Alles perfect

Handelt klachten snel af

Heb besteld, volgens sites levering de volgende dag. Na 2 dagen nog steeds niet bij PostNL Om deze rede geannuleerd, geld teruggestort op verzendkosten na. Terwijl pakket nog niet verzonden was Na klacht gemeld te hebben , snel alsnog betaald

Vijverstofzuiger met telescoop stang besteld. Netjes in originele ongeopende doos in drie dagen geleverd.

Vangt alle vuil op.

Ook het opwoelen van bezinking op de bodem en deze dan opvangen werkt uitstekend. Systeem om opvang mandje te reinigen gaat zeer vlot.

Altijd Toppy.

Altijd op tijd. Netjes verpakt en verzorgd. Duidelijke website. Voor mij de thuiswinkel.

Uitstekende onderhoudsvrije vijverpomp

Al eerder heb ik bij Toppy vijverpompen van Pontec gekocht. Ik ben daar zeer tevreden over. Ik hoef die pompen nooi te reinigen, werken altijd zeer goed. Reden om mijn nog werkende Veldapomp te vervangen door een nieuwe Pontecpomp. Die werd snel geleverd tegen een gunstige prijs. En hij werkt ook weer uitstekend. Spuit niet buiten de bak. Geen filterkussebs uitknijpen. 4 verschillende spuitkoppen. Ik koos or de bel. Ik ben erg tevreden over deze pomp en over de Toppy webshop.

Snel en voordelig

Zondagavond laat besteld en dinsdag kon ik het ophalen tegen een mooie prijs.

Heel tevreden!

Perfect geleverd.

Rap geleverd

zeer tevreden

Voor het eerst een bestelling gedaan en ben zeer tevreden over de snelle levering en afhandeling

Snelle levering en service, ik had 2 dagen van te voren bestelling geplaatst en daarna kwam er actie voorbij met gratis product bij besteding van 75€ en mail gestuurd en kreeg alsnog gratis product perfect

Toppy levering

Elke keer als ik wat bestel altijd correct en snel geleverd.

Prima en snel goed verpakt geleverd

Zeer snelle service

Het pakket was snel binnen en goede info. Via mail etc.

Een aanrader!

Alles was netjes ingepakt

Hele snelle levering

Hele goede communicatie over de levering,wanneer en hoe laat.Ook de producten zijn zeer kwalitatief voor een goede prijs.

Snel en goed

Besteld en de dag nadien geleverd, warmtepomp werkt uitstekend, toppy.

Goede en snelle levering.

Mooie keuze in pompen en betaalbare aanbiedingen

Bestelling en bezorging goed verlopen

Geen klachten

Makkelijk bestellen keurig geleverd

Bestelling op de site ging super. Daarna een vrachtwagen van Stad Alkmaar en deze zorgde voor een keurige aflevering. Prachtig speelhuis voor mijn kleinzoon.

zeer goed product

Bij de bestelling van mijn uv lamp werd gezegd in de revieuws dat het goed helpt. Wel sinds de installatie van de lamp in mijn vijver is het water al blijkbaar veel helderder geworden. Zeker de moeite en dikke duim voor de snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling

Uitstekende service !

Correcte en duidelijke berichtgevingen, communicatie en leveringen !

gelijk het hoort

besteld- snel geleverd

Snelle levering word goed op de hoogte gehouden product zoals omschreven

Zie hier boven

Ik had een uv vijverlamp besteld en die werd kapot geleverd. Waarschijnlijk klem gezeten tijdens transport.Gemeld aan een vriendelijke telefooniste en de andere dag een nieuwe lamp ontvangen.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR

0413-420319

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire