Uitstekende service.

Alles netjes ingepakt ,en snel geleverd met de handleiding erbij , wij zijn blij met Toppy.

Top product

We hebben een zwart/blauw solarzeil besteld en de volgende dag al Geleverd. Het is echt van hele goede kwaliteit. Veel Dikker dan andere solarzeilen Zou het iedereen aanraden

Toppy!

Snel geleverd en goede kwaliteit

Goed en snel

Goede site met goede informatie, je kan over ieder artikel om info vragen met snelknop bij ieder artikel. Dan komt de vraag direct bij de goede informant terecht. Ook super snelle levering

snel en netjes geleverd.

snel en netjes geleverd.

TOPPY service

De bestelde goederen correct en snel ontvangen

Altijd goed!!!

Ik bestel alles wat ik nodig heb voor de jacuzzi bij Toppy. Snelle levering en normale prijzen. Nooit teleurgesteld.

Goede deal en volgende dag bezorgd!

Ik ken Toppy niet, dus was wel benieuwd hoe het zou gaan. Maar dus volgende dag in huis, onze lakenzakken voor de hutten tocht. Die over elders echt veel duurder waren!

Service in hun DNA

Bestway zandpomp filter aangeschaft maar net binnen de 2 jaar garantie waren de rubbers verdroogd. Na contact met Toppy het aanmeld proces instructies ontvangen via mail. Bestway liet weten dat rubbers niet onder de garantie valt en zelfs niet de rubber in een gesloten deel van de pomp. Ik kreeg 0 service van Bestway. Maar wat heeft Toppy dit prima opgepakt. En samen zijn we tot een goede oplossing gekomen. Toppy heeft mij een mooie compensatie gedaan voor de schade en dat is dus waar dit bedrijf zo sterk in is . Prima after pay SERVICE! Toppy denkt altijd mee staat de klant voorop! Ik bestel al jaren bij dit bedrijf maar geen klachten.

Geweldige ervaring. Bestellen ging vlot en de levering ook. Het proces draait heel soepel.

Prima geleverd

In twee geleverd

goeie snelle service

Bestelling lag de volgende dag al aan de deur. Snelle service.

Perfecte service

Zondagnamiddag besteld en maandagnamiddag al geleverd = prima service met prima produkten voor onderhoud zwembad de

2maal het verkeerde artikel ontvangen

2maal het verkeerde artikel ontvangen

Makkelijk en snel

Overzichtelijke website, goede verhouding in prijs/kwaliteit, regelmatig interessante aanbiedingen en snelle levering.

Zeer kundig bedrijf wat zijn afspraken nakomt meedenkt met als resultaat een mooi zwembad!

Toppy ervaring

Gemakkelijk kunnen bestellen. Duidelijke communicatie via de mail. Los van de levering, die wat langer op zich liet wachten door PostNL, een prima ervaring.

Pakje terug naar afzender zogezegd door fout adres. Adres is nochtans wel juist.

Ik wacht reeds een week op mijn pakje, dat vorige maandag zou geleverd worden. Is nu terug naar afzender. Ik heb dit pakje dat reeds betaald werd,dringend nodig. Ik vraag mij af wanneer dit geleverd wordt. Geen bericht tot nu van Toppy.

Heel goed service

Snelle levering. Goede prijs kwaliteit

Mijn order werd in meedere pakketten verstuurd. Had voor mij niet gehoeven, het ene product werkt toch niet zonder de ander, maar wel alles zo snel mogelijk in huis. 1 pakket kwam beschadigd binnen, zak filterglas zat kapot in een doos, en PostNL had heel veel moeite gedaan om het dicht te tapen. Uiteindelijk stoep en tuinhuis vol met filterglas liggen, stroomde overal uit. Dit zeer netjes opgelost door Toppy, kunnen anderen nog wat van leren. Erg tevreden

Gewoon een top bedrijf

Snelle levering ,enkel spijtig dat het vervoer bedrijf een pomp van 400€ gewoon voor de deur plaatst ,maar daar toppy niks aan doen he M.v.g nico

Goed en snel.

Toppy

Perfect .

Kapotte koeltas ontvangen

Kapotte koeltas ontvangen, meteen na ontvangst gemeld maar na 3 dagen nog steeds geen reactie! En wel al twee keer een email geregen met verzoek mijn mening te geven, here you are!

Snel

Goede producten en betaalbare. Goede en snelle levering tot nu toe vlekkeloos. De ene spelbreker is post nl met leveren duurt wat langer dan gezegd wordt de eerste keer de laatste bestelling kwam op tijd

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR