zwembad helder en schoon met juiste hoeveelheid chloor en zuur. Fantastisch

Een viereneenhalve ster ervaring.

De website is fleurig en duidelijk. Het bestelde product klopt met wat ik krijg. Ik zou alleen niet meer vermelden “ vandaag besteld en morgen in huis” Dat is helaas niet zo. Jullie geven het uit handen en door drukte daar is een volgende dag niet rendabel.

Prima producten snel geleverd

Ik bestel met enige regelmaat bij Toppy. Goed en de goedkoopste. Altijd snel geleverd.

product is zoals verwacht snelle levering

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR