Helemaal Toppy!

Top webwinkel

snel geleverd

ik ben blij met het product dat ik besteld heb.

alles was super

u bent een super firma

Prima snelle levering

Bestelling kwam snel binnen en werd in een goede verpakking geleverd

Ellendig, en niet klantgericht.

Nadat ik dit review had geschreven, werd er eindelijk een passende oplossing gevonden. Zwembad stofzuiger besteld, deze zoals omschreven in elkaar gezet en opgeladen. Hierna in gebruik genomen. Na 3 min viel de stofzuiger uit, en deed niks meer. Contact opgenomen met het formulier, netjes uitgelegd hoe of wat, kreeg ik een mail terug dat ik het zelf maar moest regelen met het bedrijf van de stofzuiger. Ze stuurde een link mee, IN HET FRANS! ik kan daar niks mee.

snelle levering top

top de levering en snel

Super regenton en mooi afgewerkt

Goed product voor een goede prijs en netjes verzonden

HEEL PRETTIG!!!

Het pakket was, zoals beloofd, de volgende dag in huis!! Netjes verpakt!!!

Het duurt even voordat je een expert kunt spreken

Het duurt even voordat je een expert kunt spreken, maar daarna is alles goed geregeld en krijg je een goed advies

Super snelle levering.

Super snelle levering

Zéér Slecht

Woensdag 22 mei is het zwembad geleverd, die ik bij jullie online had besteld. 2-heren belde aan, mijn vrouw was alleen thuis. Dus ze vroeg of ze het pakket achteraan konden leveren, aangezien het gewicht van het pakket 240 KG. Aangezien ik een breede oprit heb, mocht dit geen probleem geven. De heren stapte in hun laadbus en probeerden achteruit te rijden, na enkele keren proberen..., lukte dit blijkbaar niet (wat ik niet begrijp, 2 mannen, een brede straat en brede oprit) Dus de heren hebben het pakket van 240 KG met een elektrische transpallet afgeladen en op de stoep van de straat achtergelaten!! Gevolg, ik ben van mijn werk mogen vertrekken voor naar huis te gaan en het volledige pakket te openen en uit te pakken. Aangezien de kostprijs van 1.300 euro, vind ik dit echt niet kunnen. Is de eerste maal dat ik bij jullie iets bestel en dit zal ook de laatste keer zijn. Nog nooit zoiets meegemaakt! Klantvriendelijkheid 0 procent... Spijtig dat ik geen foto's in bijlage kan plaatsen, had jullie dit graag getoond.

Netjes geleverd prima product

Gewoon goed!

Na foute levering al snel de juiste ontvangen waarvoor dank.

Helaas

Niet goed Pomp werkt niet en uv brand niet.Jammer Heb inmiddels een andere pomp gekocht.Probleem opgelost

Slechte service

Zandpomp besteld maar de slangen waren de diameter groter dan die van me zwembad maar in de beschrijving was het wel passend te maken, ik mail gestuurd en daarna gebeld maar die werknemer wist er niks over dus zou ik terug gebeld worden ,de hele dag niks meer gehoord ff voor 5u zelf gebeld waren al dicht dus helaas niks meer kunnen regelen .dus pomp retour gestuurd .

Heel Tevreden.

Gebruiksvriendelijke site met steeds behoorlijke info over het artikel. Erg snelle levering.

super

dinsdag besteld woensdag binnen en netjes afgeleverd

Goed en snel

Ik zag dat tender fuel hier een stuk goedkoper was!! En heel snel geleverd!! Top

uitstekend

super alles was oké , en een super snelle levering.

Snelle levering,

Eerste levering veloren gegaan bij transport,is zeer goed opgelost en snelle levring van vervangend product. Zeer goede communicatie bij dienst klachten.

Perfect op tijd

Het is top!!

Hallo, een fijne site om te bestellen, overzichtelijk en makkelijk zoeken. Het hele bestelproces ging vlot en de levering ging net zo vlot. Ik ben blij en de kids zijn blij met de nieuwe glijbaan. !!!

aankoop vijverpomp

Na een grondige screening op het net kwam Toppy er uit als de meest competitieve. De levering was bovendien zeer snel (veel sneller dan verwacht). Een top-ervaring.

Gewoon goed

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR

0413-420319

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire