Xx

Snelle en goede levering

Een paar dingen besteld en heel tevreden, er ontbrak alleen een ring. Deze had ik gelukkig nog liggen van een andere set.

Supper goed

Heel snel geleverd met een goede naservice. Heel te vrede en echt een aanraden

fijne webshop.

webshop geeft duidelijke uitleg bij de producten, prijs is prima en de bestelde artikelen waren keurig netjes verpakt in een hele stevige doos.

Mooi snel en goed geleverd

Positief.

Uitgebreid assortiment en snelle levering

alles vlot verlopen toppy

Snelle levering, goed retourbeleid

Duidelijke dit, snelle levering goed retourbeleid

snelle top levering

het product ziet er goed uit maar er zou wel wat meer uitleg moeten bij het product staan

Levering perfect

makkelijk besteld, vlot geleverd en goede service, met 1 Woord TOPPIE!!!

Goede producten goede prijzen goede service makkelijk te bestellen. De naam past als een goed zittende schoen! TOPPIE!

De artikelen ontvangen en zeer te vreden met het geleverde product, bbq pallets branden goed.

Ik had mijn vijverpomp defect ,de dag erna had ik al een nieuwe door de snelle levering .

Goede producten voor een scherpe prijs en keurig geleverd conform afspraak

Snelle levering.

Bestelling is zeer snel geleverd. Ruime keuze aan artikelen.

Super snelle levering.

Naast een snelle levering is het pakket uitstekend verpakt. Circulatiepomp werkt uitstekend. Een echte aanrader.

Een geweldige service en een zeer snelle levering!

Super fijn contact gehad met de klantenservice over het bestellen van een Spa bar en Spa geurtjes. Ik ben heel goed geholpen en de producten waren de volgende dag al in huis. Zeer tevreden! Dankjewel!

Alles goed

Snelle levering en goede prijs

Verkoopservice

Goede dag We hebben een tweedekans warmtepomp besteld en daarbij nog een chloorregelstation een bypass en trillingsdempers, dit koste een aanzienlijk bedrag en Nederlanders zoals we zijn nog iets van korting geregeld maar toen betaald was kregen we te horen dat we de actie niet kregen dit was een vuurkorf of moest de korting laten vallen vond dit wel tegenvallen en heb op het punt gestaan om alles annuleren

Prima geregeld

Makkelijke site, goede communicatie, redelijk snel bezorgd.

Super.

Opvoer pompje stuk nieuwe besteld volgende dag geleverd en de vogels zijn er super blij mee kunnen weer badderen en drinken!!!!

Top bad!

Snel geleverd en wat een fijn bad. Superstille filter en verwarmingsfuctie tov de Intex spa's en het bad houdt zn temperatuur veel langer vast. Zeker een aanrader!

Toppy is gewoonweg Top

Heel snelle levering. Goed verpakt. Goede prijs. Vlotte communicatie.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel