Op zoek naar zwembadstofzuiger kwam ik deze tegen. Kokido Delta 100 zwembadrobot met accu. Er stond geen informatie over geschiktheid voor ronde (inbouw) zwembaden alleen rechthoekig. Gebeld en na ruim 20 minuten was ik duidelijk geïnformeerd en heb ik de Kokido Delta 100 zwembadrobot met accu besteld. Volgende dag netjes in huis, goed verpakt. De werking is prima. Het natuurlijk een eenvoudig en voordelige robotzuiger maar het resultaat is goed. Nu voor de 2e week in gebruik soms is de accu leeg en is net niet de hele bodem schoon. Maar dat is verwaarloosbaar. De bodem is op 1m onder maaiveld, ca. 15m² en is netjes vlak betegeld en met epoxyvoeg afgewerkt. De robot is hiervoor naar mijn mening prima geschikt. Zeker voor deze prijs!
Bedankt voor je review! Fijn dat je na goed advies de Kokido Delta 100 hebt besteld en dat de levering vlot en netjes was. Goed om te horen dat de robot prima werkt, ook al is de accu soms net niet genoeg. Voor jouw zwembad lijkt hij perfect geschikt, zeker voor deze prijs! Als je nog iets nodig hebt, helpen we je graag verder! 😊
Ik ben tevreden met mijn aankoop.
bestelling verkeerd geleverd, wacht nu af op levering van de juiste stukken
Hey Theo, Het juiste product is op dit moment uit voorraad maar komt deze week weer op voorraad. Je kunt het product eind deze week / begin volgende week bij je thuis verwachten.
Doordat we het terras vernieuwd hebben is er zand in het zwembad gewaaid en ons zwembad ligt beschut onder wat bomen en daardoor komt er ook blad/bloesem in het zwembad. De zwembadrobot Dolphin Zenit 10 maakt het zwembad kraak helder! Hij is makkelijk schoon te maken en de snoer komt niet in de knoop. Een super aankoop!
Het bestellen bij Toppy was eenvoudig en ik kreeg duidelijke bevestigingen en indicaties over de levering via de mail. Het trapje voor de jacuzzi, bleek een serieus zwaar uitgevoerde opstap te zijn, maar werd toch gratis verzonden. Alles was snel en in goede staat binnen. Vandaar mijn aanbeveling en de 5 sterren.
Zeer snelle en correcte levering. Prijs en kwaliteit van het produkt echt Tobby. Doe zo verder met jullie service. Groetjes, Marc Deckers.
Besteld keurig verpakt en tevreden over de producten.
Snelle levering en super vriendelijke chauffeur. Wat moet een mens nog meer hebben?
Duidelijke internet site, makkelijke betaling en snelle levering van goed verpakte aankopen
Nee, dat gaat niet zeer goed. Geen pakket vandaag vanaf 08/08. Waarom is dat zo lang ?
Hey Jean-Luc, We zien dat jouw pakket retour is gekomen wegens een verkeerd adres. We hebben het juiste adres kunnen achterhalen en het pakket is terug naar je onderweg!
Track & trace van Toppie kwamen niet overeen met de werkelijkheid. De levering die vertraging zou hebben, was er het snelste. De overige waren pas later (geen voor 22u besteld, dag nadien in huis) of zelfs niets ontvangen. Hierdoor genoodzaakt bij een andere partij de noodzakelijke artikelen te kopen om verder te kunnen. Ik zou ze nog steeds aanbevelen voor de producenten en de prijs, maar minder voor snelle en juiste levering.
Hey Frederic, Helaas is er wat vertraging opgelopen bij de vervoerder. Super balen, dat vinden wij ook! Gelukkig zijn de producten alsnog bij je geleverd. Ondanks de vertraging wensen we je veel plezier toe met jouw aankoop!
Snel afgeleverd
Ik heb de contacten met Toppy als erg klantvriendelijk ervaren. De zwembad- warmtepomp die ik bestelde bleek niet voorradig, maar er werd zonder problemen een warmtepomp met iets grotere capaciteit verzonden zonder meerkosten. Een verlengkabel voor het display leek nergens voorradig, maar werd door Toppy toch gratis toegezonden. Ik ben dus erg tevreden over de klantvriendelijkheid van Toppy!!!
De eerste keer dat ik via jullie webshop koop, maar zeker niet de laatste keer. Ben superblij met mijn aankoop van mijn buitenkeuken voor m’n Kamado en de levering kwam supersnel. (amper de tijd om met m’n ogen te knipperen)
Enkel de levering was met 1 dag vertraging, maar vond ik helemaal niet erg. Dus Toppy, doe verder jullie best zoals je bezig bent en je krijgt niets anders dan tevreden klanten.
Het product werd 's avonds besteld en de dag nadien al geleverd. Hier waren we heel blij om want het ging om een bestelling van onderdelen van een zwembadrobot. De robot is met dit (mooie) weer onmisbaar.
Geen gezeur..in 1 keer goed....zoals ook de vorige keer...
Juist wat ik nodig had
Heb een product besteld maar verkeerd product geleverd. Heb dan het product terug opgestuurd maar moet wachten tot dit goedgekeurd is door Toppy, product gelijk terug opgestuurd 7 augustus, 9 augustus geleverd door TPD bij Toppy en tot op heden 13 augustus nog steeds niet goedgekeurd. Indien Toppy een fout maakt zou Toppy dit gelijk moeten rechtzetten en het correcte product opsturen en niet wachten tot ze het teruggestuurde product goedgekeurd hebben. Het is niet de fout van de klant maar moet wel zeer lang wachten op het bestelde product. Was wel tevreden over initiele snelheid van levering maar spijtig genoeg verkeerd product.
Hey Francois, Sorry dat je een verkeerd product van ons hebt ontvangen en dat de afhandelingen hiervan trager verliep dan normaal. Uiteraard is het de bedoeling dat we dit snel en netjes voor je oplossen door snel het juiste product naar je te verzenden en niet eerst te wachten op de retourzending. Het juiste product is nu naar je onderweg en wordt morgen bij je geleverd.
Zeer positief
Zie hierboven
**Uitstekende service en topkwaliteit producten!** Ik kan niet genoeg goede dingen zeggen over mijn ervaring met Toppy. Vanaf het moment dat ik hun website bezocht, was ik onder de indruk van de overzichtelijkheid en het brede assortiment aan producten. Het bestelproces verliep soepel en intuïtief, wat een verademing is in vergelijking met andere webwinkels. De levering was ook razendsnel. Binnen één dag had ik mijn bestelling in huis, en alles was zorgvuldig verpakt. De kwaliteit van de producten was precies zoals beschreven. Ik heb nu al meerdere bestellingen geplaatst bij Toppy en iedere keer weer word ik verrast door de consistent hoge standaard die ze weten te handhaven. Toppy is zonder twijfel een bedrijf dat zijn naam eer aan doet. Als je op zoek bent naar kwaliteit, betrouwbaarheid, en uitstekende service, dan hoef je niet verder te zoeken. Ik raad Toppy ten zeerste aan voor iedereen die op zoek is naar een zorgeloze winkelervaring en topkwaliteit producten. **5 sterren meer dan verdiend!**
Wat een geweldige review, bedankt! We zijn blij dat je zo tevreden bent met onze service en producten. Het doet ons veel plezier om te horen dat je het bestelproces en de snelheid van levering waardeert, en dat je de kwaliteit van onze producten consistent hoog vindt. We streven er altijd naar om de best mogelijke ervaring te bieden. Bedankt voor je aanbeveling en we kijken ernaar uit je weer te verwelkomen bij Toppy! 🌟
Woordspeling die men hier vast enorm vaak te horen krijgt. Je voelt zelfs aan het mailverkeer dat de medewerkers zich hier uitleven in hun vak en dat ze klanten maar al te graag helpen. Had een Baste Kamado BBQ 18" besteld, door een klein foutje werd deze wat later geleverd maar tijdens dit proces werd ik door verschillende collega's gerust gesteld waardoor ik er alsnog zeker van was dat ik in goede handen was. Ook een paar dagen pas later gemaild dat er een klein detail ontbrak bij levering, namelijk de as opvangbak en na dit te laten weten ook een klaar en duidelijk antwoord ontvangen dat dit pas bij de laatste reeks was toegevoegd en dat ze nog zouden kijken deze los beschikbaar te verkrijgen. Ook werden de woorden op het einde van de betreffende mail "We willen dat je helemaal tevreden bent met je aankoop!" vermeld dus ik ben helemaal zeker dat dit team alles doet voor de klant om deze tevreden te houden. Dit seizoen loopt stilaan ten einde maar ben er zeker van dat we komende lente en zomer dan ook weer leuke dingen hier zullen bestellen.
Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met de service! We doen ons best om alles in goede banen te leiden, ook al kunnen er soms kleine foutjes gebeuren. Het is geweldig om te weten dat je je gerustgesteld voelde en dat we je goed hebben kunnen helpen. We kijken ernaar uit om je volgende seizoen weer van dienst te zijn! Bedankt voor je begrip en vertrouwen. 😊
Snelle en juiste levering . Geen opmerkingen
Enkel maar goede ervaringen
2100 De Kempkens
Veghel 5465PR
Please click here to check out Thuiswinkel Reviews certificate
• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire