Toppy ;-)

Goede prijs/kwaliteit verhouding, afspraken worden na gekomen. Wat wil je nog meer?

Alles vanaf bestelling tot levering verliep vlekkeloos. Vlotte bestelling, goede communicatie en zeer snelle levering. Top, zeer tevreden!

Zoals ieder jaar weer 'toppy' geregeld!!

Ieder jaar bestel ik voor de zomer onderhoudsproducten. Website is overzichtelijk, veel informatie te vinden, waardoor de keuze makkelijker te maken is. Van bestellen tot aan de bezorging helemaal naar verwachting!

Geweldige webshop

Geweldige web shop met zeer vlotte levering

Snel en goed bezorgd

Bestelde artikelen werden volgens afspraak bezorgd.

16u besteld, smorgens om 9u geleverd in belgie ,alles zoals het hoort te zijn! Top bij toppie

Snel en goed.

De levering van mijn bestelling was snel in huis.

Toppie

Toppie service

Goed product voor een leuke prijs.

Goed product voor een leuke prijs ,alleen de levering duurde lang , toch zou ik nog een keer willen proberen

Snelle service, snelle levering en goede producten.

Super aankoop bij Toppy

Echt een top kabelslot voor mijn E-Bike bij Toppy gekocht! En zeer voordelig en snel ontvangen. Dus ik ben helemaal tevreden met Toppy

Super firma

Zeer correct gehandeld top firma

Super fietshelm

Snel geleverd en goed kwaliteit

Goede service en top producten

Met de klantenservice contact gehad over specifieke vragen over een opzetzwembaden. Dat hebben ze keurig afgehandeld en een goede bestelling klaargezet. En dat voor een lage prijs. Ik ben heel tevreden.

Toppy

Uitgebreide site waar alles duidelijk omschreven is. Bestelling plaatsen ging super makkelijk. Levering was snel en compleet. Kortom toppie!

Zeer slecht

Ik heb gekozen voor een Oase Biopress 6000 drukfilterset. Ik had juist een twijfel betreft de meegeleverde slang. Dezelfde dag meteen gebeld, maar na 16:00 niet meer bereikbaar via telefoon. Dus voor de zekerheid alsnog extra klemmen enz erbij besteld. Warempel je betaald alsnog extra verzendkosten! Hoe dan ook de volgende dag geprobeerd te bellen. Dan krijg je een automatisch bandje met een K stem en je kunt dus niemand persoonlijk spreken. Meteen maar een formulier ingevuld en de melding dat er binnen 2 werkdagen gereageerd zou worden. Deze zijn inmiddels verstreken! Nu heb ik alsnog allemaal verkeerde spullen ontvangen. Alle bijgeleverde klemmen waren te klein! de slang is bijna net zo dun als een tuinslang. Dus ik koop nooit meer iets hier op deze site want retourneren wordt ook weer een uitdaging zag ik net.

Toppie

Perfecte levering

Goede service bij problemen!

Snelle levering, en bij problemen door ‘vervoerder ‘ zeer snelle en goede oplossing top webshop zeer goede producten tegen goede prijzen.!!!

Toppy

Correct, stipt

Super spa

Spa is fantastisch alleen de levering via de de bezorgdienst is mmm track and trace werkt niet goed hij stond voor mijn deur maar volgens de track and trace was mij spa nog op sorteer centrum

Goede service en snelle levering, top bedrijf

Goede service en snelle levering, top bedrijf

toppie met Toppy

Alles wederom tot in de puntjes geregeld. En nu genieten van de jacuzzi.

Geweldig!

Woensdag een Spa bad besteld en donderdag had de vervoerder het netjes achter het huis gezet. Echt super.

Prima service.

Prima kwaliteit, alles netjes de volgende dag geleverd. En met vragen ben ik goed geholpen.

Een heel goede ervaring

Mijn vragen zijn perfect beantwoordt en vrij snel!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR

0413-420319

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire