Snelle, perfecte levering

Product is top!!! Levering stipt, perfect en super snel. TOP!!!!!

Goed en snel geleverd

Goede producten en snel geleverd

Vandaag besteld, morgen niet in huis!

Op de site staat vermeld, vandaag voor 22u besteld, morgen in huis. Dat is dus niet waar… Had ik dit geweten, had ik de bestelling niet geplaatst!

Toppy is top !

Fantastisch! Vlotte online bestelling en perfecte levering.

Afspraak is afspraak

Doen wat ze afspreken.

Altijd Toppy

Zeer goede klantendienst, perfecte snelle levering... Kortom "Top"

Altijd goede levering

Zelfs vroeger dan gepland geleverd.

Goed en snel geleverd

Prettig

Top ervaring!

Makkelijk bestellen, snelle levering en goeie producten.

Uitstekende service

Afgeleverd zoals bevestigd

Betrouwbaar

Goede informatie en betrouwbaar in levering

Alles eigenlijk naar wens maar ik had een klein iets vergeten te bestellen en dan komen er toch die vele verzendingskosten bij. En bij sommige leveranciers heb je dat niet.

Fijne internet aankoop

Goed product, zoals omschreven in de advertentie. Snel en correct geleverd. Alles wat je van een aankoop via het internet verwacht.

Duidelijke site met scherpe prijzen

Zéér goed

Bestelling: vlot Communicatie: zéér goed Telefonisch contact gehad met twee medewerkers. Zijn competente mensen die commercieel, vriendelijk en efficiënt de klanten helpen.

Top geleverd

Goed en snel geregeld

Helemaal top

Snelle bezorging Product als gehoopt

Super snel geregeld.

Alle stappen in bestellings- tot leveringsproces perfect uitgevoerd! Volstrekte aanrader.

Super slechte ervaring!!!

Mijn pakketje zou ik op 24-8 krijgen Maar het is nu 02-10 nog niks, en dan nog vragen hoe mijn ervaring is … wat denken jullie zelf dan!

Product mooier voorgedaan dan in werkelijkheid presteert

In augustus een warmtepomp voor een zwembad gekocht. Op de website staan alleen maar positieve reviews en dit werd ook aangeraden als meest geschikte apparaat. Viel in de praktijk erg tegen, waardoor ik zelfs dacht dat het product deels defect was. Maakte veel herrie en warmde nauwelijks op. Contact gehad met een productspecialist en teruggestuurd ter reparatie. Vervolgens niks meer gehoord totdat ik ineens een bericht kreeg van de koeriersdienst dat er een product van Toppy aankwam. Gebeld met Toppy en gevraagd wat er met het product gedaan is. Bleek dat het apparaat inderdaad best veel herrie maakte, dus hebben ze een demper om de compressor gezet. Best gek, terwijl ik een nieuw apparaat heb aangeschaft. Was het inderdaad defect, of is het toch een minder stil apparaat dan beweerd wordt op de website? Qua temperatuur opwarming is dit apparaat vooral geschikt als de buitenlucht warm is. Lijkt mij ook niet heel logisch... Ook bij minder warm weer wil ik dat het goed verwarmd. Het gaat toch om het zwemseizoen te verlengen? Al met al een tegenvallende ervaring, waarbij ik als consument verkeerde verwachtingen zou hebben. Deze heb ik echter gebaseerd op de informatie van de website van Toppy.

Super snelle levering

Ben tevreden alleen het drijvende dienblad is bijna niet op te blazen, helemaal de vleugels die in het water dobberen. Het blaastuutje zit er helemaal in en is met geen mogelijkheid op te blazen. Miskoop dus

Snel en goed

Bestelling snel binnen en het is precies wat we willen.

Toppy bestelling en levering

Maakt het web winkelen gemakkelijk

Snel en duidelijk

Netjes optijd geleverd, en ook de goede artikelen uitgezocht

supper jullie zijn een aanrader

ik heb een bestelling gedaan bij jullie en de volgende dag was ze al keurig geleverd dit noem ik pas een uitstekende service van een top bedrijf eveneens van jullie leverbedrijf de post nl altijd op tijd en zeer vriendelijke mensen . jullie zijn een aanrader .

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR