Filtre

Gewoon goed

Goede prijs van producten en snel geleverd. Kwaliteit aangeschaft zwembad is top.

ALLES ZEER VLOT VERLOPEN.

Kan over de rebounder nog niets zeggen daar hij zondag aanstaande eerst wordt uitgepqkt.

Snelle levering, prima klantenservice

Levering van het product was super snel, klantenservice goed bereikbaar

Toppy zelf top het pakjes dienst minder

Toppy zelf prima ! Snelle service. Juist ik denk door de transport firma . Een heel stuk uit de doos . Beetje jammer had het gekocht voor verjaardags geschenk. Maar het artikel zelf was niet beschadigd.

GEWOON TOPPIE

HEEL GOED

Over de Top met haar “klantensuccestoppies”

Gardentub besteld; €1.895 betaald. levertijd: 2-3 werkdagen. 2 dagen na besteldatum gebeld met het verzoek voor levertijd en de 3 werkdagen werden bevestigd, mogelijk 4 werkdagen. Gezien ik niet aanwezig kon zijn, back up geregeld om het item in ontvangst te kunnen nemen. En toen bleef het stil… zelf maar op werkdag 3 gebeld. Order was intern Toppy geannuleerd bij de leverancier! Manager Jody bood haar excuses aan en zou de kwestie opvolgen… weer bleef het stil… Zelf heb ik op dag 5 na bestelling de leverancier gebeld; items staan op voorraad. Toppy telefonisch en per mail verzocht om alsnog te leveren… uiteraard bleef het weer stil… Dag 6: opnieuw met Toppy gebeld en bericht gestuurd; geen reactie gekregen en uiteindelijk maar het verzoek gedaan voor terugbetaling… als dat maar goed gaat… Toppy is vandaag de dag kennelijk ‘over de Top’ … jammer… want Toppy staat voor leuke dingen doen, maar voor mij één grote frustratie.

Goede service, snel verzonden.

Fijn contact, als de producten op voorraad zijn( wat meestal zo is) dan heb je het ook de volgende dag. Mijn kwartsglas van mijn uv lamp was stuk, deze had ik snel nodig, want het was niet ideaal op de manier hoe ik het had opgelost. Volgende dag geleverd, terwijl er nog wat feestdagen waren geweest en aan kwamen.

Goed product aan juiste prijs

Levering heeft iets langer geduurd door een feestdag maar anders alles vlekkeloos verlopen.

Duidelijk, scherpe prijzen en goeie service

Duidelijke site met veel uitleg; scherpe prijzen en waar nodig goeie service.

Snelle levering en goede prijs!

Alweer top gelopen dankzij een perfecte aanpak

De service is uitstekend! Alles kwam aan in mooie staat en de chauffeur hielp me met de warmtepomp te dragen tot de locatie! Service is dus echt perfect! De levering was een dagje later als gedacht maar dat is absoluut geen probleem! Het team van mensen die me geholpen hebben met een issue is absoluut bekwaam! Thx…

Zeer vlugge levering.

Zeer vlugge levering en alles top !

Super snelle levering

's avonds besteld volgende dag geleverd. Top service

Heb mijn vragen.

Levering ok. Verder heb ik mijn vragen bij het geleverde product.

Snelle levering. Was wel wat mis gegaan met de levering, maar is nadien prima afgehandeld.

Ging het altijd maar zo soepel en snel als bij Toppy.

Precies wat ik zocht, voor een aantrekkelijke prijs. En echt de volgende dag in huis . Kan niet beter.

Supersnel geleverd

Oké

Snelle levering, Verpakking slecht UV-c lamp was in een veels te grote doos verpakt zonder opvulling de kans op transportschade was aanzienlijk.

Snel geleverd. Perfect

Duidelijk en correct

Duidelijk,correct en alles vlgs afspraak

Hele sterke service! Goede producten

Zwembad gekocht en uiterst tevreden van. Ook met technische vragen kon ik bij hen terecht. Absolute aanrader.

Snel bezorgd

Ik had alleen maar iets eenvoudigs besteld, dus dat vergt ook geen moeilijke handelingen maar het was supersnel bezorgd, wat ik heel prettig vond want ik had het ook snel nodig.

helaas de verkeerde tabletten besteld

Graag de volgende keer de diameter (afmetingen) op de site vermelden. 30 grams besteld maar blijken grote tablets te zijn voor zwembad .Voor mij dus verkeerd ingeschat moest kleintjes hebben voor jacuzzi drijver. Jammer.

Zeer snelle levering!

2100 De Kempkens