bestelling half afgeleverd, voel me niet serieus genomen

Na een bestelling van een warmtepomp en een nieuw filter, blijken daar geen onmisbare koppelingen bij te zitten. Die heb ik nabesteld. Deze bestelling wordt om onduidelijke reden in tweeën gesplitst. Een deel wordt na een dag tevergeefs wachten, (en niet zolas op de site wordt beloofd voor 22;00 uur besteld , de volgende dag geleverd) dus een dag later afgeleverd. Maar de andere helft van de bestelling ontbreekt nog steeds. Er wordt bij contact met de klantenservicegewezen naar postNL gewezen.. Er wordt mij verzocht om nog een dag af te wachten. 'Als het er morgen nog niet is, moet u maar even terugbellen" ..... Nee, als uitbater van een B&B hebben wij haast en zijn gefrustreerd dat het mis gaat. Ik zou willen dat er NU actie wordt ondernomen en niet morgen....Het lukt mij niet om een manager te spreken, want 'die kunnen niet iedere ontevreden klant te woord staan" Toen ik de bestelling van de warmtepomp wilde maken, hadden ze echter wel tijd....

niet ontvangen wat ik het verwacht

ik zocht een goede flexibele leiding voor de afvoor van mijn caravan. een mooie geweledige omschrijving over het product. alleen bij levering bleek het een veel mindere kwaliteit dan was omschreven. geheel niet bruikbaar voor mijn doel. misschien licht het aan mij maar de omschrijving was wel erg positief t.o.v. wat geleverd werd. bovendien was het ook nog erg duur voor deze echt slechte kwaliteit. Bij de Boerenbond wel een degelijke slag kunnen kopen en ook nog voor 10 euro minder. Een beetje jammer dit.

stevig materiaal, maar belachelijk voor levering

Je moet een minimum bedrag hebben om gratis levering , en dan wordt het pakket dat je niet individueel kunt gebruiken op verschillende dagen geleverd. niet echt milieu en economisch bewust

Snelle levering en prijs technisch goed

Alles correct en snel verlopen.

De service is prima, men doet wat men zegt.

Wij hebben een Intex Pull-Out uitklapbare opblaasbank gekocht maar deze heeft echt veel te lang in de doos gezeten. Hij zit helemaal vol met scherpe vouwen en nu maar hopen dat hij hier niet lek op gaat. Wellicht is een andere opberg systeem beter voor de bank.

Vlug en goed geleverd

De ene dag besteld, de volgende dag gebracht

Snelle afhandeling

In namiddag besteld, volgende dag al geleverd. Prima stofzuiger, doet perfect zijn werk.

Super correct en vriendelijk

Product was anel geleverd

Geweldige service, snelle levering, goed advies

Na eerst wellicht de verkeerde zwembad robot te hebben aangekocht, welke zonder problemen kon worden geretourneerd, en na advies van Toppy nu de juiste te hebben. Naam zegt genoeg Toppie (y).

Snelle goede service

Ik heb tot nu toe nog géén slechte ervaringen gehad.

Snel en goed geprijsd

Ik kreeg twee grote dozen geleverd, beide veel te groot voor het artikel. Absoluut niet duurzaam. 1 grote doos was niet voor mij.

goede prijs-kwaliteitverhouding.

Duidelijke website, eenvoudig te bestellen. Snelle levering en goed verpakt. Eenvoudig op te zetten en te bedienen.

Keurig en vlot

Keurig en vlot geleverd

Snelle levering zo als beloofd.

Snelle levering van UV lampen in stevige verpakking. Top service.

Product snel geleverd en zoals besteld. Goed verpakt zodat beschadiging vrijwel onmogelijk is.

Zeer vlot gegaan een aanrader

Toppy is toppie!!

Altijd hulp bij kiezen beste product, snelle leveringen en altijd degelijke producten

Een ramp

Pakket werd”zogezegd” afgeleverd, helaas niets ontvangen( maar wel betaald). We wachten op het onderzoek van de klantenservice.

Na meer dan een week nog steeds niks ontvangen!

Na meer dan een week nog steeds niks ontvangen! Dit terwijl ik het de volgende dag zou krijgen en ik heb ook geen bericht gehad dat het vertraagd zou zijn. Heel erg slecht! Klacht ingediend en ook vandaaruit nog niks vernomen.

Adequaat en snel toppy

Duideliijk bestelprocedure en snelle afhandeling

Top Toppy!

Uitstekende service.... al jaren koop ik mijn spullen voor de Spa bij Toppy... en altijd snelle levering en een goede prijs.

duidelijke en eerlijk advies en snelle levering!

de bestelde w' eau mini inverter plus warmtepomp met toebehoren werd na een eerlijk en goed advies snel en correct tegen een eerlijke prijs geleverd!

2100 De Kempkens

Veghel 5465PR

0413-420319

Recensioni di Kiyoh

• Tutti i clienti sono autorizzati a recensire