snelle en probleemloze levering

Gisteren is onze hottub geleverd; het uitladen ging snel en probleemloos, heel plezierig.

Makkelijk besteld, snel geleverd en goede communicatie

Voldoet aan de belofte

Product werkt geweldig Makkelijk in gebruik en solide materialen

Maken hun naam waar: TOPPY

Ruime keus, goede prijs en razendsnel in huis! Kortom: helemaal TOPPY

top

geen probeem

Binnen 14 uur geleverd

S avonds om 20.00 besteld en volgende ochtend on 09.30 al geleverd. Top(pie)

Prima product en goede service

Fijne site om te winkelen

Bestelling was snel in huis.

Filterwatten en Zoutwater installatie gekocht. De oude was inmiddels al wel aan vervanging toe. Alles snel binnen gekregen, we konden weer lekker in het zwembad.

Bbq meubel

In eerste instantie waren er twee wieltjes te weinig geleverd. Na reclamatie werden de wieltjes gratis nageleverd ( de kostprijs werd gecrediteerd ) Toppie is echt een topbedrijf

délai rapide

bonne traçabilité

Goede service als er wat mis is

Ik heb een warmtepomp gekocht, tweede kans bij levering was er toch iets meer mee dan omschreven dit hebben ze uitstekend opgelost en adequaat op gereageerd. Voor mij is het vooral belangrijk als er iets mis gaat dat het goed wordt opgelost (we zijn allemaal mensen iedereen kan fouten maken) Ik zou zeggen toppy service!

Groot assortiment, snelle levering en goede prijzen

gewoon toppie

Topervaring bij dienst na verkoop

Eén van de aangekochte goederen werden licht beschadigd geleverd maar na 1 mailtje heel snel een mooie compensatie gekregen. Toppy is Top! Hartelijke dank aan Dave.

Uitstekende communicatie en service

Uitstekende communicatie en service bij de zoektocht naar een nieuwe zwemrobot

Vandaag besteld en morgen binnen.

Helemaal top. Zwembadstofzuiger doet wat hij moet doen. Prijs kwaliteit is goed.

Alles correct

Ik heb een zwembadstofzuiger gekocht . De productinformatie heeft mijn aankoop vergemakkelijkt . Daar kon ik prijs kwaliteit goed beoordelen en zo overgaan naar een aankoop. Ook super snelle levering

ON TIME DELIVERY :-)

Snel gevonden, makkelijk besteld en op tijd in huis.

Toppy!

Snelle accurate levering met leuke attentie!

Goeie service, mooi product, snelle verzending

Toppy!

Na klacht dadelijk reactie van Toppy

Na klacht over niet geleverd pakket, de volgende werkdag al bericht gekregen dat pakket vermoedelijk verloren gegaan is bij PostNL. Toppy stuurt een nieuw pakket op. Afwachten dus

Goede ervaringen.

Firma met scherpe prijzen en ruim asortiment.

Prima koelbox. Snelle levering

xx

Heel goed . Toppers

Compleet. Juiste levertijd. 100% tevreden

Vanaf mijn kant foutief besteld, terug gestuurd en twee dagen later geld retour ontvangen. Keurig!

Niet goed

Kan gebeuren Verkeerde product opgestuurd