Alles klopt

Prima product. Snel bezorgd. Dat is wat je wil

Super klantenservice en snelle levering!

zeer goed top

zeer goed top

snelle correcte levering, topprodukt.

topprodukt

Vlotte en correcte levering!

Goeie producten tegen een lage prijs. Zeer vlotte en correcte levering.

Megageweldig

Er was een probleem met mijn bestelling, klantendienst heeft dit opgelost op één dag. Service is ongelooflijk

Het bestelde had niet meer nodig. Makkelijk retour gestuurd en snel geld terug.

Het bestelde had niet meer nodig. Makkelijk retour gestuurd en snel geld terug.

snel en correct

goede site

toppy!!

snel en correcte service! Thx

rapide et correct

commande lampe uv phillips pour mon bassin tout est parfait et en bon etat je recommande toppy

Alles naar wens

Op tijd en correct geleverd

Toppy!

Rubberen balken voor onder de warmtepomp gekocht. Volgende dag binnen, makkelijk te installeren. Top geregeld. Geen idee of ze goed werken want de pomp heeft nooit zonder aangestaan. Maar tis lekker stil.

zakelijk en goed

zoals het hoort,jammer dat ik ze niet kon gebruiken

Top top toppy voor dat ik wat besteld had had ik veel vragen Ik ben toen zo goed geholpen dat ik alles. Bij toppy heb besteld Snel geleverd mijn project is nog niet klaar dus er volgen nog meer bestellingen (beetje korting zou leuk zijn )

snelle levering, goed product

de levering was zeer snel. het bed was zeer snel opgeblazen en ziet er goed en netjes uit. het ligt ook lekker.

Alles prima

Met een dag hier en dat op een eiland

Alles is correct

Zeer goed voorlopen.

Mooi op tijd, en mooi verzorgd pakket. Drukfilter werkt prima. Bedankt voor deze toch delicate verzending, zal zeker nog in de toekomst nog bestellingen doen. Groetjes Willy.

Top ervaring

Makkelijk bestelling kunnen plaatsen. Product is volgende dag keurig verpakt bezorgd. Een aanrader.

Door feestdag een dag later dan beloofd

De bestelde pomp is goed, het is dezelfde als die ik eerder jarenlang had. Qua prijs zit Toppy op een goed niveau. Bezorging verliep een dag later dan beloofd, i.v.m. de feestdag. En daarna zag ik in mijn email, dat de bestelling al geleverd was, hoewel er nog geen bezorger aan de deur was geweest. Gelukkig kwam hij de bestelling een paar uur later wel leveren.

Super goed en snel geregeld.

Spullen voor de wellness besteld, volgende dag al in huis. Super goed geregeld dus.

super

top super afgehandeld en geleverd

TOP TOPPY

Beste, Ik hoop dat ik een paar jaar goed zit met dat pompje, geruisloos en aanzuig en uitlaat werkt volgens de regels van de kunst, m.i. zal dit geen probleem zijn. Ben op rust zijnde brandweer officier, dus pompen zijn goed gekend. Wervin De Ruysscher

Vandaag besteld, morgen bezorgd.

Ziet er goed uit, beschrijving aanwezig. Zijn bezig het apperaat in elkaar te zetten Zal wel lukken.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel