super goed !

Vijverpomp volgende dag al geleverd en zonder problemen geïnstalleerd. Werkt zoals hij moet. Vijver weer snel helder.

Uiteindelijk heel goed

Vorig jaar juni wilden we een groter zwembad voor onze kleinkinderen. Op zoek naar een warmtepomp kwamen bij Toppie terecht, goede prijs en goede reviews. De inhoud van het bad was 10 kuub en we zochten een warmtepomp uit die een bad tm 12 kuub zou moeten kunnen verwarmen. Supersnelle levering, alles in orde. Totdat in de loop van de zomer bleek dat het bad alleen maar echt warm wilde worden indien het buiten heel erg warm was. Niet fijn dus. Contact met Toppie leverde op een hele lijst met zaken op die ik moest controleren, want aan de pomp lag het niet. De opstelling van de pomp voldeed aan alles wat ik aan tips ontvangen had. Door gezondheidsproblemen heb ik het gelaten voor wat het was en in september hebben we het bad leeg laten lopen en de boel opgeruimd. Dit voorjaar heb ik opnieuw contact opgenomen om, voor alles weer stond en draaide, mijn probleem opnieuw aan te kaarten. Nu kreeg ik een dame die mijn vermoeden bevestigde, dat de capaciteit van de pomp niet voldoende was voor ons zwembad en dat ik een zwaardere pomp nodig had. Hier was ik best toe bereid maar op mijn vraag wat ik dan met mijn huidige pomp moest doen, antwoordde zei dat ik hem op marktplaats kon zetten. Ze weigerde om verantwoording te nemen en de pomp terug te nemen. Na een hoop gedoe bood ze me een korting aan van € 100 (de oude pomp kostte €350 en de nieuwe €1050!). Hier was ik niet blij mee. Ik besloot het toch maar te doen, want het mooie weer kwam er aan. Toen ik echter via de mail een mogelijkheid kreeg om mijn ervaringen met de klantenservice te delen heb ik dat gedaan en na nog een telefoontje waarin ik wederom aangaf dat ik vond dat ze de oude pomp terug moesten nemen, toonden zij begrip en gingen akkoord. Ik heb meteen de zwaardere en helaas wel veel duurdere pomp besteld. Hiermee heeft Toppie zijn goede naam waargemaakt en ik ben een heel blije klant.

Kwaliteit

Superrrr

Snelle levering en goedkoper

Eerst sceptisch maar toch overstag.

Ik kende Toppy nog niet, nadat m'n UV-C filter sneuvelde kwam m'n vrouw Toppy tegen. Tja toch wat van hmmm..wat is dat dan? Na wat rondsnuffelen na een soortgelijk filter kwamen we toch weer hier uit, hij was het snelst leverbaar en de prijs was misschien 20€ duurder dan de concurrent en die had een levertijd van 8 dagen. Het spul is geïnstalleerd en alles werkt weer! Super bedankt en met volgende bestellingen kijk ik ook zeker even bij jullie. Groet'n Klaas van der Wiel

Ik kan maar een ding zeggen,je doet je naam eer aan gewoon Toppie

Snelle verzending!

Heel tevreden, snelle verzending en beste prijs!

Kwaliteit niet op orde en verkeerd beleid

Lay-z Spa gekocht en bij openen een lek product. Gebeld en gemaild.. nu 5 dagen verder, geen idee hoe lang dit gaat duren. Het wordt doorgestuurd naar de leverancier.. terwijl ze gewoon een nieuwe kunnen sturen.. het product is namelijk voorradig. service is niet op orde. Een klant kan hier niets aan doen en toch weer gezeur. Afwachtend hoe lang dit in beslag gaat nemen. Onacceptabel!

Uiterst tevreden

Beste prijs, snel geleverd. Helemaal Toppy!

Te laat geleverd

Ik had een jacuzzi besteld die geleverd zou worden de vrijdag voor moederdag. Helaas (waarschijnlijk niet de schuld van toppy maar van de vervoerder) kregen wij de jacuzzi pas op de maandag na moederdag. Ter compensatie heeft toppy begrip getoond en een kleine attentie gestuurd voor mijn vrouw. Oftewel top service, van mijn een dikke duim omhoog

Super service!!!

Snelle levering, zeer goede tracking en tot slot was de prijs ook ok, kortom zeer goede service!

Zeer klantvriendelijke dienstverlening!

Bij de levering stelde ik vast dat een lamp gebroken was tijdens het transport: zat in stukjes in de verpakking. Nadat ik het gemeld had, ontving ik twee dagen daarna een nieuwe lamp.

Goed duidelijk en snel geleverd.

’s’avonds bestel ! De volgende dag in huis.

Snelle levering aan een superprijs!

Snelle levering aan een superprijs!

Goede levering

Snelle levering, ook staat alles wat ik besteld had zat nog in het archief bij jullie. Echt handig

XClear UV-C lamp PL 36W

Makkelijk shoppen voor een goede prijs, lampen zijn netjes en op tijd geleverd

Perfecte service snelle verzending

Helaas werken jullie met post nl. dit is zeer traag.

Product was te klein. Maar goed geregeld met retourneren.

Snelle goede levering

Zie boven. Wacht op een retourlabel voor terugzendend product.

Correct en snel. Top!

Correct en snel geleverd.

Was op zich goed

Alleen jammer dat mijn product 1 week later 25% goedkoper is

contact?info? reactie?

Mijn bestelling werd half geleverd. Info levertijd tweede deel? Nihil. Track en trace meldde 'onderweg'. Mail gestuurd. Dan het foute antwoord gekregen, dat het waarschijnlijk mijn fout was en dat er niemand thuis was bij levering. Hoe bijdehand... De security-camera's 24/7 hebben nochtans niets geregistreerd? Wat een klantvriendelijkheid "waarschijnlijk was u niet thuis" Opeens is Toppy wakker geschoten en heeft mij 1,5 week later keurig en correct mijn apparaat toegestuurd. Dienstverlening: pas aub uw standaardboodschapjes aan. Zo komt uiteindelijk alles nog goed! vrgr;

Prima service.

Perfecte service en goede spullen die jullie verkopen.

Traptrekker besteld was makkelijk in elkaar te zetten

Traptrekker gekocht. Echter bleek het wel dat hij al vies was en sporen van gebruik had. Vond dit heel erg zonde. Wel goede en snelle bezorging.

Snelle verzending en goeie liner

Snelle verzending en goeie liner. Was van betere kwaliteit dan ik eerst had. Top

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR

0413-420319

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire