Niet geschikt voor een cover van 50kg

Onze cover weegt 50kg. De lift zou geschikt zijn tot 60 kg. De lift zakt erg ver door in geopende stand. Ben bang dat deze een keer doorbuigt. Ook de benodigde ruimte is bij onze spa geen 45 cm, maar 65 cm.

snel verzorgd hellemaal mijn ding aanrader TOPPIE

echt een aanrader

Prima.

Alles goed verpakt. Ziet er prima uit en werkt goed.

G’woon Top!

Ook naar België is de service Top!

Supersnel en superscherp geprijsd!

Normaal kost het €125 en nu maar €88 Beetje jammer dat het bij ontvangst bleek te gaan om een geretourneerd artikel. Dat stond er niet bij….

Geweldig goed informerende, leverende en servicebiedend

Duidelijke site, concurrerende prijzen, snelle levering. Ik had vooraf informatie nodig welke direct en duidelijk werd gegeven

snel en 100% volgens afspraak

Perfect verlopen

Goede service en mooi product

Bij het maken van de keuze kreeg ik een keurige service. De levering ging volgens de planning. Om tot 5 sterren te komen zou ik graag zien dat er een uitgebreidere productbeschrijving bij zou zitten.

Snel

Na enkele eenvoudige klikken op jullie webshop was mijn ph meter binnen 24 u bij ons thuis. Prachtig

snelle levering, zoals gewoon bij Toppy

Service was super!

De dag na bestellen correct geleverd! Service was top.Naam Toppy is niet gestolen

Een vlotte service

Emails werden snel beantwoord en snelle levering.

Toppy

Bestellen vlug en snel, de levering via post.nl vind ik niet zo geslaagd maar goed het is geleverd. Ga zo door, wij weten jullie nu te vinden. Alleen jammer dat we het niet af kunnen halen in magazijn te Veghel.

Bestelling prima geleverd.

Vandaag besteld morgen werkelijk in huis.

Bonne expérience malgré un léger problème de commande

Après avoir passé ma commande et effectué le paiement, il était indiqué sur votre site que ma commande était annulée. De plus, mon compte n'était pas débité. Étant donné que cette commande était urgente, une autre personne a passé la même commande et, cette fois-ci, ça a marché et son compte a été débité. Le lendemain, je vois sur votre site que ma commande est en route et celle de mon ami également. Mon compte toujours pas débité. Pour finir, dans l'après-midi, ma commande a été livrée et mon compte a été débité. La commande de mon ami a également été livrée. Donc, double livraison ! Vendredi, je vous ai donc retourné ma commande. J'attends maintenant le remboursement de celle-ci. MALISSE Yves 0473/67 35 24 (Belgique)

Toppy=toppie!

Ruim assortiment. Goede prijs/kwaliteit. Snelle verzending en goede informatie.

Héél veel keuze, zéér goede prijzen, super snelle levering.

2 fonteinpompen gezocht en enkel bij Toppy de juiste gevonden. Deze waren dan nog zeer goed van prijs en één dag later geleverd. SUPER !!

Uitstekend service

Levering en product zijn uitstekend. Zeer tevreden.

Spa accessoires

Betaalbaar en goede kwaliteit. Ook is het zeer snel verzonden!

alles ok

tevreden op alle vlakken

Oke

Alles vlot verlopen wel levering in 2 paketten

Klantendienst doet zijn werk prima bij problemen!

Nadat mijn pakket maar niet geleverd werd heb ik contact opgenomen met Toppy, de klantendienst heeft mij vrij snel antwoord gegeven dat het pakket bij de transportfirma zoek was. Zodoende is er mij een nieuw pakket opgestuurd die ik de dag nadien in ontvangst mocht nemen.

Snelle levering en werkt perfect

Toppy

top levering

makkelijk bestellen en snel geleverd, top

snelle leveruing

Onvoorstel snel geleverd, zaterdagmiddag besteld, maandagmiddag al afgeleverd.

De Kempkens 2100

5465PR Veghel