Heel snel geleverd, alles in orde

Heel jammer

Ik vond jullie klantenservice juist altijd heel Toppy. Alhoewel er zeker niks negatiefs te zeggen valt over de vriendelijkheid van de medewerkers is de service nu toch even niet zo Toppy…. Na 2x het verkeerde product te hebben gekregen, zit ik nu meer dan een week later nog altijd zonder het goede. Maandag en dinsdag werd mij beloofd dat het nieuwe product er alsnog aan zou komen. Maar nee. Na weer een ritje naar het pakketpunt om de foute spullen retour te sturen, is nog altijd niets gekomen. Ik heb het product daarom nu maar elders besteld. Ons zwembadwater kon niet nog langer wachten…

Toppy!

Bestelling was helaas niet compleet aangekomen, mailtje gestuurd kreeg direct antwoord terug en het artikel werd zsm nagestuurd. Heel tevreden over de klantenservice!

Top!!

De ene dag besteld, volgende dag geleverd

Goed maar te laat

Vandaag voor 12u bestellen , morgen in huis klopt niet .

Goed geleverd netjes verpakt

Alles goed gegaan en snel geleverd

Fijne website, snelle levering.

Fijne website met goede, duidelijke informatie die makkelijk te vinden is. Prijzen zijn goed, leveringen snel.

Goed product

Hele snelle levering!! Top!!!

Toppy is toppie

Snel, veel keuze en scherpe prijzen

Snelle levering, handige website

Hulp bij uw keuze op de website, snelle levering!

Werkt prima! Jammer dat er geen Nederlandse handleiding bij is.

Geen Nederlandse handleidingen!

Ontgoochelend!

Bestelling geplaatst 26 juni om 8h 's morgens. Direct mail als bevestiging ontvangen En dan... 48 uur niets meer gehoord of gelezen. Dan 28 juni 's morgens naar klantendienst gebeld. (15 min wachttijd). Bestelling blijkt zelfs nog niet ingepakt! "druk druk druk..." Kan gebeuren, maar misschien wel klant op de hoogte houden!

Besteld artikel keurig en op tijd geleverd.

Voor de eerste keer een artikel bij u besteld. Netjes en op de afgesproken dag geleverd. Ga zo door.

geweldige service

Luchtbed op tijd geleverd, netjes verpakt, goede prijs, is zijn geld zeker waard, goede service zeker voor herhaling vatbaar om hier vaker wat te kopen

Prima producten, snelle levering

Overzichtelijke site, op voorraad, prima producten. Snelle en goede levering.

Netjes op de hoogte gehouden

De luxe mat die wij wilde hebben was niet op voorraad. Ze gaven een planning af van eind Juni en we konden een notificatie instellen. Voor de afgesproken tijd was de mat weer op voorraad en hebben we netjes een mail gekregen om ons daarop te attenderen. De levering duurde wat langer dan gepland (+1 dag vanuit Toppy and nog eens +2 door PostNL). Maar zat geen haast achter dus geen probleem. Al met al helemaal tevreden.

TOPPIE! Tip top geregeld allemaal.

Snelle verzending en goede informatie op de website. Kortom een top ervaring. Deze domeinnaam dragen ze met recht.

Supersnel

Ongeloofelijk snel geleverd!

Mooie website, vriendelijke klantenservice.

Het uitleveren van het bestelde product heeft even op zich laten wachten. De oorzaak is me niet helder geworden. Op vrijdag mijn bestelling geplaatst, op de Toppy website stond zaterdag vermeld dat het product was verzonden. PostNL-app gaf aan de het pakket was aangemeld maar niet ontvangen. Uit telefonisch contact met de klantenservice bleek dat het product nog in het Toppy-magazijn stond. Echter kreeg ik via mail van Toppy een bericht dat er bij postNL een "grote storing" was in het sorteercentrum. Uiteindelijk de bestelling woensdag geleverd.

Toppie bij Toppy

Prima bedrijf Snelle service. Goede duidelijke website. Mooie aanbiedingen/scherpe prijzen. Ga hier zeker vaker Kopen. Toppy!

Veel beter dan verwacht.

Montage was redelijk simpel. Resultaat is heel goed.

Gewoon goed

Niks mis mee

Goede service, zeker ook goede adviezen voor onderhoud opblaasbare spa!

Top service en fijn dat er zo snel gereageerd wordt op vragen. Echt Toppy!

Perfect zoals het hoort..

Van de week mijn jacuzzi binnengekregen en was blij verrast met de kwaliteit. Dit is onze tweede Intex maar deze is weer beter dan de vorige. Alles kwam netjes verpakt met duidelijke instructies. (een tip, iets minder vindt ik dat er geen Nederlandse beschrijving bij zit zou mooi zijn als service als die niet zelf opgezocht moet worden online). Daar deze jacuzzi voorzien was van Wifi moest de app geïnstalleerd worden. Werkt perfect en de pairing met de telefoon ging erg gemakkelijk. let wel op dat je wifi netwerk 2.4 Ghz is en niet 5.0Ghz of zelf 2.4 Ghz en 5.0 Ghz. als dit wel het geval is dan lukt de pairing niet. Dus alles samengevoegd perfecte ervaring met Toppy en goede kwaliteit spullen..

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR