Snelle en goede levering , goede kwaliteit

Snelle en goede levering , allleen stond er dat de levering vertraging had en toen stond hij toch nog ineens voor de deur , geluk dat we thuis waren . Mooie kwaliteit en makkelijk in elkaar te zetten. Ziet er goed stevig en mooi uit en de mini Max big green eg past er goed in

Gewoon supergoed eindelijk een bedrijf waar je besteld en de volgende dag heb je het al!! Ga zo door!

Prima service,uitermate snel geleverd

Verwachtingen overtroffen!

Wij bestelden een setje doeltjes, en bij het monteren bleek dat een van de onderdelen niet correct was. Dat was voor de kids een tegenvaller natuurlijk, want slechts een doeltje kon worden gemonteerd. Even een belletje naar Toppy was voldoende om dit heel snel opgelost te hebben, een dag na het belletje kon er toch een partijtje gevoetbald worden. Snelle levering, vriendelijke mensen en snelle service, een aanrader!

Service uitstekend

Alles liep heel vlot top

Toppy top

Buitenkeuken tafel mooi product. Al elke dag in gebruik.

Zeer fijn slaapmattras

Ligt en toch stevig met slimme ventielen.

Super klantenservice die “the extra mile” gaat.

Scherpe prijzen met superscherpe levering en uitermate vriendelijke klantendienst die écht een dienst is vóór de klant. Bij Toppy hebben ze helemaal door hoe de consumentenmarkt werkt vind ik, en ze gaan er goed mee om. Ik kocht een Ofyr voor een feestje, en er stond levering de dag nadien. Bij bestelling leek dit 4-5 werkdagen waardoor timing in het gedrang kwam! De klantendienst heeft gezorgd dag ik het toch nog ruim op tijd ontving, ondanks betaling via overschrijving (duurt wat langer). Hoedje af!!

optijd snel geleverd

de plakplaatjes om een zwembad te dichten zijn misschien leuk voor een opblaasbare bootje maar om een zwembad met pvc liner is het gewoon niks twee grote tubes in een kit spuit was wel de perfecte oplossing aqua max van griffon

supersnelle levering

topservice en goede producten

uitstekend geregeld bij toppy

De bezorging was op tijd en de producten zijn perfect zoals ik ze besteld heb!

Telefonisch uitgebreid geadviseerd.

Op zoek naar zwembadstofzuiger kwam ik deze tegen. Kokido Delta 100 zwembadrobot met accu. Er stond geen informatie over geschiktheid voor ronde (inbouw) zwembaden alleen rechthoekig. Gebeld en na ruim 20 minuten was ik duidelijk geïnformeerd en heb ik de Kokido Delta 100 zwembadrobot met accu besteld. Volgende dag netjes in huis, goed verpakt. De werking is prima. Het natuurlijk een eenvoudig en voordelige robotzuiger maar het resultaat is goed. Nu voor de 2e week in gebruik soms is de accu leeg en is net niet de hele bodem schoon. Maar dat is verwaarloosbaar. De bodem is op 1m onder maaiveld, ca. 15m² en is netjes vlak betegeld en met epoxyvoeg afgewerkt. De robot is hiervoor naar mijn mening prima geschikt. Zeker voor deze prijs!

Het artikel was goed.

Ik ben tevreden met mijn aankoop.

afwachten

bestelling verkeerd geleverd, wacht nu af op levering van de juiste stukken

Zeer tevreden over de zwembadrobot Dolphin Zenit 10!

Doordat we het terras vernieuwd hebben is er zand in het zwembad gewaaid en ons zwembad ligt beschut onder wat bomen en daardoor komt er ook blad/bloesem in het zwembad. De zwembadrobot Dolphin Zenit 10 maakt het zwembad kraak helder! Hij is makkelijk schoon te maken en de snoer komt niet in de knoop. Een super aankoop!

Mooi product & zeer snelle levering

Het bestellen bij Toppy was eenvoudig en ik kreeg duidelijke bevestigingen en indicaties over de levering via de mail. Het trapje voor de jacuzzi, bleek een serieus zwaar uitgevoerde opstap te zijn, maar werd toch gratis verzonden. Alles was snel en in goede staat binnen. Vandaar mijn aanbeveling en de 5 sterren.

Fantastische service, echt Tobby

Zeer snelle en correcte levering. Prijs en kwaliteit van het produkt echt Tobby. Doe zo verder met jullie service. Groetjes, Marc Deckers.

Toppy is gewoon Toppy

Besteld keurig verpakt en tevreden over de producten.

Snelle levering en super vriendelijke chauffeur. Wat moet een mens nog meer hebben?

Eindelijk een keer een makkelijke internet bestelling

Duidelijke internet site, makkelijke betaling en snelle levering van goed verpakte aankopen

Non tout ne se passe pas bien : aucun colis reçu à ce jour pour une commande de ce jeudi 08/08

Nee, dat gaat niet zeer goed. Geen pakket vandaag vanaf 08/08. Waarom is dat zo lang ?

• Nous recommanderiez-vous? Non

Te laat wegens foutieve track&trace

Track & trace van Toppie kwamen niet overeen met de werkelijkheid. De levering die vertraging zou hebben, was er het snelste. De overige waren pas later (geen voor 22u besteld, dag nadien in huis) of zelfs niets ontvangen. Hierdoor genoodzaakt bij een andere partij de noodzakelijke artikelen te kopen om verder te kunnen. Ik zou ze nog steeds aanbevelen voor de producenten en de prijs, maar minder voor snelle en juiste levering.

Snel afgeleverd

Erg goede ervaring en heel klantvriendelijk

Ik heb de contacten met Toppy als erg klantvriendelijk ervaren. De zwembad- warmtepomp die ik bestelde bleek niet voorradig, maar er werd zonder problemen een warmtepomp met iets grotere capaciteit verzonden zonder meerkosten. Een verlengkabel voor het display leek nergens voorradig, maar werd door Toppy toch gratis toegezonden. Ik ben dus erg tevreden over de klantvriendelijkheid van Toppy!!!

De eerste keer dat ik via jullie webshop koop, maar zeker niet de laatste keer. Ben superblij met mijn aankoop van mijn buitenkeuken voor m’n Kamado en de levering kwam supersnel. (amper de tijd om met m’n ogen te knipperen)

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR