Ik heb Smoby chefhouse gekocht. Mijn kinderen zijn heel blij mee met het Spelhuis. Snelle levering binnen 1 dag ontvangen. Bedankt

Zeer tevreden van levering en kwaliteit

Toppy dus

Snelle levering goed produkt

geweldig snel

ik plaatste mijn bestelling en de volgende dag had ik deze geleverd en zeer goed ingepakt

Alles was ok..dus Toppy.

Toppy.

Zeer snelle en juiste levering!

Klant contact wat minder professioneel, maar levering kan niet sneller. Helemaal Toppy.

Snelle verzending

Iets voor 18:00 mijn bestelling geplaatst en de volgende dag bezorgd Toppie

Positief !

Scherpste prijs die ik on-line kon vinden. Heel snelle levering, en perfect (veilig) ingepakt

Top producten, goede prijzen en snelle levering

Super service !

De avond ervoor besteld, de dag nadien geleverd.

PRIMA

1) levering binnen de 24 u = top 2) mijn vraag over info product, snel en duidelijk beantwoord 3) verzending zeer goed beschermt, geen beschadiging product

• Zou u ons aanbevelen? Yes

Prima service tegen een hele goed prijs!

Heel blij met de producten en service die Toppy levert voor onderhoudsspullen van mijn jacuzzi. En daarnaast lijken ze ook heel vaak de beste prijs te hebben.

Beloofd is beloofd

Bezorgen van producten zoals beloofd de volgende dag.

De 2 heaters werden de volgende dag geleverd zoals beloofd en ze zijn een stuk goedkoper dan ergens anders. Houden onze veranda heerlijk warm.

Speelhuisje besteld en volgende dag al geleverd. Duidelijke track & trace en super speelhuisje! Ons zoontje van bijna 2 is er heel blij mee. Duidelijke handleiding om te monteren.

voldoet aan de verwachting

deze pomp voldoet als pomp voor het filter

Zoals we het gewend zijn. Alles toppie met Toppy

Alwee alle beloftes nagekomen. Doe zo voort

Alles top geregeld

De chauffeur stond bij mij voor de deur om het pakket af te leveren. Ik wist dit niet dus hij nam het weer mee. Chauffeur telefonisch gesproken en heb het pakket zelf opgehaald in Nieuwleusen I.o.m de bezorgdienst ook daar goed geholpen

Alles prima verlopen! Snelle levering

Producten en prijzen ok - communicatie is slecht

Goede prijzen , enkel na het order geen bevestiging via mail of orderbevestiging…. Zelf moeten bellen... alles wel correct geleverd dus.. maar aub verbeter de communicatie met de klant !!

Super snelle service en top producten

Prima product, goedkoop geleverd en sneller geleverd dan er verwacht mocht worden.

Voor herhaling vatbaar

Uitstekend service en snelle levering

Bestelling geplaatst voor 12uur volgende dag was het binnen, en tussentijds wordt ok de hoogte gehouden waar mijn bestelling is.

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR

0413-420319

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire